Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą pięknych i inteligentnych kobiet do związku. Wolą przeciętne...

Polecane posty

Gość gość
sfrustrowany ha ha ha, żałosne

Gość gość
i sfrustrowane to są "piękne i inteligentne" kobiety na forum, i nikt takiego gowna nie chce w realu

Gość gość 33
Mam czy nie mam, mam swiadomosc wlasnej wartosci i mam swoje obserwacje na temat zachowania mezczyzn wobec mnie. Pisze to co zauwazylam, nie chce nikomu dogryzac personalnie, ale Ty sie sam o to prosisz.

Gość gość
i mam swoje obserwacje na temat zachowania mezczyzn wobec mnie. x faceci kłamią, chyba jesteś na tyle dużą dziewczynką że nie wierzysz w każde ich słowo

Gość gość
kolejne bierne d**eczki co narzekają a same nawet się nie odezwą pierwsze

Gość gość
Znam wiele kobiet pięknych Inteligentnych mniej, inteligentne to te po 30 bo młodsze rzadko sie trafiają Osobiście wole kobietę zadbana i mądra

Gość gość 33
Oczywiscie ze nie wierze, dlatego wolalam byc sama niz z pierwszym bajerantem.

Gość gość
Ja tez :) Sam sobie swietnie daje radę i niepotrzebny mi frajer u boku

Gość gość
Ładne kobiety mają branie jak ktoś tu powiedział WIDOCZNIE TYLKO W SWOJEJ OPINII JESTEŚ TAKA ŁADNA dla mężczyzn jesteś przeciętna, sama się oszukujesz. faceci są prości, chcą mieć atrakcyjne i ładne partnerki, im ładniejsza tym większe powodzenie, a jeśli do tego jeszcze inteligentna i sympatyczna to już w ogóle, więc przestań się oszukiwać, bo jesteś pewnie bardzo przecietna i tak jak 90% kobiet na kafe sobie wmawiasz i wypisujesz jaka to ty jesteś piękna i jaka miss, gdybyś taka była faceci by się zabijali o ciebie, ale to tylko twoja wyobraźnia i pobożne życzenia ;) Wiem, to bo ja rzeczywiście jestem ładna i mam trochę oleju w głowie i wyobraź sobie że mam powodzenie, a faceci chcą być moimi chłopakami, a nie się mną bawić z braku laku ;)))

Gość gość
no to widocznie jesteś jednak przeciętna, a nie piękna.... :D Pisze tak, bo ja jestem piękna i większość facetów zwyczajnie boi się do mnie nawet usmiechnąć :P HAHAHAHAHHA

Gość gość
Oczywiscie ze nie wierze, dlatego wolalam byc sama niz z pierwszym bajerantem. x tylko że tacy nie myślą o związku z żadną, a ciebie traktują jak pozostałe- mięsko

Gość gość
Sorry ale piękne maja coś innego do roboty niż siedzenie na kafeterii gdzie nikt ich nie widzi.

Gość gość
do gościa powyżej- nie oceniaj tak pochopnie wszystkich innych "ładnych" kobiet, bo jesteś madra, jak sama piszesz i doskonale wiesz, że życie sie różnie uklada i to , że dziewczyna jest ładna i mądra nie znaczy od razu, że wszyscy do niej podbijają. Może ma nieśmiały charakter, może nie lubi adoratorow na pęczki , tylko jakiegos jednego narmalnego, może podbijaja do niej jakieś burako-wiesniaki z pustką w głowie. Może dużo pracuje i ma małe szanse na poznanie kogoś innego. Wiesz, nie wiem w jakim wieku jesteś, ale jak sie jest w szkole czy na studiach to jasne, że masz w czym wybierać, ale jak juz sie zaczyna dorosle poważne życie, to uwierz mi że tych adoratorów nie ma aż tylu, bo fiksujesz się w systemie praca-dom i nieczęsto po prostu nie ma możliwości kogoś poznać.

Gość gość
No pewńei ze wola przeciętne Facet kobiecie nie dorówna

Gość gość 33
To co wiem to to, że: 1. Mam świadomość własnej wartości. Wiem, że jestem atrakcyjna, wiem, że jestem mądra. (Na pewno nie można mnie określić "pustą"). Udowadniać nikomu nie potrzebuję. 2. Miałam problem z tym, by znaleźć kogoś zainteresowanego dłuższą relacją ze mną, 90% zainteresowanych mną facetów było jako ładną zabawką / trofeum, dla podniesienia własnego ego/ dla podboju. 3. Widzę, że podobny problem mają moje koleżanki, którym "nic nie brakuje". Zauważyłam że największe szanse na związek ma dziewczyna raczej nie wyróżniająca się urodą, z zadatkami na bardzo starajacą się żonę, taka bezpieczna, i funkcjonalna. 4. Miałam szczęście, że spotkałam ponad miesiąc temu faceta zainteresowanego mną, który nie oczekiwał seksu na 1 lub 2 randce, który nie bawił się w durne podchody, od razu wiedziałam, że mu się podobam, a on od razu wiedział, że i ja jestem nim zainteresowana. Jesteśmy razem. To mój pierwszy chłopak, a mam już 27 lat.

