Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female20

Zastanawiam się czy w związki dobierają sie ludzie..

Polecane posty

Gość female20

którzy są poniekąd swoimi przeciwieństwami? Np męski i zdecydowny, dominujący mężczyzna będzie szukał uległej, spokojnej kobiety i odwrotnie jesli kobieta jest dominująca i ma mocny charakter to trafia na uleglejszych mężczyzn?

Gość female20
no właśnie to takie psychologiczne by było wyjaśnienie że chyba będą się uzupełniali. ale nie zawsze chyba tak jest..

Gość gość
Jesli facet dominujacy poslubi kobietę bardziej dominujaca to sciany sie trzesą jesli facet spokojny poslubi spokojna kobiete to umieraja z nudow . Nalepiej się zmieszac :-D

Gość gość
owszę, jako dojrzały buhaj, prężny przedsiębiorca i faszystoski romantyk, marzę o dziewczynię w rodzaju brokenside87, która będzie mi smażyć parówki z pyrami, opowiadać o obrzydliwościach związanych z sexem, i tulić się przy mnie ze swoim tatem:D

Gość female20
no tak, ale zastanawia mnie to czy te dobieranie dzieje sie juz w glowie instynktownie, np przez pewne zachowania ktore sie kojarza z temperamentem danego czlowieka? np juz przez pewne gesty podswiadomosc podpowiada, że ten ktoś by pasował i byśmy się uzupełniali..

oczywiście, ja zawsze zwracam uwagę, czy mężczyzna jest pewny siebie, władczy i czy ma tors przywódcy 😍

Gość gość
Różnie z tym jest.

Gość female20
a jakie zachowania odruchy mogą mówić o osobie jako spokojnej i uległej?

Gość gość
a ja zwracam uwagę na rozkład mięsa oddzielanego mechanicznie od masek świńskich rozkładających się razem z azatonem potasu w dwunastnicy brokeninside87

Gość gość
Tak trzeba się uzupełniać. Jak ona lubi komplementy a on szukał jej długo bo musiała wyglądać jak na obrazku w jego wyobraźni, to będzie jej mówił komplementy a ona będzie w niebie. Jak ona lubi dobre jedzenie a on potrafi dobrze gotować to ona zje i pochwali a on urośnie od pochwał. Jak ona nie lubi się długo gniewac a on często się czepia o coś to on się czepi a ona zapomni i on będzie pod wrażeniem a jej też nie ubędzie. Jak mają podobne poglądy to mogą planować wspólne życie.

Gość gość
brokeinside, daj jakiś kontakt do siebie, nie mogę wytrzymać tego trzymania mnie w niepewności

Gość female20
czasami slyszałam właśnie że ktoś narzeka że cały czas trafia na nieodpowiednich partnerów, może właśnie o to chodzi że zachowywał sie inaczej niż jest w rzeczywistości i przyciągał w ten sposób nie takie osoby co trzeba?

ja wyczuję noskiem męskiego, stanowczego przytulacza:) w ogóle się tym nie przejmuję, mam swoją intuicję;)

Gość gość
wcale nie że przeciwieństwa się przyciągają bo podobieństwa, jak jedno jest towarzyskie drugie lubi siedziec w domu to się nie pogodzą,

Gość gość
nie wiem, ale muszę zjeść twaróg, żeby brokeninside wyłowiła mój tors z tłumu, podobno kto się czubi ten się lubi, dlatego nie rezygnuję i proszę o maila:( boże ona je nawet chlep bez cukru, i ma taki delikatny żołądek, aghhhhh

Gość gość
czesc female , wroc na milosc zabija :)

Gość female20
coraz bardziej zaczynam wierzyc w to wlaśnie że przeciwieństwa się przyciągają. tylko czasami osoba w srodowisku zachowuje się inaczej niż jaka jest naprawdę i potem przyciąga niewłaściwych partnerów...

Gość female20
czesc:) już idę:) będę i tu i tu:)

Gość gość
SKARBIE czemu nie odpisujesz na maila?

Gość gość
Zakochałeś się w Broken?

Gość female20
hehe kiedyś też chyba założyłam temat i wcisnął się koleś od broken z wyznaniami. czemu na moich tematach, co?:)

Gość gość
dłonie mi się pocą kiedy to piszę, ale chyba tak, i to dlatego tak ją obrażam, kiedy przeczytałem ten temat nagle sobie wszystko uświadomiłem........ i płaczę, płaczę gorzkimi łzami

Gość gość
Pisze do ciebie female. Czemu nie odpisujesz na maile skarbie?

Gość female20
kiedyś czytałam też na temat tego, że są 4 rodzaje jak można okazać że się kogoś kocha, i jak sie rozpozna jakim typem jest osoba, tzn jak najbardziej do niej przemawia że ktoś ją kocha. przez dotyk, prezent, czas, slowo dobre, jesli dana osoba najbardziej lubi jak sie spedza z nia duzo czasu, to jak chce sie jej pokazac ze sie ja kocha nalezy jak najczesciej spedzac z nia czas, jesli dobre slowo, to osoba bedzie czula sie najbardziej kochana kiedy czesto bedzie slyszla dobre slowo zamiast narzekania itd.. Sprawdza sie to w życiu rzeczywiście..

Gość TEKKEN KING 666 997
Teraz jest era rozwodów and alimentów und testów dna na ojcostwo! Separacje, konkubinaty i zdrady oraz seks przedmałżeński i ciąże z wpadki! Niepoczytalni są poczytalnymi!

Gość gość
Lubisz maciory?

Gość gość
Female skarbie odp na maila