Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska skompromitowała się sama na Eurowizji

Polecane posty

Gość Autorkaa
uważasz, że to wina tylko i wyłącznie rządu? No coś Ty, świrujesz teraz? :) Poza tym nie przy Tusku i Kaczyńskim ale wiele lat wstecz się to zaczęło. To, że Ty masz 20-pare lat nie oznacza, że wszystko powstało właśnie za Twoich czasów, byś miała dobry punkt widzenia.

Gość gość
No cóż,utrwaliliśmy opinię o sobie że Polka to k/u/r/w a i Polak złodziej/pijak/:D

Gość Autorkaa
Jako osoba mająca styczność z ludźmi wielu Narodowości mogę stwierdzić, że burak, cham i prostak występuję tu gdzie mieszkam jako WYJĄTEK. W Polsce wyjątkiem jest przeciwieństwo. I żeby nie było Polska nie jest jedynym takim buraczanym krajem (chodzi mi o społeczeństwo, a nie sam Kraj) np. rumuni albo kurdowie są jeszcze gorsi.

Gość Kejt90
ludzie . jacy wy jesteście głupi... dziewczyny w ludowych strojach , pokazały trochę Polskiej tradycji , a co ma robienie masła czy prania na scenie wspólnego z seksem ? bo nie rozumiem. według mnie pokazały naszą dawną tradycję. może głosu Cleo nie ma jak jakaś doświadczona artystka , ale staneła na wysokości zadania!!! na scenie był porządek , po tylu latach trafiliśmy na Eurowizję. żal mi was jak czytam te komentarze "ja juz sie nie przyznaje ze jestem Polką" , no a kim jesteś ? . Tez mieszkam za granicami kraju , i sie tego nie wstydzę. owszem miały miniówy i mega dekoldy , ale gdyby miały golfy na całą szyje i spódnice do kolan to byście narzekali ze łooo bo jak one wyglądają. Ludziom cięzko dogodzic ;/

Gość gość
Ale z Was dzieciaki, pogrążyło nas jury, bo ludzie na nas głosowali, można zobaczyć to na stronie eurowizji, byście trochę docenili co macie, a nie wiecznie narzekać, boże co za charaktery, weź tu żyj z takimi

Gość Luxeng
A kto wybral tych politykow? Bo przeciez sami sie nie wybrali!

Gość dyrektor_28_lat
idiotki z was i tyle widać w polsce byliście zwykłym plebsem dlatego wyjechałyście i uważacie sie za kogoś lepszego. bardzo dobrze, że większość nieudaczników i patologi wyjeźdza z kraju. Ja mam wielu znajomych znam wielu ludzi i żaden nie ma problemów alkoholowych, narkotykowych, wszyscy mają niezłą pracę dobrze zarabiają, każdy mój znajomy ma własne mieszkanie. Zwyczajnie obracam sie w gronie kulturalnych ludzi a nie jakiś patologii jak TY.

Gość Luxeng
Piosenka jest mocno seksistowska, ale czego sie spodziewac po polskiej arabii. Nie ma co nawet dyskutowac z narodem, w ktorym kobiety uwazaja sie za towar w wiadomym celu.

Gość Autorkaa
pokazały trochę polskiej tradycji, czyli lekkie obyczaje polek i ich przychylność na niejednego pana to już tradycja? a chciałabyś, żeby twoja siedemnastoletnia córka prezentowała się w taki sposób przed tysiącami widzów? Nie widziałabyś w tym absolutnie nic złego? Nie wierze.

Gość Luxeng
Taaaaa......bo posiadanie aura, mieszkania I pracy swiadczy o kulturze....haha. Od kiedy?

Gość gość
Mnie sie piosenka nie podobała w ogóle odzdzielając całą otoczkę.Była do niczego i to że na nas głosowano to zasługa tylko i wyłącznie roznegliżowanych z lekka dziewczyn i maselnicy:):P

Gość dyrektor_28_lat
I tylko proszę was patologio nie wracaj nigdy do naszego pięknego kraju ! Od czasu emigracjii na osiedlu spokojnie kulturalnie nikt nie pije piwa na ławeczce nikt nie demoluje ławet nikt nie kradnie kołpaków, a wiecie dlaczego ? Bo wyjechali za granicę z czego bardzo się cieszę :)

Gość gość
Autorko niestety ale twój obraz Polski jest totalnie wypaczony. 3/4 rodzin ma problem alkoholowy, 50% patologicznych rodzin? Skąd masz te dane. Współczuję ci, bo chyba wywodzisz się z totalnych slumsów i tylko to znasz z Ojczyzny. Kurd, Rumun, Polak. Kogo jeszcze należy wyeliminować z nowoczesnego, postępowego Społeczeństwa Światowego? Co proponujesz, getta, przymusową sterylizację, Endloesung?

