Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, którzy uwielbiają wydepilowane pipki u kobiet to kryptopedofile

Polecane posty

Gość gość

przeciez u młodej dziewczyny taka cipka wyglada jak u DZIECKA lat 10...

Gość gość
A kobiety które lubią facetów bez włosa między nogami to też?

i kogo to obchodzi zarosnieta małpo? ja lubie gładkie i ch*j mnie obchodzi jak mnie nazywasz

Gość gość
To muszę znaleźć jakąś która lubi wydepilowanych i rzucić w nią synem. Krew z mej krwi powinna d*****ć grubo przed maturą.

Gość gość
Nie wiem jakie jeszcze głupoty tutaj przeczytam.że tez nie ma możliwosci wywalania tych,którzy niczym lekarze stawiają''diagnozy''.Własciwie to dla mnie temat bez komentarza

Gość gość
Nie powinni golić pipki? Jak to natura obdarzyła a partnerom nie pozwalaja golić nóg? co jest?

Gość kobieta upadla
Kobiety ktore lubia niewydepilowane p/e/n/i/s/y to kryptozoofilki

Gość gość
Sporo się można dowiedzieć z tego forum, teraz już wiem że jestem kryptogejem, bo nie lubię kłaków między zębami, już pominę ten fakt że kobieta wydepilowana ma większą przyjemność z minetki, bo język ślizga się po skórze, a nie po włosach.

Gość gość
osoba, ktorej wydepilowana c. doroslej kobiety kojarzy sie z c. dziecka to jest kryptopedofil.

Gość gość
bład w pisowni;), tylko skoro nim jestem, to dlaczego interesuje się kobietami od 25 roku życia i młodsze zupełnie mnie nie kręcą? Kobiety też wolą zadbanych, ładnie przystrzyżonych facetów i nie lubią lizać kłaków.

Nie zdajesz sobie nawet sprawy z tego że jesteś i to po prostu płynie, to jakbyś wjechał w cyce cycolinie, co brzmi to nie zginie leci cały czas od nowa tak jak nieśmiertelna nawijka zip składowa.

Gość gość
niektóre to maja takie ci/py, że muszą hodować krzaczory maskujące, bo inaczej facet zemdlałby z wrażenia na sam widok

Gość gość
Ty idź z tymi swoimi teoriami do jakiegoś psychiatry, bo jesteś śmieszny:) to ty masz problem skoro wydepilowana kobieta kojarzy ci się z dzieckiem, ja takich skojarzeń nie mam... po prostu lubię wygodę i komfort, a wydepilowana cipka jest smaczniejsza, choć na wzgórku włoski są wskazane, ale też przycięte.