Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o facetach, ktorzy nie potrafia zagadac do kobiety tylko sie gapia?

Polecane posty

Gość gość

tylko gapia sie nachalnie, niektorzy sie nawet nie usmiechna:O

Gość gość
miła serdeczna przypadłośc :D

Gość gość
A może ktoś taki chce tylko popatrzeć sobie, a nie od razu zagadywać? Kobiety robią identycznie, gapią się, ale żadna nie zagada, ani się nie uśmiechnie.

Gość gość
:D a jak kupujecie cokolwiek w sklepach to też najpierw oglądacie :P

Gość gość
to samo co o kobietach. Są nieśmiali, nie są pewni siebie, może nie wiedzą jak, boją się złego potraktowania czy reakcji. Bywa że ludzie się nie szanują

Gość gość
Pierwsza rzecz jaką robisz w sklepie to oglądasz towar... ty robisz inaczej? Najpierw kupujesz, a potem patrzysz co kupiłaś?

Gość gość
sa z****** nie lubie takich. facet musi byc konkretny

Gość gość
ale jak chcecie cos kupic to ogladacie to raz czy dwa razy, a nie przygladacie sie jak faceci miesiacami czy latami bez slowa:O

Gość gość
Może lubi sobie tylko popatrzeć, mi też zdarza się patrzeć na ładną dziewczynę, ale zagadywać nie mam po co, bo swoją już mam :)

Gość gość
latami? to są tacy?

Gość gość
kiedys uwazalam ze to slodkie ale dzis uwazam ze taki facet to p*****la. jak on m a byc w przyszlosci oparciem dla kobiety skoro jest niepewny siebie i boi sie zagadac do obcej osoby? (obca czyli nawte jak cos spartoli to co mu zalezy?)

Gość gość
Kuźwa, a co zależy kobiecie? Tak trudno przejść obok i powiedzieć cześć, więcej nie trzeba, a dla takiego faceta będzie to jasny znak, że ma jakąś szansę i jeśli będzie chciał to pociągnie to dalej.

Gość gość
to wy musicie jakies znaki dostac od kobiety? z reszta z kim tu rozmawiamy, z prawikami czyli nieudacznikami a nie mezczyznami:O tacy tez wychodza na ulice i zachowuja sie w tak zalosny infantylny sposob, ze chcialoby im sie dac smoka i zmienic pieluche, nie dziwcie sie ze kobiety nie chca takich niedojrzalych slabych osobnikow

Gość gość
a co to za facet jak sie boi sam czesc powiedziec?

Gość gość
idioto z 00.33 podejdz porozmawiaj to dowiesz sie czy masz szanse

Gość gość
No tak, najlepiej zwalać winę tylko na facetów, a księżniczki jak były same tak są i żalą się po forach ;) całe szczęście że moja pierwsza do mnie zagadała, bo gdyby nie to, to w ogóle bym jej nie zauważył... i dzięki temu jesteśmy razem, jakoś korona jej z głowy nie spadła.

Gość gość
no tak ona musiala przejac inicjatywe z jakims ciamajda...

Gość gość
ja nie jestem sama ale spotykalam sie z takim typem mezczyzn, sa strasznie meczacy. niektorzy to tacy juz totalnie niepewni siebie ze ciagle marudza i trzeba ich pocieszac "nie no co ty wcale taki nie jestes..."... masakra, same c.i.p.y a nie faceci. GDZIE CI MEZCZYZNI

Gość gość
gość 00.40 - widzisz ofermo, gdyby nie ona teraz bylbys sam i tez zalil sie na kafe

Gość gość
Nie musiała, ale gdyby tego nie zrobiła to byśmy w ogóle się nie poznali, bo byłem zajęty grą w kręgle z kolegami. Wcale się nie dziwię, że przesiadują tu same samotne kobiety, nie umiecie czytać ze zrozumieniem, jesteście próżne i oczekujecie że świat sam padnie do waszych stóp. Faceci teraz nie są tacy głupi... doskonale wiedzą że nie opłaca się latać za kobietami i się prosić, bo nie warto.

Gość gość
czytac ze zrozumieniem nie umiecie prawiki, nikt was nie bedzie podrywac, bo nie jestescie ksiazetami. skoro to facet sie gapi na kobiete bo mu sie podoba to on ma wyjsc z inicjatywa, dlaczego niby ona? skoro nie zna typa i moze nawet nie zauwazyc jego gapienia sie na nia. skoro mu sie podoba kobieta to niech postara sie o nia, a nie czeka az sama sie domysl i jeszcze na dodatek ona go zacznie podrywac!, nie badzcie smieszni prawiczaki, bo oslabiacie nawet krowie gowna na lace:O

Gość gość
Kobiety sa tutaj samotne wlasnie dlatego ze mezyzczni to takie p/i/p/k/i jak ty ktorzy boja sie zagadac a my takich slabeuszy nie chcemy :D

Gość gość
hehehe... i standardowy tekst o prawiczkach i już widać dlaczego nikt do ciebie nie zagaduje, oj dzieci, dzieci... czas dorosnąć chyba!

Gość Wera_27
Ja sama poderwałam swojego faceta i nie widzę w tym nic złego, pracowaliśmy razem i on w ogóle nie zwracał na mnie uwagi, był ciągle zajęty pracą i świata poza nią nie widział, więc nie miałam wyjścia :) potem to już on przejął inicjatywę i tym sposobem od 4 lat jesteśmy razem.

Gość Taki_jeden_964
Do kobiet powyżej. Ja jestem prawik i nie potrafię zagadać do kobiety. Jest szansa, że jakaś mnie poderwie ?

a dlaczego niektóre kobiety nie mogą zrozumieć ŻE NIE CHCEMY ZAGADYWAĆ TYLKO POPATRZEĆ .... ale jak chcecie cos kupic to ogladacie to raz czy dwa razy, a nie przygladacie sie jak faceci miesiacami czy latami bez slowa x na super samochód też się popatrze, nawet jak widziałem go sto razy, to nie oznacza że chce go mieć

i to nie przez nieśmiałosc czy brak umiejętności rozmowy, TYLKO BRAK ZAINTERESOWANIA, po prostu popatrzeć na ładną dziewczynę i tyle

claude speed a dlaczego niektóre kobiety nie mogą zrozumieć ŻE NIE CHCEMY ZAGADYWAĆ TYLKO POPATRZEĆ x Dokładnie z tego samego założenia wychodzę,niech patrzy skoro lubi i nic ponad to:).

Gość gość
Jak kobietą chce poznać faceta to sama się przedstawi a jak nie to znaczy, ze wybrakowany towar i wszystko za nią trzeba robić.