Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Katolików dlaczego ludzie odchodza od KK? mam chyba jasna odp

Polecane posty

Gość gość

ale jakie jest wasze zdanie katolicy bo moje jest takie Kiedy szczaja na krakowskim przedmiesciu na krzyz zaden biskup nie reaguje nie krzyczy z ambony a kiedy stawiany jest pomnik grzechu sodomicznego przed koscilem tez katolicy milcza kiedy madonna ma dac koncert w warszawie to wszyscy krzycza nie madonna nie przejdzie prawda jest taka ze koscilem rzada masoni i sprawowana msza jest niewazna i jest profancja dlatego wole nie chodzic do kosciola i nie uczestniczyc w grzechu bo widac ze rzadza masoni

Gość gość
masz zupelna racje

Gość gość
to jedyna twoja odpwiedz palancie ?

Gość jbhkhkjh
Niektórzy ludzie po prostu myślą :) widza co się dzieje w kk , widzą ,że kk nie opiera swoich wierzeń na Biblii - co jest jedynym wiarygodnym źródłem dla chrześcijanina . proste

Gość gość
wg słownika języka polskiego .... parafianin 1. «członek parafii» 2. daw. «człowiek zacofany i ograniczony»

Gość Irydolog
utrzymuj****chory biskupow mimo braku dochodow pozdrawiam z Tajlandii

Gość jbhkhkjh
Powiedz po co te krzyże i pomniki ?w jakim celu ? by modlic sie do kawałka kamienia czy drewna i odprawiac modły balwochwalcze ?

Gość gość
mogę jeszcze dorzucić tyle że twoi starzy mieli kiedyś pecha że odbyli stosunek płciowy,czego pewnie szczerze żałują do dziś,kmiocie napewno jestes wierzacy i chodzisz do kosciola gratuluje odpowiedzi

Gość gość
KK swiadkowie jehowi czy babtysci moim zdaniem to zadna alternatywa wrecz przeciwnie gdzie sie nie spojrzy pelno symboli szatana wiec pytanie do kogo tak sie naprawde modla katolicy w kosciele czy krzyz jest symbolem zmartwych wstania Jch nie to symbol zwyciestwa szatana co prawda krótkiego ale no coz

Gość gość
A jaki masz cel autorze w atakowaniu instytucji liczącej sobie ponad 2000 lat? Jeśli nie podoba ci się to szanuję to ale ty uszanuj nas i daj święty spokój Kościołowi a nie zakładasz po 10 tematów tygodniowo tylko po to by sobie ulżyć. Skoro lewica potrafi szanować homoseksualistów, transseksualistów a nawet stawać w obronie Mariusza T. i otwarcie twierdzić że powinien być na wolności to czemu nie potrafi uszanować takżę Kośćioła który na całym świecie niesie pomoc uchodźcom, bezdomnym, sierotom i chorym na AIDS.

Gość gość
aborcja :) mhm ateizm satanizm wszystko to jest kreowane oczami ludzi wierzacych satanizm to wiara w bardziej wygodne zycie bez zadnych kar itp

Gość gość
A jaki masz cel autorze w atakowaniu instytucji liczącej sobie ponad 2000 lat? Jeśli nie podoba ci się to szanuję to ale ty uszanuj nas i daj święty spokój Kościołowi a nie zakładasz po 10 tematów tygodniowo tylko po to by sobie ulżyć. Skoro lewica potrafi szanować homoseksualistów, transseksualistów a nawet stawać w obronie Mariusza T. i otwarcie twierdzić że powinien być na wolności to czemu nie potrafi uszanować takżę Kośćioła który na całym świecie niesie pomoc uchodźcom, bezdomnym, sierotom i chorym na AIDS dlaczego twierdzisz ze atakuje kosciol mam prawo krytkowac kosciol :) kazdy ma prawo ale odwracanie sie od tozsamosci niej est nikt w stanie tego zrobic

Gość gość
Kośćioła który na całym świecie niesie pomoc uchodźcom, bezdomnym, sierotom i chorym na AIDS. x większość kasy idzie do ich kieszeni

Gość gość
nie mylisz sie ja nie atakuje kosciol tylko zachecam do dyskusji na ten temat nic wiecej

Gość gość
Acha ''wygodne życie bez kar''-polegając mdz in na mordowaniu ludzi i dzieci, i składaniu z nich ofiar.Bardzo fajne -rzeczywiście ..

