Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacie jakies wielkie tajemnice przed mezem luzny temacik

Polecane posty

Gość gość
... że uspilam dwa koty bo już mnie w*******y na maksa

Gość gość
Nie wie ze paliłam zioło a i trochę wiecej tez :D

Gość gość
Y******y kocur lubił wylegiwac sie w bębnie pralki w brudnych ciuchach , przez pomyłkę wypralam go z ciuchami :( :(:( Mężowi powiedziałam ze uciekł , a sama dostałam histerii :( i płacz był straszny . Brat go pochowal w kacie w ogrodzie a ja płacz i histeria , po pracy maz sie pyta dlaczego oczy zapuchnięte a ja na to ze daleki krewny zmarł . :(

Gość gość
....ze jem kozy z nosa

Gość gość
Nie wie, że nie mam orgazmów. Nie wie, że co miesiąc przesyłam pieniądze bratu, który odsiaduje wyrok.

Gość gość
nie wie, że w młodości spotykałam się z najbrzydszym kolesiem w całej wsi, niższym ode mnie, który na randki przychodził z tatą... nie wie też, że miałam przygodny romans z polskim raperem, który zakończył się w momencie kiedy ten wyciągnął penisa.. ii... i go tam prawie nie było (wielkości kciuka) :D To chyba tyle

Gość madziaaaaaaaa
1 ze zdradzilam go wielokrotnie na poczatku naszego malzenstwa, ale juz tego nie robie, bo sie boje ze sie wyda

Gość madziaaaaaaaa
2 ze nie mam pewnosci czy na pewno jest ojcem naszej corki

Gość madziaaaaaaaa
3 ze na imprezie rodzinnej kiedys zrobilam laske jego kuzynowi a on mi palcowke

Gość hmmm ha ha
ale mam ubaw czytajac wasze wpisy. A juz myslalam ze jestem najwieksza klamczucha :) A wiec: -mam odlozone 30 tys a przed nim udaje taka biedna by korzystac z jego kasy -zrobilam sobie laserowe obkurczanie pochwy -ciagle kupuje sobie nowe ciuchy i albo zanizam ich cene albo wmawiam mu ze to stare :)))

Gość madziaaaaaaaa
4 ze podobal mi sie za mlodu jego ojciec i chcialam go poderwac

Gość madziaaaaaaaa
5 ze stracilam cnote w wieku 14 lat a nie 18

Gość gość
Nie wiem czy to prawda z tym wypranym kotem ale czytając az oplulam telefon. Mój jest moim pierwszym i jedynym i nie wie ze czasem zastanawiam sie jakby to było z innym.

Gość hmmm ha ha
udaje orgazmy wiele razy na poczatku go zdradzilam. Juz tego nie robie

Gość LilMiss
-rozlalam odrobine oleju na schody w piwnicy bo wiedzialam ze bedzie tam szla jego matka. ladnie poleciala ale nic powaznego jej sie nie stalo -juz od dawna go nie kocham jestem z nim z wygody -"przypadkiem" wylalam na niego goracy rosol podajac mu talerz -snie o bylym facecie -ukradlam mu kilka rzeczy i sprzedalam je

Gość gość
- na poczatku zwiazku z obecnym facetem, spotykalam sie z bylym, co prawda czysto kolezensko ale jednak - nie lubie sie spotykac z jego rodzina, nudza mnie , mogliby nie istniec - nie chce sie z nim hajtac i nie chce miec dzieci, on o tym wie lecz nie daje za wygrana - nie chce nawet myslec, gdy kiedys padnie przede mna na kolana - mam 2 cichych wielbicieli - po mimo tego wszystkiego, nie powiem mu, ze jest dla mnie wazniejszy niz moja rodzina - powiedzialam, ze jade na weekend na szkolenie z najlepszymi z firmy, tymczasem bawilam sie w najlepsze z przyjaciolka w innym miescie - bylo grubo, nie zaluje

Gość gość
up up up !! podbijam bo fajny temat :-)

Gość gość
Z wypranym kotem to najprawdziwsza prawda , do tej pory nie mogę sobie darować ze go nie zauważyłam :(

Gość gość
Nienawidze jego corki Zycze mu zeby dostal wp*****l od pewnych osob Chcialabym zeby sie zapuscil Uwazam ze ma malutkiego franka i zadna rewelacja z niego w lozku Udaje orgazmy Wyobrazam sobie rozne sceny tyle ze nie z nim podczas sexu z nim Kupuje mnostwo rzeczy na allegro Uwazam ze jest idiota Gdybym wygrala w toto lotka rzucilabym go prawdopodobnie Mam zamiar go zdradzic jezeli ktos mi sie b spodoba Nie wie ilu mialam partnerow GENERALNIE GO NIENAWIDZE I ZALUJE ZE GO POZNALAM

Gość gość
po co trzymasz brudne ciuchy w pralce, nie lepiej w koszu?

Gość gość
Włożyłam z rana i zapomniałam włączyć pralkę , po kilku godzinach automatycznie zamknęłam bęben i włączyłam .:(

Gość gość
Nie wie ,ze rodzice chcą mi kupić kawalerkę przed ślubem żeby ewentualnie była tylko moja. Nie wie ,ze wychodzę za niego bo mam juz 31 lat Nie wie ,ze po urodzeniu dziecka nie mam zamiaru pracować Nie wie, ze mam lepkie paluszki i zawsze coś mi sie do nich przyklei :o

Gość gość
nie wierze z tym kotem haha popłakałam sie jak wyglada wyprany kot ?? i jak otworzylas pralke to co zrobilas?? daleki krewny....hahhaha

Gość gość
- nigdy nie miałam z nim orgazmu, ale i tak go mocno kocham :-)

Gość gość
hahaha z tym kotem to dobre hahaha :D uśmiałam się i przypomniało mi się jak sama kiedyś zamknęłam kota przez przypadek w lodówce hahaha :D mamy lodówkę blisko ziemi on był mały i wszedł jakoś ukradkiem kiedy zamykałam nogą drzwi od lodówki :D znalazłam go po 3 godzinach, był cały zimny ale przeżył haha :D

Gość gość
haha te wasze przygody z kotami utwierdzaja mnie w przekonaniu ze chce kota!!! co z tym wypranym kotem? jak wygladal po??

Gość gość
Po otworzeniu pralki pewnie założyła temat jak usunąć klaczki z wypranych ciuchów :) ostatnio był taki na kafe ;) Oczywiście żartuje ale jesteś mistrzynią tego topicu i bardzo poprawiłas mi humor :D

Gość gripeks
Jak to dobrze że nie mam zony, po przeczytaniu tego wątku nie dotknąłbym jej nawet patykiem. :D

Gość gość
Moja babka udusila w pralce 3 koty,lubiły tam spac,a ona udawala ze to przypadkiem,a ja wiem ze nie,poprostu zamknela je w pralce i wyszla na pól dnia,potem udawala i plakala

Gość gość
Jak wygląda wyprany kot?