Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy są oburzeni wyborem Conchity, wylewają swoje żale w internecie

Polecane posty

Gość gość

gadają jakby sie naćpali o upadku europy...lol upadek to bedzie, ale sukienkowych zboków i ich katolickiego koscioła bo to wieksza patologia niz jakas baba z brodą. Świat bije brawo a polaczki, ruskie i ukraince beczą. Dobore towarzystwo mamy, z alkoholikami i przemtytnikami haha u boku ruskich czeka nas swietlana przyszlosc, juz to przerabialismy

Gość Linux Pauling
Cóż estetyczna propaganda Gender. Chcą byśmy polubili coś tam, gdzie w sposób naturalny odczuwamy mdłości.To po prostu pranie mózgu. Cała Europa się pierze, to i my musimy bo inaczej będziemy ''polaczki''..hehe. Taką demagogią koleś nic nie wskórasz. ""Polacy nie gęsi-i swój ...(rozum) mają '' :)

Gość gość
Hehe''świat bije brawo'', no i co z tego?To niech bije-na zdrowie.Ja nie owca stadna ani papuga żeby małpować i biec za stadem donikąd. Swiat zawsze robił głupstwa, bił brawo największym dziwadłom lub najgorszym skurczybykom, np Hitlerowi(o jak jemu bili,hoho) :P No i co?To że ewropejczyki są idiotami to ja mam z nich brac przykład? Jak oni będa na główkę wskakiwac do szamba na znak postępu to ja za nimi? Ani mi się śni !

Gość gość
I mają k***a rację, bo o wyniku nie zadecydowały wybory widzów tylko jakieś pedały z jury, banda oszustów i zboczeńców zdecydowała 😠

Gość gość
Ale nie wygrałby też ten pedał brodaty :P

Gość gość
Wygrywa najlepszy :P czy wam sie to podoba czy nie :P zawisc ,zawisc ,zawisc i tyle ugryzcie sie w tylek ze zlosci :D:D:D

Gość gość
Na eurowizji wygrywa najlepszy w czym? :D Przeciez każdy wie że to polityczna ustawka,eurowizja jest narzędziem propagandowym, a przy okazji jednym z najbardziej tendetnych jarmacznych show.Jaki konkurs taki zwycięzca .

Gość gość
Polacy to wredny i zacofany narod,nie akceptuja niczego ale sami chca lapac na seks i to jest ok. ?

Gość gość
Zawiść? Chyba Cię porąbało ;) Austriacy-ci dopiero byli w****ieni :D Wiem bo mój mąż tam pracuje, haha, im tak wstyd za to coś co wygrało że szok.

Gość gość
Polacy za to sie popisali ze swoimi porozbieranymi wiesniaczkami ;) caly swiat sie smieje ,ze chceli zlapac na duupe :D:D:D

Gość gość
zamknij ryj odp*****l sie od tej całęj conchity , jeden z drugim

Gość gość
To co zaprezentowała Polska było (jak dla mnie) jeszcze bardziej niesmaczne niż Conchita ze swym pompatycznym feniksem i brodą. Jedno i drugie-dno totalne i metr mułu.

Gość gość
No dokładnie-chcieli złapać na d**ę i cyc ale nie udało się (na szczęście-albo dzięki Bo/ gu bo teraz my byśmy wstyd jedli zamiast Austriaków). Ale to w sumie nie tcalkiem tyle POlacy co Rosjano-polacy, bo Donatan wychował sie w Rosji

Gość Mówieją na mieście
''Naród który obdarzył E/ uropę Hit/ lerem sprezentował kolejne monstrum.

Gość Mówieją na mieście
''Nareszcie teraz wiem co oznacza okreslenie “drag quinn”. Podobno określenie “drag” odnosi się do długich powłóczących się po ziemi sukien- ale pewności uczeni nie mają. Br/ uksela pewnie utworzy jakiś paromilionowy fundusz na odpowiednie badania.Tak czy inaczej polkie tłumaczenie brzmi: “ciągnij się wy/włoko”. ;)

Gość yessooohyeee rise like pedzio
Tak masz racje, to zawiść,ale to nic na drugi rok wyślemy Trynkiewicza z dziećmi i też wygramy :D

Gość gość
Swiat bije brawo? W wiadomosciach raz slyszalam wzmianke w niedziele cos tam przebakiwali ,a dzis jest wtorek i nikt o tym juz nie pamieta tylko wiesniactwo w Polsce podnieca sie trzeci dzien :O

Gość mniam _mniam
Przychodzi kiełbasa z wąsami do lekarza. Lekarz: " Co pani jest?" Kiełbasa z wąsami : " Salceson "

Gość gość
Nie macie w Polsce jakiejs kobiety z broda? :)

Gość gość
hehe w Austri to nawet jakiś protest petycje czy cos tam napisali ze oni sie odcinają od tego g...

Gość gość
Conchita to przecież nie kobieta tylko facet.

Gość gość
eurowizyjny wymalowany facet z Wurstem g***** moja estetykę.Na kilometr pachnie nie zabawą ale lewacką ideologię, którą w ten sposób na siłę wciskają

Gość gość
Kurde żeby Genowefa Pigwa była młodsza ech, to byśmy ją puścili a tak..:P

Gość gość
Prawdziwa kobietą ma ładny ... zarost

Gość gość
HA HA HA smiechu warte :D "...a mordy im sie tak rozdaly ,ze moga opluc caly swiat " :D zalosni jestescie i tyle ! pogryzcie laptopa ,moze wam ulzy :D:D:D

Gość gość
Mnie zasatnawia mnie jaką drogę życia przeszedł ten człowiek, że doszedł do takiego etapu. Pod tą maskaradą to chyba jednak kryje się jakś tragedia. Tak przynajmniej pokazuje doświadczenie pracy terapeutycznej. Martwiące jest jednak to, że Europa pokazuje objaw swojej choroby i chełpi się nią, siejąc w ten sposób ją dalej. Niestety nie dotyczy to tylko preferencji estetycznych czy seksualnych ale wszystkiego co za tym wielopoziomowo się kryje.

Gość gość
BRAWO CONCHITA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja nikogo nie gryzę, mnie osobiście jest tego człowieka bardzo żal. Współczuję mu. Ale nie chciałabym aby moje dzieci były narażana na promowanie degeneracji,ukazywanie choroby jako stanu zdrowia.

Gość gość
To brawo to za ? Bo umiejętności wokalne pana Konczity dość przeciętne przecież. Więc za co? Za to ze zapuścił brodę, i przykleił sztuczne rzęsy i tipsy? To rzeczywiście dużo nie trzeba aby wywołać u Ciebie orgazma :D