Gość gość
jaka pomoc chorym na AIDS kraje ktore mialy z tym problem poradzily sobie bez pomocy w rosji tez to jest pieknie zrobione Putin zrobil ustawe o zakazie propagowania Homoseksualizmu w rosji dla ludzi do wieku lat 18 a w polsce kk co ja sie pytam

Gość jbhkhkjh
10.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość KK swiadkowie jehowi czy babtysci moim zdaniem to zadna alternatywa --------------------------------- SJ nie modla sie do bożków i baptysci chyba tez nie

Gość gość
mordowanie ofiar to wszystko wykreowali ludzi kosciola zaden satanista nie namawia do przemocy :)

Gość gość
kk nie opiera swoich wierzeń na Bi/ blii - co jest jedynym wiarygodnym źródłem dla chrz/ eścijanina . x a z czego wnosisz jaoby B/ i/ blia miała być jedynym wiarygodnym zródłem dla chrz/ e/ ścijanina ? Czyżby coś takiego pisało w B/ i/ blii? Zapewniem że nie . MImo to oczywiście że KK opiera się na B / i/ blii.

Gość gość
Prawda jest taka że Kościół Katolicki to najbardziej wpływowa organizacja religijna na świecie, nie bez powodu zresztą. Jeżeli ktoś neguje to że misjonarze KK pomagają charytatywnie ludziom na całym świecie to jest ślepy.

Gość gość
Odchodza bo szatan ich mami

Gość gość
mówisz kosciol katolicki to fajna perspektywa co 2 ksiadz ma kochanke i naloznice co to za burdel sie zrobil hehe a najlepsze ze te dane mam od osoby ktora jest przy biskupie wiec zamknij jape ciekawe ile bylo aborcji przez lubieznosc ksiezy ?

Gość jbhkhkjh
kk nie opiera sie na Biblii , a znasz inne źródlo inny list od samego Stwórcy ? nie mówimy o naukach ludzkich tylko o naukach Bożych

Gość gość
"kk nie opiera swoich wierzeń na Bi/ blii - co jest jedynym wiarygodnym źródłem dla chrz/ eścijanina ." x Zanim wysnujesz po raz kolejny podobne stwierdzenie to przeczytaj tą Biblię choć raz. Nawet Żydzi nie są na tyle głupi by zarzucać katolikom brak opierania się na Biblii, wszystko to kwestia interpretacji PŚ.

Gość gość
taaa żaden satanista :D dobre.Dziecino posłuchaj tego co mówią eks satanisci,poczytaj akta policyjne, to sie dowiesz ile dokonali rytualnych mordów.

Gość gość
49 [zgłoś do usunięcia] jbhkhkjh kk nie opiera sie na Biblii , x oczywiscie że się opiera. ' a znasz inne źródlo inny list od samego Stwórcy ? x Tak.

Gość jbhkhkjh
czytałam Biblie wiele razy i wiem ze kk mało wie w tym temacie . zcy interpretacja jest dla ciebie usuniecie jednego z przykazan z dekalogu ? w koncu trzeba było jedno podzielic na dwa by było dziesiec

Gość jbhkhkjh
a co za inne źródlo od Boga ? aż jestem ciekawa

Gość gość
mam nadzieje ze spoleczenstwo cofnie sie do sredniowiecza :) wtedy bedzie prawdziwa wiara W Boga i wiele osob zostanie straconych lub powieszonych za czczenie baal i wyznan z ziemi Kannan gdzie byla tylko sodoma i gomora gdzie kazdy mogl zabic swoje wlasne dziecko uprawiac sex ze zwierzetami itp mam nadzieje ze Bog sie zemsci na katolikach za to ze zapomnieli o nim

Gość gość
"czytałam Biblie wiele razy i wiem ze kk mało wie w tym temacie . zcy interpretacja jest dla ciebie usuniecie jednego z przykazan z dekalogu ? w koncu trzeba było jedno podzielic na dwa by było dziesiec" x :D Nie ośmieszaj się. Kośćiół akurat o Biblii wie bardzo wiele, to KK napisał najwięcej prac naukowych, odnieśień czy encyklik odnośnie PŚ.