Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacer z niemowalkiem przy dużym wietrze

Polecane posty

Gość gość

Mamy spacerujecie z waszymi niemowlakami jak jest bardzo wietrznie na dworze? U ans wiatrzycho i deszcz od tygodnia, wariuje już w domu, chodze na spacery ale krótkie, mały nie śpi w domu, tylko w wózku :( w domu idzie oszaleć :(

Gość gość
wychodzilam,ale nie na dlugo,bo ani przyjemnie dla mnie,ani dziecko nie lubilo jak mu fiukalo. moj dla odmiany na spacerach spal tylko jako noworodek i malutmi niemowle.

Gość gość
Ja wychodziłam zawsze normalnie- ale moje dzieci nie były przewrażliwione na punkcie wiatru. Nie wiem co tam u Ciebie jest za wiatr ale nie wyobrażam sobie, ze majowy czy nawet marcowy wiatr byłby mnie w stanie utrzymać w domu.

jak jest tak paskudnie na dworze nie wychodz tylko ubierz dzidzie wloz do wozka i otworz okno.. dotleni sie ale nie bedzie mu tak wialo jak na dworze.. moja corcia ma juz 6 mies ale ja nawet teraz jak bardzo wieje to z nia nie wychodze. wole okno

gosc - zalezy gdzie mieszkasz. bo w miescie miedzy blokami i ogolnie budynkami tak nie wieje. ja mieszkam na wsi a najblizszego sasiada mam km ode mnie wiec jedyna przeszkoda dla wiatru jestesmy ja i wozek z dzieckiem.

Gość gość
Leje i wieje, psa bym na dwór nie wypuściła, co dopiero sama mam zapierdzielać z wózkiem, herbatka, kocyk, dobra książka i siedzimy w domku :)

dokladnie. na pewno wietrzysz mieszkanie przy dziecku bo to wazne wiec nic mu sie nie stanie jak raz nie pojdzie na dwor.

podczas deszczu nie wychodzę nie widzę sensu takiego spaceru, który z założenia ma być przyjemnością. Dziecko pod folią mi się wścieka, ja też z parasolką. Jak wieje często wychodzę ale nie na jakieś długie wyprawy. Wczoraj u nas bardzo wiało więc wyszliśmy na zakupy. przy okazji troszkę pochodziliśmy po okolicy ale max 40 minut

Gość gość
a dla dziecka duszenie sie pod folia to zadna przyjemnosc i nic zdrowego:) matce pchac wozek i niosac parasolke i do tego przy wietrze to tez nie latwo. ja dzis nie wychodze.przynajmniej teraz. jak chociaz padac przestanie to sobie wyjdziemy. ale ja mam starsze dziecko co juz woli pochodzic niz w wozku siedziec.

Gość gość
nie wychodzę jak mocno wieje nawet teraz gdy mała ma 13 mc bo żadna mi to przyjemność piachem po oczach dostawać