Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą pięknych i inteligentnych kobiet do związku. Wolą przeciętne...

Polecane posty

Gość gość

Ładne chcą tylko zaliczyc, chcą miec trofeum a potem i tak wybierają przeciętną... W wiekszosci przypadkow tak jest. Mnie faceci traktują własnie jak zabawke, na początku walczą, starają się, chcą mi zaimponować, prawią miliony komplementów, wychodzą z siebie po prostu, a gdy juz zdobywają...przestają się starać, oglądają za innymi :(

Gość rozwazna i romantyczna
Mezczyznom nie chce sie wysilac, a piekna kobieta zmusza do wysilku, chociazby dbania o siebie nieco bardziej:-) no i jest wieksze ryzyko, ze i tak jej przy sobie nie utrzymaja, bo wzbudza zainteresowanie innych mezczyzn:-)

Gość gość
a mi się wszyscy dziwią, że jestem sama. Nie ma mi raczej nic do zarzucenia, jestem po dobrych studiach, jestem atrakcyjna osobą i troszkę wymagającą, ale też sama z siebie daje wiele, a ciągle nie trafiłam na swojego, bo trafiam -albo raczej to nie mnie trafiają-same głąby ;)

Mezczyznom nie chce sie wysilac, a piekna kobieta zmusza do wysilku x piękne ha ha, gdzie takie są?

Nie ma mi raczej nic do zarzucenia, jestem po dobrych studiach, jestem atrakcyjna osobą i troszkę wymagającą, ale też sama z siebie daje wiele, a ciągle nie trafiłam na swojego, x tylko ty tak uważasz tzipko

Gość rozwazna i romantyczna
Gdzies sa;-)

Gość gość
Facet to smierdzacy wieprz Zdradza Pije Jest chamski, brutalny Klamie i oszukuje Egoista Brudas Len Zlodziej Same kłopoty z nim

Gość gość
A skąd wy wiecie że jesteście piękne i inteligentne? Bo rodzice mówili ze takie jesteście? A studia też nie świadczą o inteligencji, bo dziś byle kretyn może mieć ten papierek. A tak poza tym, to lepsza przeciętna z urody kobieta po zawodówce, ale wartościowa niż pusta i piękna laska po studiach. Faceci nie są idiotami i do związków wybierają kobiety, które są coś warte. Na ładnej buzi daleko nie zajedziesz.

Gość gość
claude speed Nie ma mi raczej nic do zarzucenia, jestem po dobrych studiach, jestem atrakcyjna osobą i troszkę wymagającą, ale też sama z siebie daje wiele, a ciągle nie trafiłam na swojego, x tylko ty tak uważasz tzipko xxx dlaczego piszesz do przed rozmówczyni cipko??? czy non stop ktos do Ciebie mowi c***u????

Gość gość
claude Akurat Twoje zdanie mnie nie interesuje

Gość gość
"Facet to smierdzacy wieprz Zdradza Pije Jest chamski, brutalny Klamie i oszukuje Egoista Brudas Len Zlodziej Same kłopoty z nim" x Jakich facetów sobie wybierasz, takich masz :) skoro gustujesz w brudasach, chamach i złodziejach, widocznie tacy cię kręcą i na takich zasługujesz. Każdy sam dobiera sobie partnerów/partnerki, więc żal możesz mieć tylko do siebie samej.

Gość gość
piękne i inteligentne to każdy chce ale zarozumiałe i egoistyczne to już nie. a to właśnie tym się charakteryzują te zapatrzone w siebie korporacyjne lafiryndy. głupie to jak but ale przekonane o własnej wartości bo pracują "w corpo" i ryją jak świnie pod sobą nawzajem "w drodze do kariery". a potem się dziwią że nikt nie chce mieć z taką do czynienia na dłużej niż pare bzykanek.

