Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozdrawiam powodzian

Polecane posty

Gość gość
tępaku jeden w Polsce 1/5 kraju to tereny zalewowe. większość dużych miast jest pobudowanych na terenach zalewowych. Racibórz, Kędzierzyn, Opole, Wrocław, Zielona Góra, dalej Kraków, Warszawa. x x Co nie oznacza, że CAŁE miasta są terenami zalewowymi, tylko ich poszczególne skrawki. Wystarczy spojrzeć na mapę terenów zalewowych. Ostatni raz Wrocław zalało podczas powodzi tysiąclecia. Nie licząc kozanowa który ewidentnie wybudowany jest na poniemieckim zbiorniku retencyjnym i są częste problemy z podtopieniami.

Gość gość
A ja byłam zszokowana, gdy cieszyliście się, jak ludzie ginęli w innych krajach, skoro wy nawet z nieszczęść Polaków się cieszycie.

Gość gość
Jesteście śmieciami, zerami, nie ludźmi. Szkoda, że to nie wy jesteście na miejscu powodzian.

Gość gość
Właśnie to my jesteśmy ludźmi, a powodzianie, niepełnosprawni, upośledzeni są podludźmi. Bóg was nie kocha, a reszta ludzi nienawidzi :)

Gość gość
Wrocław mimo wszystko pozdrawia! Wszystkich oprócz Warszawy.

Gość gość
15.05.14 Ty chyba im tylko rozumu zazdrościsz, bo na pewno nie sytuacji.

Gość gość
Wrocław mimo wszystko pozdrawia! Wszystkich oprócz Warszawy. x x Ale to wszyscy z wrocławia do warszawy jeżdżą do pracy. P.s. powodzianie to dno

Gość Ave 9999
Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dop********e sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego s********a! Mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!

Gość gość
dobre, dobre, he, he...

Gość gość
i jak tam Warszawa już zalana, w wiadomościach podają dla Warszawy ciekawe informacje powodziowe