Ja uważam, że każdy lubi to co lubi i mnie osobiście nic do tego. Nie oglądałam eurowizji bo nigdy tego nie oglądam, od dawna nie ma tam już niczego czego mój gust muzyczny by chciał:)

Gość Autorkaa
taaak, oczywiście. Ja w Polsce jestem bardzo ale to bardzo często i widze duże zmiany... na gorsze. Patologia i plebs to się będzie zachwycać tym występem. A nie znając mnie i wystawiając mi taką opinię wyszedłeś na tym tak, jakbyś stał przed lustrem i mówił do siebie. Brawo, kulturalny, wykształcony, inteligentny człowieku z wyższych sfer. Od kiedy to kwestie materialne i kredyty świadczą o lepszym poziomie danego człowieka. Hmm, dla prostych ludzi z całą pewnością tak będzie.

Gość Dee____
Tez tak to odebralam - pokazujemy,ze Polki to od pluga oderwane qrewwki z cycem na wierzchu. Pod wzgl muzycznym wystep tragedia, a przekaz - brak slow. Niemcy chyba dali te punkty dla beki,zeby sie swiat z Polaczkow posmial, skoro sie sami o to prosza...

Gość dyrektor_28_lat
Autorkaa wywodzi się z patologi tak jak większość emigrantów dlatego jak ktoś napisał lepsze zarobki nie wyplemią buractwa i patologicznego zachowania, na co żywym przykładem jest zachowanie emigrantów jak przyjeżdzają czasem na weekend do Polski i ich zachowanie :)

Gość gość
zobaczcie sobie profil Donatana na fb osły a nie tylko marudzicie i jęczycie. Polak to niezła kreatura.

Gość Autorkaa
Nadinterpretacja moich słów i fakt, że nawet nie rozumiecie co chcę wam przekazać i dać do zrozumienia świadczy o tym, że macie ograniczony na czubek własnego nosa punkt widzenia i byle jaka papka medialna wystarcza by was zadowolić. Dokładnie jak wyżej, poczytajcie lub posłuchajcie sobie wypowiedzi Donatana, macie piękny obraz polskiego buraka, który wyżej .... niż tyłek ma.

Gość gość
Powinniśmy być dumni z naszego kraju, chociaż raz. Dziewczyny d****i? serio? Bo miały fajne stroje, a jedna pokazała dekolt, no weźcie.. poza tym Cleo i Donatan podeszli do tego z dystansem, wam go wiecznie brakuje, Kiełbasa niech zaśpiwa dla Polski będziecie happy

Gość gość
serio? Donatan jest za swoim, ty byś swoje krytykowała? no na bank

Gość dyrektor_28_lat
Marzy mi się aby ludzie co wyjechali i uważają, że Polska to syf nigdy tutaj nie wracali.

Gość gość
Ja też bym tego chciała. Jak można SWOJE krytykować? No ludzie..

Gość Autorkaa
skończcie już z tą kiełbasą bo jesteście nudni i monotonni. A z donatanem nie o to mi chodzi ale jak zwykle nikt tutaj nie zrozumie...... najprostsze zdania odczytujecie błędnie, przekręcacie, dodajecie, wnioskujecie. Eeeeh.... wiecie co? Obejrzcie sobie na YouTube ''Hera Koka Hasz'' i pośmiejcie się trochę, zrelaksujcie, zabawcie. Przecież to takie zabawne, co nie? :)

Gość gość
Najlepiej być najmądrzejszym, biedna autorka - geniusz, nikt jej nie rozumie, jesteś niczym objawienie. :D weź już lepiej zamilcz.

Gość gość
Gdyby wybierac tylko na podstawie fonii Konczita o niebo lepsza.Nie ma co kruszyć kopii.

Gość dyrektor_28_lat
ale wiecie bo u autorkii w london to na ulicach leżą czerwone dywany i pełna kulturka

Gość gość
No ja rozumiem, jaka szkoda, że urodziła się polką, przecież to taki wstyd.. boże jak ja z tym mogę żyć. :D a ja jestem dumna, jak mogę?

Gość Autorkaa
mówi się, że inteligentne osoby są nierozumiane i nie odnajdują się w społeczeństwie. Jako, że nie należę do super inteligentnych a widzę tu taki a nie inny obraz zaczynam się poważnie niepokoić. Wstyd i jeszcze raz wstyd. Za was chyba również.

Gość gość
No ja rozumiem, jaka szkoda, że urodziła się polką, przecież to taki wstyd.. boże jak ja z tym mogę żyć. :D a ja jestem dumna, jak mogę?