Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiczka chomika

Kardynał Schoenborn mówi Conchita Wurst zasługuje na szacunek i tolerancję

Polecane posty

Racja,najsilniejszy wygrywa:).

Ale kto był Wikingiem? Bo wiele osób używa tego terminu, a nie zna jego znaczenia, zapewne jak hłystoś, czy jak mu...

Ja lubię wikingów bo niektórzy wierzyli w nimfy leśne, elfy i gobliny. Obnażyli tym w pełni idiotyzm wszelkiej wiary chociaż kto to wie co mieszka w ogromnych lasach, człowiek nie zbadał ich w każdym metrze do dzisiaj.

Przypomniałeś mi sen.Szkoda,ze tak mało śpię.

Dobrze wiesz,że ty.Nie udawaj Fubu.

jagoda rozgnieciona To powiedz, piszesz niedopowiedzeniami. Mam ochotę napisać jakiś wywód o lesie. x Napisz:),ciekawa jestem.

Ja twierdzę że każda dewiacja jest piękna i wartościowa jeśli podchodzi się do niej z uczuciem, nawet nekrofilia. Gdybym tak chciał wyjść z siebie i ocenić wszystko to jedyne co mogę stwierdzić to to, że najcenniejszy jest czynnie myślący i obiektywny umysł podatny na wrażliwość.

to jedyne co mogę stwierdzić to to, że najcenniejszy jest czynnie myślący i obiektywny umysł podatny na wrażliwość. x Zabłysnąłeś,zresztą nie pierwszy raz.Wysoka emocjonalność i wybuchowość,to twoi wrogowie.Poza tym masz wybitny umysł.

A ty? Jak dbasz o swój umysł? Co myślisz? Jesteś tu na kafe czy tylko odwiedzasz kafe? Jakby w zwierciadle ale nie widzę ciebie tylko coś innego. Na tyle na ile możesz sobie pozwolić ale zabawię się w cygańską wróżkę - uciekasz prawda bo ja już nie uciekam tylko dąże, kiedy uciekałem nie było mnie tu tylko gdzieś w lesie byłem, znaczy ogólnie poza domem.

Tutaj jest interesująco,poznaję umysły innych.To pasja zakorzeniona od dziecięcych lat.

Jakby w zwierciadle ale nie widzę ciebie tylko coś innego. x Odkrywam część prawdziwego oblicza,zapełniam wolny czas,ciągle uczę się ludzi.Człowiek jest fascynujący.

Nie uciekam,racjonalne myślenie zmusza mnie do dozowania"atrakcji".Nie znoszę zależności,śmiesznym byłoby uzależnienie się od jakiegoś forum.

Każdy człowiek jest taki sam liczy się tylko potęga umysł. Pomyśl sobie że mieścisz w sobie tysiące umysłów i toków myślenia. Wolałbym być spalony na stosie niż mieć jeden tok myślenia bo to niesamowite kalectwo dla umysłu, zresztą już to się dawno temu stało, to moje zniszczenie. X jak chcesz to zadedykuje ci fragment fortepianu którego akuratnie słucham.

Wyobraź sobie że właśnie dotarłem do ostatniej strony z książeczki tego albumu i jest na nim zdjęcie tego kompozytora, chcesz to zobaczyć bo sam się zdziwiłem.

Poczytaj o egipskim mau.

Jestem powściągliwa w ocenie,warto było czekać.Utwór dodaję do ulubionych,piękny.