Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spodnie z ecoskóry

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny mam pytanie czy krawcowa bedzie w stanie zwezic nogawki i skrocic całościowo szorty z ecoskóry? ile to moze kosztowac?

Gość gość
dodam jeszcze, że szorty są takie luźniejsze (az za bardzo), a ja jestem bardzo chuda i myśle czy da sie cos z tym zrobic, czy musze je odeslac

Gość gość
Odeślij. Więcej zapłacisz za przeróbki, niż te szorty warte, a efekt nieznany. Sama dopiero przerabiałam zbyt luźne w pasie i biodrach spodnie. Co się nabluźniłam, to moje. Za samo prucie wzięłabym 30 PLN + 20 za szycie. Skrócenie spódniczki/spodni kosztuje 15-20 u mnie w pipidówie. W większym mieście podejrzewam, że więcej.

Gość gość
Kurczę no ja jak kiedyś zwężałam spodnie w pasie to zapłaciłam jakoś 10 zł i efekt rewelacyjny, no bo i krawcowa naprawdę godna polecenia. Tak samo nie zawiodłam się jak mi poprawiała sukienke na wesele. Ale kurczę nie wiem jak to jest z tą ecoskórą, bo spodenki mają potencjał, tylko ja przez chorobę strasznie schudłam. Już nie wspomne o tym, że w tym sezonie w sklepach jest DRAMAT, paskudne ciuchy z beznadziejnego materiały nie warte 5 zł.;/ Także chcialabym zwęzić chociaż troche nogawki, żeby nie wyglądać jak w worku:(

Gość gość
Piza się w nich zagotuje.Depilacja jej bezpłatna.