Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homoseksualne małżeństwa posiadające dzieci

Polecane posty

Gość gość
Heterosie, wydaliście na świat Putina i ludzi od broni jądrowej, przez was ludzkość może zostać poddana zagładzie! Absolutnie nie macie prawa do posiadania dzieci!

Gość gość
Oj won pedale, którego baba rżnie w dupsko dildem na pasie, jesteś z nią żeby pożyczać od niej sukienki i kosmetyki, obleśny, zniewieściały peezdusiu, won do łóżka lizać dziurę z grzybicą, ale zaraz ty jesteś samotny, sfrustrowany i nawet baby nie masz, żadna cię nie chce.

Gość gość
Hehe heteroś pedał tak pyskuje, a tym swoim miniaturowym flakiem, który nie staje i tak by dziecka nie zrobił, zresztą nie ma nawet komu, nieudacznik.

Gość gość
Putin też jest dzieckiem szatana więc zapewne z pedalskiego związku i invitro . Pieprzcie się jak chcecie ale od dzieci wara wam!

Gość gość
Pedały = hetero, wyście pedały wydały Putina na świat, heterosiowskie cwele piertolone, jak ja was nienawidzę,

Gość gość
Weź idź sobie ser spod napletka wyskrobać pedale śmierdzący!

Gość gość
o fuuuuuuuuuuuuuu :O

Gość gość
Od dzieci wara? Od twoich na pewno, heterosiowski pedale, brzydzę się twoich śmierdzących, heterosiowskich pedalskich dzieci, a ty won od moich dzieci z błękitną krwią urodzonych przez surogatkę, których narodziny nie są okupione posuwaniem looźnej peezdy z rozstępami, która zakrywa swój brzydki ryj makijażem do końca życia :o

Gość gość
Hetero to brudasy, fu, zdradzają się tylko i kolekcjonują choroby weneryczne, pedały jepane, grzybicze upławy, zaHIVione śmiecie

Gość gość
O ty cwelu z hemoroidami ! Umyj sobie frędzla!

Gość gość
Homoseksualizm, jeśli jest uwarunkowany genetycznie (nie wiadomo do dziś, jak to jest, nikt nie przesądził sprawy) to tym bardziej można go nazwać po prostu chorobą na tle genetycznym. Po prostu mutacja, niekorzystna, którą jej ofiara uznaje za coś atrakcyjnego i koniecznie musi o tym przekonać resztę ludzi. Należycie do mniejszości i tak będzie zawsze, skoro to jest tło genetyczne. Zatem nie macie prawa by większości dyktować prawa rządzące społeczeństwem, kulturą. I nic tego nie zmieni, nawet czekające nas kilkadziesiąt lat eksperymentu społecznego. Za lat 20 będzie już pełno opracowań, które wykażą, że homoseksualiści też biją dzieci, też je wykorzystują seksualnie, też źle wychowują... Inaczej być nie może, tym bardziej, że wśród homoseksualistów skłonnośc***edofilskie są wyraźnie wyższe. Tak wiem, że o to się bardzo złościcie, ale to fakt, potwierdzony wieloma badaniami. Cytat z wiki, ale do znalezienia w innych poważniejszych źródłach: Z anonimowych ankiet przeprowadzonych wśród sprawców przestępstw wynika, że pedofil heteroseksualny popełnił 23,2 przestępstwa na 19,8 dzieciach, zaś statystyczny pedofil homoseksualny dopuścił się 281,7 czynów na 150,2 dzieciach. Wyniki ankiety pokazały również, że sprawcy molestowali młodych chłopców pięć razy częściej niż młode dziewczęta.

Gość gość
Heterosiu, ty pedale z luźnym zwieraczem walony przez babę dildem na pasie w czoko, odstręczasz mnie, peezdusiu :o Zamknij mordę

Gość gość
Już o przenoszeniu chorób i skażaniu świata tym zarastwem które wy pedłay produkujecie nie wspomnę!

Gość gość
Ta, homoseksualizm to taka sama choroba jak heteroseksualizm, posiadanie jasnej karnacji i czarnych włosów. To że jestem w związku z facetem nie znaczy, że kobieta mi nie może urodzić dziecka, każdy facet potrzebuje do posiadania dziecka baby i dość mam pieprzenia z wami, peezdusie i pedały heterosiowskie

Gość gość
Ta, heteroseksualizm to taka sama choroba jak heteroseksualizm, posiadanie jasnej karnacji i czarnych włosów. To że jestem w związku z facetem nie znaczy, że kobieta mi nie może urodzić dziecka, każdy facet potrzebuje do posiadania dziecka baby i dość mam pieprzenia z wami, peezdusie i pedały heterosiowskie

Gość gość
Zasyfione wenerycznie heterosie, fu :O Też idę spać, bo mnie brzydzicie, heterosiowskie pedzie :o

Gość gość
Tak to chyba tacy politycy jak Ryszard Kalisz ci pozwolą na to, bo my społeczeństwo na pewno nie. Swinia śliniąca się przy korycie patrząca tylko przez pryzmat władzy pieniędzy i wpływów oraz możliwości korupcji może ci na to pozwoli ale nie my ludzie! Im szybciej wszyscy to zrozumieją tym lepiej dla nich samych.

