Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą pięknych i inteligentnych kobiet do związku. Wolą przeciętne...

Polecane posty

Gość gość
autorka chyba podoba się jedynie sama sobie :D

Gość gość
Zlecialy sie podstarzale prawiczki:-D:-D:-D

Gość gość
Zlecialy sie podstarzale prawiczki x próbujesz obrazić bo sama jesteś gownem i ktoś wreszcie ci to powiedział?

Gość gość
Witam Ta zlosliwosc to potrzebna w tych postach?

Gość gość 33
Oczywiscie ze wiekszosc facetow sie takich kobiet boi, moze nie tyle boi, co woli unikac, ale nigdy sie do tego nie przyznaja :-) Przeciez w zamian za to mozna sie na kims powyzywac, najlepiej wlasnie do urody i inteligencji sie doczepiajac. Dno. Dno. Dno. Bardzo dlugo czekalam na faceta ktory bedzie sie przy mnie zachowywal naturalnie, bez zadnych durnych gier, ktory nie bedzie sie staral czyms mi zaimponowac, abym tylko uznala go lepszego od konkurencji. Ale sie doczekalam :-)

Gość gość
ta jasne, kolejna piękna i inteligentna, żałosne jesteście

Gość gość 33
Ojoj... Spada mi ego...

Gość gość
niżej już nie może

Gość gość 33
Inteligentny wszystko potrafi...

Gość gość
To wsystko prawda Piękna moze nie jestem , mądra owszem. Zaradna. Kreatywna Moze zbyt pewna swojej wartości I dlatego jestem sama bo dupki s********ja ode mnie w podskokach:D

Gość gość
I dlatego jestem sama bo dupki s********ja ode mnie w podskokach x raczej głupia, bo sama napisałas: < Piękna moze nie jestem >

Gość gość
Współczuję kobietom które piszą na tym forum, że są piękne i inteligentne .... nie są

Gość gość
Raczej mądra Bo piękna sie nazwać to trzeba naprawde nią być a jak wiadomo każda mądra kobieta ma w sobie troche samokrytyki :D A i dobrze ze nie lecą na urodę bo uroda przemija szybciej niż nam sie wydaje :D

Gość gość 33
I tak lepiej byc starsza pania po ktorej widac, ze kiedys byla piekna, niz starsza po ktorej widac ze nigdy nie byla piekna :-D

Gość gość
A i dobrze ze nie lecą na urodę bo uroda przemija szybciej niż nam sie wydaje x to każdy ma się wiążąc z pasztetem? .... PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ, BO WIDAĆ INTELIGENTNA NIE JESTEŚ: . I dlatego jestem sama bo dupki s********ja ode mnie w podskokach x raczej głupia, bo sama napisałas: < Piękna moze nie jestem > ... WYTŁUMACZĘ JA GŁUPI INTELIGENTNEJ: oni uciekają, bo nie podobasz im się z wyglądu

Gość gość
No tak ..lepiej być piękna i głupia :D Ja p*****le co za świat

Gość gość
Nosz k***a :) to ja mam sie wiązać z kimś komu sie tylko z wyglądu podobam :D:D hahahahah dawno sie tak nie ubawiłam! Oj dzieci dzieci ..

Gość gość 33
Wiesz, na rynku damsko meskim oplaca sie byc piekna i glupia. Wtedy wszystko moze byc latwe bo nawet nie widzisz drugiego dna wszystkiego.

Gość gość
Ja nie napisałam ze jestem pasztetem! Czytaj głąbie ze zrozumieniem bo inteligencja nie grzeszysz Napisałam ze piękna nie jestem TO CHYBA RÓŻNICA ???? Piękna to moze być angelina jolie Nie jestem modelka ani miss swiata wiec czemu mam nazywać sie piękna Co za debile tu siedzą, masakra żal zenua

Gość gość
bo tak już się w życiu ustawiło, że kobieta ma być ładna i głównie rozlicza się ją za urodę, a nie za fakultety ... przykro mi, ale taka jest prawda

Gość gość
angelima nie jest piękna ... a gdybyś nie wiedziała pasztecie . WYGLĄD PRZYCIĄGA A CHARAKTER ZATRZYMUJE

Gość a mnie smieszy ze
wiekszosc kolesi ktorzy tu tak pluja jadem w realnym swiecie jak sie do nich odezwie to burak na twarzy i nie maja nic do powiedzienia.

Gość gość
kobieta przede wszystkim dba o dom , o rodzine i powinna miec co nie co w glowie a nie pstro... :D :D :D podobnie jest z facetem , jakiegos imprezowicza i cwaniaka na meza bym nie wziela... ;) :)

Gość gość
a mnie smieszy ze wiekszosc kolesi ktorzy tu tak pluja jadem w realnym swiecie jak sie do nich odezwie to burak na twarzy i nie maja nic do powiedzienia. x ta jasne, pocieszaj się mało inteligentny pasztecie

Gość gość
rozliczać to cię będą w urzędzie albo u bram piekieł. w życiu pasztety podobają się pasztetom, łamagi i ciamajdy chcą piękne, a pięknym trzeba rozumu by nie chciały byle chłopa.brzydkie skulone w kącie chcą żeby odnalazł je piękny. porąbane te wasze wymagania! :D

Gość gość 33
Kafeteria jest jedyna ich bronia W realu c**a, na kafe pogromca wszystkich kobiet Standard :-)

Gość gość
Piękna, inteligentna i nadająca się do związku? Musiałbym mieć max 5 lat by uwierzyć. Prędzej w kosmitów uwierzę.

Gość gość
Kafeteria jest jedyna ich bronia W realu c**a, na kafe pogromca wszystkich kobiet Standard x pocieszaj się pasztecie, bo myślicie że napiszecie tu- jestem piękna i inteligentna, to ktoś wam uwierzy

Gość gość
Jak napisze ze nie jest piękna tez ją zjedziesz, frajerze cipo rasy męskiej, kozak w necie p***a w swiecie jak to mówią

Gość gość 33
Hehe nie potrzebujemy tak pisac nigdzie i niczyjej wiary w to... Na tym polega poczucie wlasnej wartosci. Po prostu to wiem i tyle