Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbrojni Syły Ukrajiny

Kiedy w końcu znajdę dziewczynę i troszeczkę odżyję u jej boku?

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa
Załatwicie mi dziewczynę?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy?

Gość dziewiędziesiąt dwa
oh kiedy kiedy

Gość gość
misio1 ma absolutną rację... aż się dziwię, że aż tak długo pisał w tym temacie... po prostu nie wierzę, dlaczego wojsko już nie jest obowiązkowe?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie, nie ma racji. Ostatecznie zamilkł jak wszystkie jego wątpliwości zostały rozwiane.

Gość gość
Serio? To ciekawe, bo ja potwierdzam wszystko co powiedział. Jesteś bardziej ułomny od nastolatków dzisiejszych czasów... Ani pracy, ani wykształcenia, ani życia uczuciowego, brak zainteresowań... Nie masz KOMPLETNIE nic do zaoferowania. Zmień swoje życie, bo daleko nie zajdziesz.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Jesteś w błędzie - mam zainteresowania - interesuje się astrofizyką i niektórymi innymi gałęziami nauk ścisłych, zjawiskami paranormalnymi, historią, polityką, militariami, techniką, pracy nie mam bo zamierzam kontynuować edukacje i tym samym zdobyć wykształcenie.

Gość gość
za rok

Gość dziewiędziesiąt dwa
To za późno, ja nie mam przyjemności czekać już ani chwili dłużej.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Słyszycie? Ja bym mimo wszystko nie chciał przesiedzieć w domu całe wakacje tylko z kimś się spotykać.

Gość dziewiędziesiąt dwa
piję z rozpaczy gdy nikt nie patrzy

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy w końcu?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy i czy w ogóle?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy

Gość Zbrojni Syły Ukrajiny
Póki co to zadowala mnie moja suczka, którą wziąłem ze schroniska. Lubię jak liże mi mojego siuraka:classic_cool:

Gość gość
A odpowiedz sobie sam. Czy chciałbyś dziewczynę, która od lat nie potrafi zdać matury, której mama nie puści tu-a-tu, która siedzi w domu i nie wychodzi tylko przykuta jest do komputera? Sam stań się człowiekiem, z którym ludzie chcą się spotykać, przy którym odżywają. Po pierwsze skończ robić wymówki, skończ się usprawiedliwiać, zrzucać na mamę, zrzucać na ciężką maturę. Skoro taka ciężka ta matematyka to czemu większość maturzystów ją zdaje? Tyle masz wolnego, siądź na tyłku i się ucz, zamiast żalić na forum. Masz po prostu w życiu za dobrze i za wygodnie, stąd to Twoje nieudacznictwo.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Pójdę bezsprzecznie na korki gdyby mi się nie powiodło. I nie lubię siedzieć przed kompem. Siedzę z braku laku. Ostatnio wyszedłem do jakichś ludzi ale patologia z bloku i alkoholizowanie się z nimi to zdecydowanie nie dla mnie. Dlaczego ja nie mam normalnych znajomych?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Kiedy?

>>>Ostatecznie zamilkł jak wszystkie jego wątpliwości zostały rozwiane.<<< Zamilkł, bo równie dobrze mogę gadać do psa sąsiada :( . O przepraszam :D , pies sąsiada wykazuje się większą inicjatywą i pomysłowością :D . Ostatnio chciał mi zwędzić pachnący boczek, który właśnie miałem włożyć do lodówki. Poleciał do pokoju i zaczął na coś szczekać. Zaintrygowany poszedłem za nim, a ten łapserdak :D pobiegł do kuchni, wyciągnął z torby boczek i uciekł przez uchylone drzwi :( :D . Założę się, że ty byś tego nie wymyślił :( :D . >>>Dlaczego ja nie mam normalnych znajomych?<<< Bo nikt normalny, nie będzie się z czymś takim jak ty zadawał :( .

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ale jakim? Dlaczego mi inwektywy pociskasz zamiast coś konkretnego napisać? A co do pieska to ponoć zachowania właściciela warunkują zachowanie zwierzęta.

dwa pytania 1. to Twój rocznik? jeśli tak, to chyba jesteś już pełnoletni, więc co ma do tego matka 2.Twoja matka jest toksyczna, jest sprawczynią przemocy psychicznej, nadmiernie Cię kontroluje?

Gość dziewiędziesiąt dwa
No trochę mnie kontroluje bo mówi że łoży na moje utrzymanie i że ja głupio postępowałem w przeszłości.

>>>tzn.?<<< To znaczy, że jak mu mama nie da na kino, to biedak nie pójdzie, bo sam jest zniedołężniały i zapracować nie potrafi :( .

>>>Ostatnio wyszedłem do jakichś ludzi ale patologia z bloku i alkoholizowanie się z nimi to zdecydowanie nie dla mnie. <<< To twoje zdanie wkurzyło mnie i zmusiło do napisania :( . x Sam wychowałem się w bloku. Miałem znajomych, którzy kradli i rozrabiali, ale to byli MOI KOLEDZY Z DZIELNICY, więc mimo, że nie popierałem ich zachowania (i mówiłem im to prosto w oczy), to jednak spędzałem z nimi niekiedy czas. Nie pogardzałem nimi i pomagałem, gdy sytuacja tego wymagała. Z sąsiadami trzeba dobrze żyć :D . x Nie wierzę, by nawet najgorszy menel zaprosił cię, na wspólne picie. Zapewne usłyszałeś hasło: "Daj na flaszkę" i w swojej chorej logice wziąłeś to za zaproszenie :( . Inaczej nie posłużyłbyś się populistycznym hasłem: "patologia z bloków". x Podsumowując: nikt cię nie zaprosił, a ty pokazałeś nam wszystkim, że GARDZISZ LUDŹMI MIESZKAJĄCYMI W BLOKACH (bo jaśnie pierdoła :D mieszka w domku mamusi) :( . x Całkiem słusznie ludzie cię unikają :( .

Gość gość
Nie wiem po co wy z nim w ogóle piszecie ? przecież to jest projekt ! i za to pisanie na kafeteri ma płacone :D Nie wiem po co wy z nim w ogóle piszecie ? przecież to jest projekt ! i za to pisanie na kafeteri ma płacone :D Nie wiem po co wy z nim w ogóle piszecie ? przecież to jest projekt ! i za to pisanie na kafeteri ma płacone :D

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ale głupek z ciebie, szkoda śliny żeby to komentować.