Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiczka chomika

Kardynał Schoenborn mówi Conchita Wurst zasługuje na szacunek i tolerancję

Polecane posty

Gość gość
homoseksualiści istnieją od początku,stworzenia świata.poczytaj historię.daaawno temu nie byli tak prześladowani.świat się nie zawali jak będą istnieć nadal,bo będą.

polsky Man - To jest prawidłowe branie Biblii, bo Prawa są niezmienne. Jesteś pewnie zwykłym mentalnym wołem, któremu pseudoautorytet polukruje, da parę wymijających wskazówek, parę pustych frazesów i jesteś ukontentowany (zaspokojony). Ambitny człowiek ma jednak inne potrzeby. Jedną z takich potrzeb jest to, aby moje otoczenie było perfekcyjne. I homoseksualiści i inni dewianci do tego otoczenia nie pasują...

Gość maue pytanko
czy prymas Polak będzie tak odważny jak kardynał Schoenborn ? Wątpię ... ale mam nadzieję.

18.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Prawidłowe myślenie. Podobnie pedofile istnieli od początku świata, jak i syfilis. Tolerujmy każdą patologię, która istnieje od początku świata...!!!

Gość polsky Man
@Niederschlesier kolego głosisz herezję bo w KK obok Biblii liczy się też Tradycja. To w islamie Koran jest absolutną wykładnią wiary ... i stąd islam tkwi ciągle w mrokach średniowiecza.

Żadnej herezji nie głoszę, bo katolikiem nie jestem. Odkąd przeczytałem Xięgę Danijela, uważam, że to krk jest apokaliptyczną bestią, która prześladowała dążących do prawdy wszelkiej maści i wielu narodowości...

polsky Man - A gdzie tkwi krk? Cały świat się z niego śmieje... "Siostry Magdalenki" sobie obejrzyj chociażby....

"W czasach Mojżesza ru/chano na legalu 12-13 latki bo są już dojrzałe płciowe i zdolne do rodzenia dzieci. " Jakieś dowody, czy gdybanie? I co mają czasy Mojżesza do Mojżesza? Czy to że dzisiaj jest paru złodziei, to znaczy, że wszyscy kradną? Nie potraficie nawet poprawnie myśli formułować . . .

Gość Asana Kighagis
pedofilizm to zbrodnia a kler chroni pedofili z własnych szeregów więc jak kler należy nazwać ?

Gość Mojżesz dupczył wszystko
co koszerne a sam byłdowodem na to że mordowano dzieci przez porzucanie !

w starożytności mordowano zbędne dzieci ale głównie dziewczynki bo młodzieńcy ginęli na wojnach - JAK SIĘ SZACUJE OK. 30% - a bilans matrymonialny musiał się zgadzać.

Co ty bredzisz. Poligamia była czymś powszechnym, jaki bilans matrymonialny?:D Spartiaci mordowali słabe dzieci, ale Spartiaci nie podlegali Prawu Bożemu. Tak to jest, kiedy się pije tanie wino.:D

Takie fakty a nie gdybanie bo kiedyś były inne czasy nawet wiek biblijnej Maryi oceniają na 15 lat, w czasach Sienkiewicza 14 latki rodziły dzieci i wychodziły za mąż, zresztą kiedyś za kobietę w ogóle uznawano dziewczynkę po pierwszej miesiączce.

poligamia nie istniała powszechnie, powszechne było eksterminowanie dzieci, a szczególnie dziewczynek. Zresztą do dzisiaj widzimy to w Afryce czy Chinach. Wśród Aborygenów dzieci nie tylko że zabijano ale i pożerano jak to jest u zwierząt. Małą wiedzę masz z antropologii kulturowej. Zalecam dokształcenie się. : -)))

Antropologię kulturową o kant d**y roztłuc. Tendencyjne brednie pisane przez manipulantów Wartościowa jest antropologia rasowa, bo ona mówi, kto skąd pochodzi . . .

Gość hystoś
wikingowie porzucali dziewczynki i dzieci kalekie w lesie aby tam umarły lub zostały zjedzone

"wikingowie porzucali dziewczynki i dzieci kalekie w lesie aby tam umarły lub zostały zjedzone" Taaa. Babcia eugenia tak mówi...

Gość hystoś
kolego, wiedza nie boli więc zacznij sie uczyć !

W czasch Sienkiewicza:D Gimg***o ponosi fantazja.:D Idę spać bo ta dyskusja przypomina mi prysłowiową partię szachów z gołębiem...

Gość hystoś
@Niederschlesier spadaj bo Polska nieuków katolicko-narodowych nie potrzebuje. Potrzebuje ludzi światłych i rozumnych ... czyli wolnych od zacietrzewienia religijnego i polskiego katolicyzmu.

Nie odpowiesz mi gdzie wyczytałeś rewelacje o Wikingach, Aha, kto wg ciebie był Wikingiem, bo coś mi się wydaje, że z odpowiedzi będziemy mogli się pośmiać . . .

Ale ubaw,chłopcy biją się o kiełbasę:D.