Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile spia wasze 14 miesieczne dzieci?

Polecane posty

Gość gość

ile w nocy i ile w dzien? moj syn ostatnio skrocil sobie sen w nocy,do 10h,zasypia 20-21 a wstaje 6-7. a potem w dzien ma jedna drzemke nawet do 3,5h.,ok 12-13.

Gość gość
Córka 12msc. zasypia o 22.00, śpi do 9.00. Drzemka od 12.00/13.00 trwa ok. 2 godz.

Gość gość
moj majac 12 miesiecy i 13 spal podobnie do twojej,tylko zasypial 19-20 a wstawal kolo 8. i tez drzemka 2h. teraz mu sie zmienilo,dlatego pytam o 14 miesiac zycia:)

Gość gość
wszystko zależy od pogody, jak jest fajnie to śpi od ok 20-21 do 7-9 i w dzień potrafi wcale nie spać. A jak jest tj teraz że deszczowo i samemu chce się spać to dzisiaj np. w nocy spał od po 21 do przed 9 i zasnął koło 14 i śpi jeszcze, więc nie wiem jak długo będzie spał. Dziecko śpi tyle ile potrzebuje

Gość gość
W nocy od 21do 6rano. W ciągu dnia jedna drzemka ok. 45minut

Gość gość
To wam zazdroszczę....MOja skończy za tydzień roczek i zasypia około 21.00 , wstaje ok. 8.00 a w dzień nie śpi WCALE !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moja córka ma 15 miesięcy i tez zasypia ok 20-21 czasem 22 i wstaje punkt 8, potem w dzien jedna drzemka 1,5h. Czyli w sumie spi jakieś 12-14h.

Gość gość
moja chodzi spać ok 20 i wstaje ok 7 w dzień zasypia koło 12 i śpi mniej więcej dwie godziny.

Gość gość
zapomniałam dodać że ma równe 14 miesięcy