Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female20

Zastanawiam się czy w związki dobierają sie ludzie..

Polecane posty

Gość gość
pomogło mi również to zdjęcie które ktoś wkleił w innym temacie...... odrażająca końska obwisła twarz tyczkonogiej Anji Rubik, kontrastuje z dostojną elegancją błota okraszającego świńską skórkę.... mmmm... Broken.. błagam daj kontakt ;(

@female20, tylko te cztery: dotyk, prezent, czas, dobre slowo? Bo jakoś żadne do mnie nie przemawia. Tzn. lubię dotyk, prezenty, itd. bo kto nie lubi, ale żadna z tych spraw nie jest kluczowa.

Gość gość
proszę, zostawcie ten temat dla mnie i dla Brok, to w nim właśnie narodziła się moja miłość

Gość gość
I nawet Grubaska ma wielbiciela :)

Gość female20
tak pomysl dobrze na 100% cos do ciebie przemawia najbardziej u mnie np dotyk na pierwszym czas na drugim miejscu potem dobre slowo potem prezenty. tylko to trzeba rozpatrywac w ten sposob, ze np najbardziej nas denerwuje na codzien gdy jestesmi sami, albo gdy ktos na nas narzeka itd, i odwrotnie jest nam dobrze jesli na codzien ktos nas np poklepie po ramieniu powie ze dobrze wygladamy itd..

Gość female20
tak mozna ustalic ktory z typow na nas najbardziej dziala

Gość female20
kto to jest Grubaska?

Gość female20
i osoba ktora chce ci okazac uczucie powinna najbadziej okazywac ci milosc dotykiem bo wtedy bedziesz czul sie najbardziej kochany przez nia, bo masz takie preferencje, oto w tym chodzi

Nie, ludzie najlepiej czują się przy podobnych sobie. Jeżeli facet dominujący szuka kogoś kto mu się nie będzie stawiał to za zaburzenia.

Gość female20
up

:) ja bym się zanudziła z kimś takim jak ja:D nie potrafiłabym nikogo przyciskać do ściany tak jak to ja sobie wyobrażam 👄

Gość female20
hehe czy ma to coś zwiazanego z fantazją o seksje z dominującym facetem?

Gość female20
czyli jednak stawiasz tak jak ja ze przeciwieństwa? sie przyciagaja

Gość female20
wiec miałby cię przytulać przyciskając do ściany?:D

wiec miałby cię przytulać przyciskając do ściany?smiech.gif x tak, i mógłby mnie całować, nawet jedząc mi twarz, tak mi się wydaje, że po fracusku byłoby miło, ale co jak mi się nie spodoba?;) niech s*******a wtedy z tym:):):) 😍

Gość female20
chodzi mi o teorie że przeciwieństwa się przyciągają w temacie doboru partnerów

Gość female20
ale to dziwne:) że ktoś nie lubi takich rzeczy:) no ale ok. ludzie są różni:) nie neguje tego

ja nie jestem za doborem partnerów, brzmi jak inseminacja krów;) ja jestem za czystą miłością. ale co nie lubi kto? ja lubię przytulanki:D

Gość female20
ludzie przecież się jakoś dobierają w pary i ja obstaję za teorią że przeciwieństwa się przyciągaja i nie lapac mnie tu prosze za słówka:) a tak w ogóle miałaś kiedys chłopaka?

nie, nie chcę mieć chłopaka, wolę same uczucia i więzi nie uznaję instytucji regularnego związku i "doboru":O zakocham się niedługo:)

Gość female20
jak sobie wyobrażasz swoją przyszłość? ja bym nie mogła mieszkać sama z kotkiem lub pieskiem, bo rodzina też ma swoje życie. a rodzice też kiedyś odejdą

:D nie ma obaw, bardziej się obawiam braku znajomych jako singielka. chciałabym się wprowadzić do jakichś ludzi, lubię ludzi:) a jakoś tak głupio być z jedną osobą cały czas będę sobie spraszała przytulaczy:D heteroasy z forum w sensie faceci też za bardzo nie chcą z nikim mieszkać w sensie z babą, bo po co

Gość female20
no ale kiedyś się zestarzejesz przecież i nie będzie ci sie chciało szukać przytulaczy a i nie wiem czy znajdziesz juz. nie wiem, nie pojmuję trochę, ale każdy ma swoje upodobania i wizje.

:( nie zestarzeję się:) ale widzisz, alternatywą jest dla mnie coś niezgodnego z moją naturą, czyli związek

Gość female20
to może związek z asem?