Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 87misza

CENA URODY

Polecane posty

Gość 87misza

Witajcie, Z własnej autopsji postanowiłam poruszyć z pewnością dość kontrowersyjny temat ,,CENA URODY". Jakiś czas temu poddałam się zabiegowi, mikrodermabrazji u kosmetyczki. I tu zaczyna się problem .Oczywiście jak większością z nas kierowały mną powódki cenowe.Po prostu skusiła mnie cena. Niestety zabieg został źle wykonany a ja miałam komplikacje po zabiegu, okazało się że dziewczyna uszkodziła mi skórę,miałam liczne zaczerwienienia a miejscami sączyła mi się ropa.Mója powrót do zdrowia była długi ponieważ prócz źle wykonanego zabiegu na twarzy zostały mi blizny.Dziś wiem że jeśli kiedykolwiek wybiorę się do gabinetu to będzie to dobry i sprawdzony gabinet.Finalnie, na szczęście w moim życiu znalazła się ktoś kto pomógł mi i udało mi się uzyskać odszkodowanie za wyrządzone ,,zło" Po tym co mnie spotkało zainteresowałam się tym tematem i zdałam sobie sprawę jak wiele jest osób którym źle a nawet bezprawnie wykonano zabiegi, jak wiele jest osób nie świadomych. Dlatego postanowiłam zająć się sprawami osób które przeżyły podobne sytuacje i pomóc im w odzyskaniu takiego odszkodowania. Piszcie Czekam na wiadomości w tej sprawie 87misza87@gmail.com Naprawdę mogę pomóc... Na szczęście ostateczny finał tej sprawy je

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować