Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autortegotematu

Pytanie do mam i kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość autortegotematu

Dziewczyny mam pytanko. Jestem obecnie w 37 tc i od jakiegoś tyg jestem ciągle śpiąca. Gdybym mogła nie wstawałabym z łóżka, usypiam po minucie od przyłożenia głowy do poduszki. To normalne czy dzieje się coś złego? Też tak miałyście?

Gość gość
Ja tak miałam tylko czasem w I trymestrze, obecnie jestem w 39 tygodniu. W ciąży różne rzeczy się dzieją więc całkiem możliwe, że to normalne :)

Gość jutro rodze
W ciazy wszystko jest normalne, nie przejmuj sie tylko spij ile wlezie

Gość gość
Podobno organizm gromadzi siły na poród. Też tak miałam i myślałam sobie,ze jak zaczelabym rodzic to paradoksalnie nie miałabym siły taka zmęczona chodziłam. Ale jak się zaczęło to tak ciśnienie mi skoczylo,ze hej.:-)

Gość gość
ja tak miałam przez całą ciążę. mogłam spać 24 na dobę.:D

Gość gość
tak jest przed porodem

Gość gość
Ja teraz jestem w drugiej ciąży - w 18tygodniu i za pierwszym i drugim razem non stp byłam śpiąca w pierwszych tygodniach ciąży ale na końcówce miałam dużo energii.

Gość gość
Ja na kilka dni przed porodem tak mialam, zasypialam tam gdzie usiadlam:-) organizm chyba gromadzil sily, bo potem potrzebowal ich az nadto. Cala ciaze nawet pierwszy trymestr wcale mi sie spac nie chcialo, a tu pod koniec prosze. Dopiero po czasie stwierdzilam ze to gyl u mnie pierwszy symptom zblizajacego sie porodu.

Gość autortegotematu
No właśnie do tej pory miałam sporo energii a teraz wstaję rano i marzę tylko o tym, żeby się położyć :) To może już nie długo ?