Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba ktoś wchodzi do mojego domu pod moja nieobecnosc

Polecane posty

Gość gość
też miałąm podobna sytuację, fakt, nie udało mi sie ustalić kto ale pomogła wyminana zamków w poznaniu jest dobra ekipa,która się tym zajmuje http://www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl ale z tego co widzę w innych miastach też działają

Gość gość
Sąsiadka ani nie zapukał ani nie zadzwoniła dzwoniłem do drzwi a jak miala przkazac informscje słyszałam jak składała klucz do mojego zamka załapałam na gorącym i co .

Gość 2020

Mieszkam sama od prawie 5 lat,jakies pol roku temu zmieniłam zamki w drzwiach,bo zlamalam klucz.Drzwi mam niby antywłamaniowe z takimi zapadkami z każdej strony,ale wystarczylo zmienić"wkładke"W tym czasie klucz miały tylko dwie obce osoby-2 sąsiadki,jedna chadzala sobie do mnie na randki z kochankiem,ale zawsze oddawala klucz i druga,ktora spala u mnie jeśli poklocila się z mezem i tez oddawala klucz. Zawsze w czasie kiedy ja bylam w pracy na nockach.Nie mamy przed sobą tajemnic,nie miały powodu żeby mnie oklamywac,a tym bardziej dorabiać klucz w jakichś niecnych zamiarach.Ufam im w 100%.Nawet właściciel nie ma tego klucza,nie zdazyłam mu dać. Od tygodnia po powrocie z pracy zauważam w moim domu dziwne rzeczy.Np.tydzien temu wstałam rano-akurat spal u mnie chłopak-jak zwykle wychodząc do pracy wylaczylam tv i odlozylam pilota na stolik obok łóżka.Kiedy wrocilam,pilot lezal obok tv,po wlaczeniu tv okazało się,ze nie mam zadnych kanalow,wyswietlil mi się tylko brak sygnalu na tv.Pan zarzadca domu,nastepnego dnia znalazł u mnie wyrwana antene z gniazdka,a przecież mnie nie było w domu calą niedzielę i nie szarpałam za kable bo się na tym nie znam!!! Do tego zauwazylam,że zniknął mój pamiętnik,i stara karta sim.Ktoś usunal mi historie w necie,kilka zdjec z kompa i historie ze skypa.Z wartościowych rzeczy nic nie zginelo,a mam 2 laptopy,tv,tableta,aparat,fajny sprzed audio i wiele wartościowych,markowych sprzętów AGD Ze nie wspomnę o poprzestawianych przedmiotach. Mój facet jest zazdrosny,ale jego raczej nie podejrzewam i nawet nie ma klucza,bo jesteśmy ze sobą od niedawna. Coraz bardziej się boje i zastanawiam się nad zainstalowaniem jakiejś kamerki w domu.Jestem normalna kobieta,ktora mieszka sama,ma swoje nawyki i raczej trudno mi je zmienić,nawet po pijaku.Tym bardziej,ze od dawna nie pilam.Moze moglabym zwalic wszystko na lunatykowanie ale nie ma opcji.Te dziwne rzeczy dzieja się tylko kiedy jestem w pracy na dziennej zmianie,w nocy nic się nie dzieje i nikt z sasiadow niczego nie zauwazyl,ani nie uslyszal. Czy ja jestem nienormalna?

I wyjaśniło się kto to?