Gość gość
Ble ble ble, nie mieszaj się w sprawy mojego prącia, heterosiu pedałku, moje dziecko automatycznie jest moje jeżeli posiada mój materiał genetyczny. Nie wiem o czym ty tu dyskutujesz, peezdusiu

Gość gość
Człowieku, pojmij wreszcie, że owszem, urodzić może, ale dziecko w naturalny sposób, będzie potrzebowało matki i ojca. Czy już ustaliliście, który z was będzie mamusią, a który tatusiem? To jest poważna sprawa, szczęście, prawidłowy rozwój dziecka. To nie jest zabawa. Tymczasem posługujesz się tak wulgarnym językiem, tak wulgaryzujesz problem, że najprawdopodobniej nie jesteś zdolny do bycia dobrym rodzicem, bo dziecko to dla ciebie jedynie przedmiot, który urodzi surogatka, który będziecie posiadać i obdarzać swoją skrzywioną wizją świata. Za lat 20 będziemy oglądać, czytać relacje nieszczęśników, którzy nie mieli matki, bo ich "rodzice" egoistyczną zachcianką powołali na świat. Poza tym zauważ, że TY czegoś chcesz od społeczeństwa, nie tylko społeczeństwo od ciebie. Jak będą nazywać w szkole was, mama i tata, rodzic a i b? JAK? Mam zmienić coś tak oczywistego, na jakieś SZTUCZNE KONSTRUKCJE? Tylko dlatego, że WY tego chcecie, zdecydowana mniejszość? No i gdyby nie heteroseksualne matki, takich jak WY nie byłoby. Zatem może mniej jadu wobec większości ludzi, bo to śmieszne jest :D

Gość gość
Nikt debilu nie będzie mamusią, bo to związek 100% facetów a nie żadno udawanie waszych heterosiowskich konotacji, chyba uwierzyłeś w ten wasz heterosiowski stereotyp, że homoseksualista to w połowie kobieta, niestety, pomyliłeś z transwestytą, transseksualistą (oni występują też wśród hetero) czy kim tam chcesz. Najbardziej chciałbym mieć syna i w mojej rodzinie syn byłby wychowywany przeze mnie i mojego faceta na męskiego, silnego mężczyznę, a ty, peezdusiu już mi się do mojego życia nie wtrącaj.

Gość gość
Małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny .Tak bylo i będzie .Taki świat zastalismy i to się nie zmieni .Macie związki a od dzieci trzymajcie się z daleka

Gość gość
Ja pier*** ile można, heterosiowski peezdusiu, rozumiesz że nie ty dysponujesz moją spermą? Gdzieś mam czy jak będę legalizować związek to to będzie związek partnerski czy ślub, może dla kobiet ma to jakieś znaczenie, bo suknie ślubne i przaśne wesela są dobre dla takich peezdusiów jak wy, heterosie, dla mnie zalegalizowanie związku to tylko ze względów prawno-formalnych, mojego uczucia do mojego faceta to nie wzbogaci, bo to tylko papier.

Gość gość
:D jasne, podział na płcie to stereotyp, szkodliwy stereotyp i wy nie będziecie go powielać, bo natura was ustawiła do skłonności do własnej płci i w związku z tym całe wasze życie będzie aktem sprzeciwu wobec opresji heteroseksualnego świata. To że cię boli dusza i dupa, nie moja wina. Tak się stało. Natomiast twoją winą jest agresja, której nie potrafisz opanować. Dzieci chcą mieć matkę i ojca. Możesz sobie pyskować, zaklinać, powoływać się na rzekome autorytety, ale tego nie zmienisz tak po prostu jest. Po prostu skrzywdzisz dziecko i tyle. Dowiesz się potem i pewnie nie przyjmiesz tego do wiadomości, bo masz generalnie problem z PRAWDĄ.

Gość gość
Dzieci powinni miec ludzie KULTURALNI ( orientacja to sprawa drugorzedna). Jak czytam powyższe, to wiedzę, ze zaden z was sie nie nadaje.

Gość gość
Jestem tutaj niekulturalny, bo nie będę kulturalny gdy jakaś pipa rości sobie prawo do dyrygowania moim życiem.

Gość gość
I jeszcze uwaga. Spermą nie dysponuję, ale dysponuję nożem ;) i jak się za ileś lat społeczeństwo w****i (bo jak się dobrze przyglądniesz ludzie powszechnie nie akceptują waszej rewolucji) to noże pójdą w ****** pozostaną same penisy, bez możliwości zapłodnienia. A społeczeństwa w końcu odreagują, bo tak jest zawsze, że wahadło wychyla się to w jedną, to drugą stronę. Teraz masz opiekę, wręcz promocję UE, ale za lat 20, 40 UE się zapadnie i pozostanie złość i nienawiść, którą wzniecacie swoimi absurdalnymi roszczeniami.

Gość do tego pedzia co chce syna
Urodzisz tego syna? Surogatka to kobieta, pozwolisz żeby nosiła go w tym ohydnym brzuchu?

Gość gość
Haha, groźba przemocą? Sponio, debilku, jak będzie trzeba to będę w was napiertalał koktajlami Mołotowa, mogę nawet zginąć walcząc o własną wolność, no chyba że będę miał już dziecko, to będę bardziej ostrożny, ale walczył będę nadal

Gość do tego pedzia co chce syna
Jak chcesz mieć tego syna?

Gość gość
Homoseksualiści to frustraci i nie powinni mieć dzieci.