Z pięknymi i inteligentnymi kobietami jest jeden podstawowy problem - jest ich bardzo mało. Oczywiście piękno jest kategorią bardzo subiektywną, osobnik X może twierdzić, że dana dziewczyna jest piękna, a osobnik Y, że ta sama dziewczyna jest przeciętna i obaj będą mieli rację. Załóżmy jednak, że owych mitycznych pięknych kobiet jest jakieś 5% ogółu kobiet, co na pewno nie jest statystyką zaniżoną. Jeśli dodamy do tego kategorię inteligencji i przyjmiemy, że kobiet ponadprzeciętnie inteligentnych jest 20%, to kryteria z tematu spełnia 1% ogółu kobiet. To bardzo mało, a taka rzadkość implikuje dodatkowe problemy. Taka kobieta ze względu na swoją wyjątkowość (należy do 1% najlepszych potencjalnych partnerek), będzie miała bardzo wysokie wymagania w stosunku do mężczyzn. Stąd większość mężczyzn szuka innych kobiet. Gdyby było inaczej mężczyzn interesowałyby głównie takie kobiety jak w temacie, gatunek ludzki nieuchronnie by wyginął. Oczywiście mało prawdopodobne jest, by autorka tematu zaliczała się do owego 1%, właściwie nic na to nie wskazuje, ale jej dylemat chyba wyjąśniłem.

Gość gość
"claude speed Nie ma mi raczej nic do zarzucenia, jestem po dobrych studiach, jestem atrakcyjna osobą i troszkę wymagającą, ale też sama z siebie daje wiele, a ciągle nie trafiłam na swojego," x normalnie manifest corpo lafiryndy. i taka się dziwi że nikt z nią dłużej nie wytrzymuje :D to tylko świadczy o tym jaka jest głupia.

Gość gość
Żadna inteligentna kobieta nie powie o sobie że jest piękna, bo taka osoba zdaje sobie sprawę że piękno to pojęcie względne. A kadzenie samemu sobie świadczy tylko o próżności i zbyt dużym ego.

Gość gość
nie gustuje w chamach i brudasach jestem sama obecnie nie mam faceta, lepiej byc samej niz z czyms "takim :D :)

Gość gość
albo poczucie własnej wartości i samoświadomość, a to chyba normalne, że takie osoby nie mówią tego do każdej napotkanej osoby, tylko wypowiadaja się na tym forum odnośnie tematu, ale widzę, że niektórym się to nie może w głowie zmieści, że ktoś może być i ładny i mądry i mieć taki problem

Gość gość
Więc skoro w takich nie gustujesz, to skąd wiesz że wszyscy są tacy? To świadczy o tym że inteligencji Ci brak i kierujesz się tylko stereotypami, a jeśli wiesz to z doświadczenia, to j/w sama jesteś sobie winna. Równie dobrze można powiedzieć że każda kobieta to kur... bo wiele kobiet jest gotowych oddać się za kasę lub awans w pracy.

Gość gość
"A kadzenie samemu sobie świadczy tylko o próżności i zbyt dużym ego." x tak jak ci tu napisali nasza "zbyt ładna i zbyt mądra" koleżanko. jesteś po prostu głupia i próżna.

niektórym się to nie może w głowie zmieści, że ktoś może być i ładny i mądry i mieć taki problem x może być, a nie JEST

Gość gość
Ładne kobiety zawsze mają branie, gdybyś była ładna to nie siedziałabyś w piątkowy wieczór przed komputerem. I nie wierz w każde słowo tatusia, bo dla ojca każda córka jest piękna.

Gość gość
nigdzie nie napislam ze wszyscy sa tacy sami ;) kobiety tez przeciez nie wszystkie sa takie same , sa zarowno porządne jak i nie , niestety..

Skąd w Was tyle agresji? Czegokolwiek by człowiek nie zrobił, czy powiedział, to zaraz zlatują się inni, żeby dowalić. Skąd to się bierze?

Gość gość
sobote mamy dzis :D:D

Gość gość
"Ładne kobiety zawsze mają branie, gdybyś była ładna to nie siedziałabyś w piątkowy wieczór przed komputerem." x niezła musiała być impreza. dzisiaj jest sobota :D

Gość gość
Napisałaś "Facet to..." czyli podciągnęłaś pod to wszystkich facetów.

Gość gość
No fakt, mamy sobotę :P Za duży pracy chyba, skoro dni mi się pierdzielą ;)