Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marti123456789

urynoterapia

Polecane posty

Gość Marti123456789

Dzień dobry ! Chciałabym zacząć stosować urynoterapie - pic i smarować twarz, tylko nie wiem czy mogę przy tym stosować witaminy(a,b,cynk ) oraz lek o nazwie verospiron. Chce ją stosować ze wzgledu na blizny potradzikowe oraz wagry, rozserzone pory. Jak stosować urynoterapie , blagam o pomoc osoby z doswidczenie w tej kwestii :(

Gość Waldi2

Witaj "Marti..."!

Jak widzę, nikt nie chce zareagować na Twe pytanie, i wcale się nie dziwię. Wielu uważa tę metodę za dość kontrowersyjną - brzydzą się czymś takim!

Jeśli chodzi o mnie, to mam do tego typu terapii dość zrównoważone podejście i po dogłębnym przeanalizowaniu tego tematu w przeszłości uważam, iż  urynoterapia jest jak najbardziej skuteczna w przeróżnych stanach zapalnych naszego organizmu.  Oczywiście ważnym jest wiedza na jej temat i  umiejętność jej stosowania.

Chciałbym w tym miejscu i ja  zapytać Ciebie:  Czy znalazłaś już może jakieś materiały (kilka lat od Twego postu już minęło...), które byłyby pomocne Ci w tym Twym problemie zdrowotnym? Może niekoniecznie musiałaby być to urynoterapia, lecz cokolwiek, co pozwalałoby usunąć to, co Ciebie tak bardzo trapi, a może już przestało trapić...

Napisz, proszę coś o tym, napisz, jak aktualnie sprawa wygląda, a ja następnie napiszę coś Tobie więcej na wspomniany temat.

Pozdrawiam