Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz chce seksu a ja nie chce

Polecane posty

Gość gość

I czuje sie z tym paskudnie bo moglabym uprawiac seks raz na pol roku a wiem, ze on chcialby czesciej tak jak kiedys. Zmusze sie raz na miesiac:( Mamy 9 miesieczne dziecko i od czasu porodu libido zerowe. Nie wiem co robic. Chyba zmusze sie i bede udawala przed mezem napalona:( Nie chce go ranic mowiac, ze moge zyc praktycznie bez seksu. On mysli, ze to zwiazane z porodem wiec jest delikatny, czeka. Tylko jak sie zmusic do seksu 2-3 razy w tyg tak jak kiedys? Kiedys mialam ochote, inicjowalam sama a teraz mi seks zwisa

Gość gość
A nie rozmawiacie ze sobą? Ja po porodzie miałam zrosty i przez prawie rok czasu mnie bolało. I maż o tym wie i nie jest zły, rozumie. Podstawa to rozmowa.

Gość gość
Karmisz piersią? Bo jeśli tak odpowiadają za to hormony, spokojnie to minie. Ja karmie 13 mc już i dwa razy tylko współżyliśmy:( też zerowe libido ale mąż też nie chce powiem ci że koszmar jest bo wszystko sie rozpada teraz kawałek po kawałku:( nie wiem co będzie dalej.

Gość gość
jak chcesz ocalic swoj zwiazek to zrob cos z tym,moze jakies wspomagacze? facet bez seksu nie wytrzyma dlugo,taka jego natura i znajdzie sobie kochanke

Gość gość
Rozmawialismy, nawet padla propozycja pojscia do seksuologa. Tylko, ze mi nie zalezy na seksie i nie chce mi sie isc po pomoc bo nawet nie brakuje mi seksu .Ehhh a z 2 strony zalezy mi na mezu i chyba powinnam sie zmusic ?

Gość gość
Karmilam piersia pol roku, teraz butelka. U nas tez sie rozpada, mam wrazenie. jest inaczej

Gość gość
ale malzenstwo to kompromis , jak ci na seksie nie zalezy to po co zyjesz z facetem i mu zycie komplikujesz? odejdz i zyj bez seksu ,albo znajdz takiego co tez tego nie potrzebuje nie rozumiesz ze tylko krzywdzisz meza? dostrzegam w tobie jedynie egoistyczna postawe w tej kwestii bo ty nie chcesz to on niech cierpi po co takie kobiety zakladaja rodziny? chyba tylko po to by zostac zaplodnione a potem kopa w dpe facotowi bo juz nie potrzebny

Gość gość
Ja rozumiem dziecko jakies problemy ,ale jaki facet bedzie rozumial rok bez sexu !!!!! ja jako kobieta nie wytrzymalabym roku zrobcie cos z soba ,bo to prowadzi do zdrady i rozstania!!\ jak juz nie bylo zdrad idzcie do sexuologa naprawde sie ogarnmijcie ,bo niszczycie zwiazek

Gość gość
jesli maz wciaz namawia i widac ze czeka i chce to jeszcze nie najgorzej,ale jak napisal gosc 10.05.14 ze maz nie chce,to juz nie wyglada dobrze,najprawdopodobniej kogos znalazl......

Gość gość
Gdybym byla egoistka to bym wcale nad tym sie nie zastanawiala. Widze, ze jest inaczej, widze jak maz chce i dlatego pytam jak moge sie zmusic do seksu

Gość gość
To chyba dosyć specyficzne dla kobiet po porodzie, nawet po długim czasie, czytałam ostatnio wypowiedź jakiegoś biologa-seksuologa czy kim tam on był i mówił, że może to się utrzymywać długo, bo to wciąż sprawa hormonów.

Gość gość
Mozesz przeciez to zrobic jesli meza kochasz,nawet jak nie masz ochoty,co innego jak facet nie chce,nie stanie mu i koniec,nic nie zrobisz,ale kobieta?Uzyj jakiegos lubrykantu i dalej do przodu.Czasem w zyciu robimy cos na co wcale nie mamy ochoty ,wiem ze sex powinien byc przyjemny ale mozesz robic to zeby utrzymac malzenstwo a nie marudzic ze ci sie nie chce!!!!

Gość gość
No wlasnie mysle, ze trzeba zaczac udawac. Nie chce stracic meza:(

Gość pompni
Wkurzają mnie ci broniący praw biednych mężów do seksu, przecież sami wiedzieli (no dobra może nie wiedzieli) na co się piszą biorąc partnerkę i zapładniając ją, niektórzy myślą że życie rodzinne to jakaś sielanka, dziecko "co najwyżej" w nocy popłacze i koniec zmartwień :/ a najlepsi są ci, którzy myślą, że żona ich oszukała, że wcześniej ściemniała ze lubi seks, a teraz już nie musi, bo facet usidlony.

Gość gość
to zawsze tak jest no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
ale co dokladnie jest przyczyna, skoro to nie jest zwiazane z porodem? maz cie juz nie podnieca? czy dlaczego nie masz ochoty?

Gość gość
pompni jasne ale wszystkoma swoje granice! rozumiem brak wspolzycia w czasie pologu ale nie brak seksu! sa inne mozliwosci do cholery ! ale jak kobieta przez kilka miesiecy ciagle nie chce to sorry ale to nie jest normalne,powinnas udac sie do lekarza i porozmawiac o tym,sa rozne preparaty wspomagajace libido,

Gość gość
że też kobiety tak łatwo się upośledzają.

Gość gość
Ja przed poroderm cvhcialam ciągle codziennie i to rano i ieczorem w czasie ciąży miałam problemy wiec 4 mies bez sexu, tzn oralny się zdarzały, dopiero 9 miesiąc zniechęcił mnie do sexu. Tez balam się ze po porodzie nie będę chgciala ale nie:-) pilot miałam mega krotki 2 tyg nie miałam szwów i juzvpo 2 tyg wspolzylismy nhic niue bolalo i jest jak dawniej oboje chcemy 3-4 razy w tyg. Owszem juz nie codziennie bo jednak dziecko i czasem późno idzie spać maz wcześnie wstaje wiec o 24 h go nie burze na sex, ale nie weyobrazam sobie zęby ROK się nie kochać, nie czuć bliskości Meza.. To jest chore do psychologa się wybiez najlepiej

Gość gość
Aaaa - czyli wniosek z tego taki, ze lepiej se nie robic dzieci a wszystko bedzie cacy!