Gość gość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość 33 x a jednak chcesz coś udowadnic

Gość gość
27 lat to młoda jeszcze jestes . Jeśli jestes mądra to byle d**ek nie będzie sie tobą interesował. Poprostu rób swoje a odpowiednia osoba sie znajdzie w twoim życiu. Wiem co pisze :) sam przeszłam duzo i różni sie platali w moim życiu . Trafiłam na odpowiedniego faceta ,jest moim przyjacielem , frustratów i palantow naprawde nam nie potrzeba do zycia, uwierz :D

Gość gość
90% zainteresowanych mną facetów było jako ładną zabawką / trofeum, dla podniesienia własnego ego/ dla podboju. x dla przyjemności, nie dla podniesienia ego ... Widzę, że podobny problem mają moje koleżanki, którym "nic nie brakuje". Zauważyłam że największe szanse na związek ma dziewczyna raczej nie wyróżniająca się urodą, z zadatkami na bardzo starajacą się żonę, taka bezpieczna, i funkcjonalna. x bo ładne przyciągają ruch/aczy

Gość gość 33
Udowodnić? Tylko tyle, że nie przemawia przeze mnie potrzeba udowadniania czegoś odnośnie mojej osoby, poza tym, że jestem pewna swojego zdania i piszę szczerze :)

Gość facet pięknej kobiety
Kobiety może zamiast zachwycac jakie to wy jesteście piękne, madre, inteligentne, wierne, błyskotliwe etc i jednocześnie narzekać jacy to faceci są beznadziejni, jak bardzo boja się takich kobiet, to zmiencie cos w swoim postępowaniu, bo brak płci przeciwnej w waszym życiu jest pewnie spowodowane waszym narcyzmem. Tak się składa, ze jestem facetem, 33-letnim facetem. Mam zone, ktorej zazdroszcza mi wszyscy faceci, poniewaz jest na prawde piekna, ma fantastyczna figure, jest inteligentna, oczytana etc. I mimo tego, ze jest ode mnie 5 lat mlodsza to nie cierpi z powodu samotnosci. Oboje skonczylismy studia w UK I teraz mieszkamy w londynie, powodzi nam się swietnie. Nie balem się do niej podejsc , poniewaz wyroznia się uroda, inteligencja. Ja rowniez nie jestem przecietnym facetem pod w/w wzgledami. Wracajac do meritum, nie jestescie take piekne I inteligentne za jakie sie uwazacie. Taka jest moja zona , a faceci dalej dostajac wytrzeszczu oczu na jej widok.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie prawda ze faceci interesuja sie dziewczynami ktore maja zadatki na zone. Moze nie bede skromna ale gdybym byla facetem chcialabym miec taka dziewczyne jak ja;p Bylam w zwiazku 2 lata, zrywajac on powiedzial jestes za dobra. Jestem dojrzala, opiekuje sie druga osoba potrafie swietnie gotowa potrafie swietnie zajac sie domem dziecmi a przy okazji jestem szalona lubie sie wyglupiac i bawic, facet moze poczuc sie ze mna jak z kumplem i tak tez bylo w moim zwiazku. Dbam o siebie, uwielbiam sie ubierac itp i rzeczywiscie facet sie mna interesuje ale na chwile! ;/ Kolezanki ciagle mi mowia ze one nie rozumieja tego dlaczego tak mnie traktuja faceci... Nie wiem naprawde dlaczego ta plec jest taka podla? nieraz pytam sie sama siebie czym sobie na to wszystko zasluzylam?

facet pięknej kobiety- jak mozesz wogole oceniac kogos ze ktos jest narcyzem czy tez nie jest piekny a - nie widzac tej osoby na oczy b- wymyslajac sobie czytajac tylko kawalek wypowiedzi?

Gość gość 33
ehhh..... Facet bardzo chciał się popisać.... Zarzuca innym dokładnie to, co sam robi ;)

gość 33 dokładnie to samo zauważyłam:)

Gość gość
Ehh...do gościa z Londynu. Pewnie, że jak piękna dziewczyna otacza sie wśród mężczyzn to na pewno są pod jej wrażeniem. Gorzej jest, jak nie otacza się wśród mężczyzn bo np pracuje, mieszka sama, spotyka się z grupą tych samych dobrych znajomych, wtedy na prawde ciężko jest kogoś poznać i możliwe, że przelotnie jak sie kogos poznaje to te osoby okazują sie typowymi zdobywcami i nic więcej

R***** mi sie chce. Nie bede organizował wyprawy na mount everest zeby te potrzebe zaspokoic. Tym bardziej ze po drodze moze zniknac np ze zmeczenia. Nie oszukujmy sie.********ie nie jest potrzebne do przezycia wiec nikt nie bedzie go ryzykował zeby udowadniac dziuniom ze sa dziuniami. Dziunia tez ma swoje potrzeby i predzej czy poźnie odkryje ze taktyka ksiezniczki oplaca sie tylko smokowi.

Gość gość
Te wasze zalety ze umiecie gotować i opiekować sie inna osoba to możecie sobie wpisać w cv jak szukacie pracy jako opiekunka osób starszych

Każdy chciałby być z kimś miłym, ładnym, przeważnie ładne dziewczyny są pozajmowane, co samo zaprzecza myśli przewodniej wątku. Sam szukam jakiejś miłej dziewczyny z Podkarpacia i wiem jak ciężko jest kogoś znaleźć interesującego :)

Tym bardziej ze te tak tu wysmiewane zalety i umiejetnosci w polaczeniu z przywiazaniem, kilkoma typowo kobiecymi cechami i nawet przecietna albo i ponizej uroda bywaja mieszanka zamieniajaca olow w złoto. A piekne i inteligentne to w sytuacji jak nie potrafia wyrazic swojej namietnosci albo najzwyczajniej w swiecie nie czuja blusa w seksie to se mozecie ustawic zamiast manekinow na wystawach

Gość gość
'' z zadatkami na bardzo starajacą się żonę, taka bezpieczna, i funkcjonalna'' czyli wychodzi na to ze piękne należy unikać bo się nie nadają na żonę /partnerkę