Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁŁŁŁŁŁŁAGAM!!!! O SZCZEGÓłowy plan wydarzeń ,,sto lat samotności !!!!!

Polecane posty

Gość gość

BŁŁŁŁŁŁŁAGAM!!!! bęę bardzo wdzięczna!!!! O SZCZEGÓłowy plan wydarzeń ,,sto lat samotności "" będe bardzo wdzięczna czytałam tylko trochę niepamiętam a musze na jutro na polski bardzo mi zależy żeby było kto zkim ( i opis tego kogoś prosze!!!!!) to bardzo ważne ,daje naj !!! w internecie nie ma ;( i kasuje gupie odpowiedzi!!

Gość gość
Szczegółowy plan wydarzeń? To byłoby chyba ze 100 punktów. Wątpię czy ktoś tutaj udzieli Ci odpowiedzi. I co Wy macie z tym "daje naj? Tutaj nie ma czegoś takiego.

1.założenie Macondo 2. Historia małżeństwa Urszuli i José Arcadia 3. Romans José Arcadia (syna) i Pilar Ternery 4. Ucieczka José Arcadia z Cyganami 5. Odkrycie Urszuli 6. Narodziny nieślubnego Arcadia 7. Rozkwit Macondo 8. Produkcja karmelowych zwierzątek 9. Pojawienie się Rebeki 10. Plaga bezsenności 11. Przybycie Melquiadesa 12. Zarządzenia corregidora 13. Nowy dom 14. Miłość Rebeki 15. Miłość Aureliana do małej Remedios 16. Nieodwzajemniona miłość Amaranty 17. Śmierć Melquiadesa 18. Zaręczyny Rebeki i Piotra Crespi 19. Dziecko Aureliana i Pilar Ternery 20. Przywiązanie José Arcadia Buendii do kasztana na dziedzińcu 21. Ślub Aureliana z Remedios 22. Działalność ojca Nikanora 23. Budowa świątyni 24. Śmierć Remedios przy porodzie 25. Powrót José Arcadia (syna) 26. Ślub José Arcadia z Rebeką 27. Oświadczyny Pietra Crespi 28. Sfałszowane wybory 29. Aureliano liberałem 30. Opozycyjna działalność Alirio Nougera 31. Wybuch wojny 32. Spisek pułkownika Aureliana Buendii 33. Burzliwe dzieje pułkownika 34. Rządy Arcadia 35. Przejęcie sterów przez Urszulę 36. Samobójstwo Pietra Crespi 37. Romans Arcadia i Sofii 38. Przywłaszczenie dóbr przez Arcadia 39. Klęska liberał tylko opisać w jednym punkcie jedno zdanie błagam ! ....to ważne

Gość gość
A ile masz latek?

Gość gość
no tak mi się napisało .... 15