Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śpita już czy jak

Polecane posty

Gość gość

:-D

Gość gość
obułem się i bateryjki szukam, w uchodku cimno

Jam jest wampir;),śpię za dnia.

Gość gość
O patrzajta! Spod pierzyn powyłazili! A partnerzy pewno tam tęsknią! :-D

Dwie godzinki;).Zwyczajna zwyczajność.

Gość gość
gość O patrzajta! Spod pierzyn powyłazili! A partnerzy pewno tam tęsknią! xxx nie partnerzy tylko konkubenty!

Gość gość
nie konkubenty a klienty!

Śpię kiedy czuję zmęczenie,jednak jestem nocnym markiem.

Nie,bo bywa,że sypiam tak krótko,że trudno to nazwać przespaniem dnia.Ważne by eksploatować organizm psychicznie i fizycznie.Trzeba poczuć zmęczenie,rzadko mi się to zdarza.

Nie do końca,to ja decyduję,czy zmuszę się do snu,czy przewracając się z boku na bok ostatecznie wstanę i zrobię coś konstruktywnego.Nie lubię marnować czasu,jeśli zapadnięcie w sen zbyt wiele czasu mi zabiera,zwyczajnie rezygnuję ze snu.Na rzecz bardziej konstruktywnych pomysłów.

Nie martw się,każdy jest chory na swój sposób:).

Czasem trzeba spać,niektórym wystarcza to"czasem";).

Kiedyś szłam chodnikiem i dostałam w łeb czajnikiem i w ten oto śmieszny sposób pozmieniałam kolej losu poszłam do domu nie mówiąc nikomu że na głowie mam guz a w pipce śluz bo od tamtej chwili bijąc się po głowie dostaje ciągle orgazmy odlotowe Później znalazłam chłopaka dymał mnie na czworaka a gdy dochodził miał oczy jak trener pokemonów gdy moczy się w nocy mama mi mówiła rzuć tego brzydala lecz ja ślepo wierzyłam że kupi mi Pokeballa ciągle tłukł mnie po głowie jedliśmy ziemniaki surowe mama mi mówiła żebym się nie głodziła lecz ja chciałam być modelką jak Kamil po głowie tłukłam się już cegłówkami tak że mózg mogłam dotknąć gołymi palcami w końcu przestałam w porę się powstrzymałam i od tamtej pory tłukę się po kolanach.

Lubię twoją twórczość:).

Oda do psa * Zaprzyjaźnij się z włosami jak z piwem miodowym wypij rozstając się ze szlugami od/b/yt swój wypnij włosny rosną wychodzą na prostą ptak lata, kaczka płynie prosto pies się patrzy, od/b/yt mu się marzy albo chociaż ci/p/ka, bo pachnie jak rybka czasami ktoś wyrzuci obok śmietnika i sobie zjem, bo jestem psem położę sie obok niego, zaszczekam czas ucieka, a pies w grobie czeka na pociąg z uszami pluszowymi podpale prąd zapałkami woskowymi masz rację, dam ci moją racje psie na kolacje i jebnij się na piersiowej klatce bo właśnie od tego umarłeś za dużo galaretki wp*****lałeś aż miażdżycy dostałeś psie mój, opoko moja gdzieś ty jest? psie mój drogi dlaczego zdechłeś jak pies? pamiętasz jak kiełbasa mi spadła i jaka była walka - kto ją zje? musiałem wyrwać ci ją z pyska, a tyś mnie śliną opryskał, a fe! i dokończyłem nią robić kanapki a później chciałeś z tuńczyka sałatki lecz ja aby podąsać się z twoim głodem dałam ci powąchać skarpetki serowe Później umarłeś, mięsem rzygałeś z zupy ci je wyciągałem uratować cię nim chciałem sam specjalnie nie jadłem lecz ty zdechłeś na amen tak ładnie.

No wymyśl coś jeszcze.