Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą pięknych i inteligentnych kobiet do związku. Wolą przeciętne...

Polecane posty

Gość gość
frajerze cipo rasy męskiej, kozak w necie p***a w swiecie jak to mówią x w oczy też bym ci to powiedział

Gość gość
Wole być przeciętna i radzić sobie z życiu niż nieporadna lalunia uwieszona jak bluszcz na byle smierdzacych portkach

Gość gość 33
KOZAK w necie, P/I/PA w świecie. 10/10 :D

Gość gość
Na tym polega poczucie wlasnej wartosci. Po prostu to wiem i tyle x ale sto razy musicie o tym pisać na kafe, żałosne, potrzebujecie poklasku

Gość gość
Wole być przeciętna i radzić sobie z życiu niż nieporadna lalunia uwieszona jak bluszcz na byle smierdzacych portkach x życie za ciebie wybrało pasztecie

Gość gość 33
Nie chodzi o to, czy jesteśmy tymi pięknymi i inteligentnymi, Niech będzie że my nie jesteśmy. Czy to w jakiś sposób zmienia założenie tematu?

Gość gość
a ja wlasnie rowniez jestem rozgoryczona tym wszystkim. Dokladnie w takim samym celu weszlam tu na kafeterie aby zalozyc taki temat. Nie chodzi o to ze przecietne sa zle czy ze ja sie czuje jak miss swiata bo tak nie jest, ale chodzi o to ze to jest paradoks im bardziej dbasz o siebie = tym trudniej miec faceta. Facet zaiteresuje sie Toba ale na chwile. Nie przespisz sie z nim to zero kontaktu. Szanuje sie i mialam juz milion takich przypadkow. Kobiety za to uwazaja ze im bardziej beda o siebie dbac tym beda miec wieksze powodzenie zgubne myslenie beda miec powodzenie u d****arzy i dzieciakow ktorzy chca potraktowac je jako swoje trofeum

Gość gość
W temacie jest ze faceci nie chcą pięknych i inteligentnych kobiet . TO CHYBA O CZYMŚ ŚWIADCZY, NIE ?????:)

Gość gość 33
No dokładnie, tak jest niestety .... I wydaje mi się, że zwłaszcza w tym kraju.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rozczaruje was ale w innych krajach jest jeszcze gorzej poniewaz tam burdele stoja przy glownej trasie a faceci wchodza i wybieraja towar wiec po co im ktos na stale

Gość gość 33
Nie wiem. Mnie ktoś chciał, ale musiałam naprawdę przedtem poznać 10000 idiotów , narcyzów, pakerów, zainteresowanych mną tylko dlatego, że jestem ładna.

Gość gość
Faceci , normalni faceci chcą kobiety przeciętnej , mądrej ale nie zarozumialej, wykształconego zeby miał o czym z nia poroznmawiac, ładnej zeby sie z nia nie wstydził wyjść miedzy ludzi , Zaradnej zeby nie musiał sam wszystko za nia robic, Tylko dzieci takie jak ten gość co tu sie rzuca jak wsza na grzebieniu myślą inaczej .. No cóż nie każdemu bozia dała rozum. Wybaczcie mu :)

Gość gość
Nie chodzi o to ze przecietne sa zle czy ze ja sie czuje jak miss swiata bo tak nie jest, ale chodzi o to ze to jest paradoks im bardziej dbasz o siebie = tym trudniej miec faceta. Facet zaiteresuje sie Toba ale na chwile. Nie przespisz sie z nim to zero kontaktu. Szanuje sie i mialam juz milion takich przypadkow. Kobiety za to uwazaja ze im bardziej beda o siebie dbac tym beda miec wieksze powodzenie zgubne myslenie beda miec powodzenie u d****arzy i dzieciakow ktorzy chca potraktowac je jako swoje trofeum x jak jesteś tylko ładna....

Gość gość
Nie chcą ładnych i inteligentnych tylko skończone dupki Bo sie ich boja Bo sami wiedza o tym ze sa słabsi

Gość gość
ładna i inteligentna x szkoda że tylko wy tak uważacie

Gość gość
i teraz bedziecie sie klocic ??? D :D D:

Gość gość
Przedemna czuja respekt Jestem inteligentna i mam swoj styl. Nie jestem tępa dzida

Gość a mnie smieszy ze
Szkoda mi Was ujadacze :) Nigdy nie zaplacilam mandatu, zawsze jest jakis znajomy chetny do podwiezienia mnie nawet w srodku nocy, zawsze jest facet, ktory poniesie mi torbe, mechanik ktory zanizy wartosc uslugi zebym zaplacila mniej, kierowca autobusu ktory na wiesc ze nie mam drobnych mowi ze moge jechac za darmo...Nie przypominam sobie kiedy ostatnio zaplacilam za obiad, piwo czy kawe, mimo ze zawsze wyciagam portfel i chce placic. Tak sie zachowujecie na codzien, a w sieci zgrywacie kozakow...

Gość gość
Tak sie zachowujecie na codzien, a w sieci zgrywacie kozakow... x ja NIE zachowuje się jak frajerzyna w realu, nic dla mnie nie znaczycie

Gość gość 33
Haha co za frustracina....

Gość gość
dzieki takim idiotkom jak ty , nie musza sie starca i mysla,ze sa darem z niebios

Gość gość
Dobrze ze sa tacy jak ty Dzięki takim frajerom podnosi mi sie samoocena :) Tak, czuje ze jestem inteligentna i piękna kobieta jak wokół mnie takie niedorobki !

Gość gość
Haha co za frustracina.... x typowy argument paszteta z kafe, wymysł coś innego, oprócz prawiczka, kozaka itp, bo TEŻ ZNAM SWOJĄ WARTOŚĆ

Gość gość 33
Nie kochany, wlasnie nie znasz, bo gdybys znal, nie ujadal bys tutaj tak jak to robisz... Nie trzeba byc psychologiem, by to wiedziec....

Gość gość
nie ujadal bys tutaj tak jak to robisz... x robisz to samo "piękna"

Gość gość 33
W Odpowiedzi na twoje ataki, skarbie. To jest roznica.

Gość gość
jakie ataki? że stwierdziłem że kłamiecie?

Gość gość 33
A Masz na to jakies namacalne dowody?

Gość gość
Wchodzę rano na kafe i cóż widzę Jakiś sfrustrowany d**ek próbuje coś tu komuś na sile udowodnić. Człowieku Jest niedzielne przedpołudnie, wyjdz na spacer, zajmij sie czymś pożytecznym, moze k***a hodowla jedwabnika bo przeciez na psychologii to ty sie nie znasz !

Gość gość
a ty masz? oprócz głupiej teorii darmozjadów?