Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mesk

Bardzo ubolewam że pozwala się kobietom chodzić w spodniach

Polecane posty

Gość mesk

Jakbyście chodziły wyłącznie w spódnicach albo sukienkach to byłoby więcej atrakcyjnych kobiet.

Gość gość
Bardzo ubolewam że pozwala się facetom pisać na babskim portalu

Gość gość
wez se cyganke one chodza w spodnicach

Gość mesk
No właśnie wam wiele dodaje atrakcyjności więc nie-atrakcyjne by wiele zyskały jakby chodziło ubrane jak kobiety.

mesk, na znak protestu zacznij chodzić w kieckach :P

Gość mesk
Może i podkreślają tyłek ale przez brak wentylacji ci/py im śmierdzą.

nic by nie zyskały, jak ktoś nie jest atrakcyjny to sukienka nic nie zmieni, a ładnemu we wszystkim ładnie.

Gość gość
Moja córka nie uznaje spodni. Zawsze mówi na ulicy tak;,,Mamusiu spójrz to jest dziewczynka?" Mówię tak to dziewczynka ,,Ale ona ma spodnie!?" Bo nie wszystkie dziewczynki chodza wyłącznie w spódniczkach i sukienkach tak jak ty Spójż ja też mam spodnie ,,Ta dziewczynka nie ma spódniczki?" Pewnie ma, ale wolała ubrać spodnie ,,Ta dziewczynka nie lubi spódniczki?" Pewnie lubi, ale ponieważ wyszła na rower to wolała ubrać spodnie ,,Ta dziewczynka nie lubi spódniczki na rowerze?" .......ta rozmowa nie ma końca więc nie będę pisała co dalej Ps. Mam 15 par spodni (sztruksy i dżinsy)w rozmiarze 104/128 nowych do sprzedania i dorzucę kilka par dresów tanio 200zł mi wystarczy

Gość mesk
Nie podszywaj się cio/to :classic_cool: Określenie kobiety ładna a atrakcyjna to co innego.

no niech ci będzie, złap jaką pannę w wielką oponką jak koło od traktoru i nogami jak litera X, ubierz w sukienkę i wmawiaj mi dalej, że jest atrakcyjna

Gość mesk
Słuchaj nie przesadzaj bo to się mija z celem nie każda jest idealna i pomogłoby to niejednej tobie też.

już ty się pomaganiem mi nie pomagaj - moje nogi wyglądają tak samo w shortach i w sukience ;) Sukienka to nie jest magiczny sposób na zmianę proporcji, wyszczuplenie i poprawienie sylwetki. I nie każda sukienka jest seksowna :D

Gość gość
Dokładnie. Większość jakikolwiek ciuchów jest źle uszyta na nieszablonowe sylwetki nieidealnych kobiet. A sukienki są w czołówce tych najgorzej wyglądających ciuchów!

Gość mesk
Widzisz w ogóle nie łapiesz. gorsze jest wrażenie jak kobiece nogi są w nogawkach

bo ty tak powiedziałeś. Z tego co widzę to w nogawkach to wrażenie raczej robi tyłek, niż nogi. Poza tym są różne sukienki, np. dzisiaj mam na sobie śliczną, ale workowatą kieckę. Nic nie podkreśla i na pewno nie wyglądam w niej atrakcyjniej niż w dopasowanych spodniach.

Gość Marasz
Panowie, podziwiajmy kobiety w kalesonach , gdy wywalają na wierzch rowy dwa

Gość mesk
kur/wa znowu przejaskrawiasz. :-/

nie przejaskrawiam, podałam przykład tego, że nie każda sukienka dodaje atrakcyjności.

Gość mesk
słuchaj na świecie nie ma samych idealnych dup idealnie dopasowanych spodni i workowatych kiecek, kobiety by ogólnie zyskały na tym gdyby chodziły ubrane po kobiecemu a nie w gaciach i mam gust jak inny facet każdy tak samo myśli tylko im brakuje stanowczości by zabronić wam łażenia w spodniach

przede wszystkim - nie możesz niczego zabraniać, czy masz stanowczość czy nie. Po drugie - facetom podobają się dobrze dopasowane spodnie i można w nich wyglądać kobieco - za to odpowiada sylwetka, nie ubranie. I sukienki nie są specjalnie praktycznie, nie wszędzie pasują, nie zawsze dobrze wyglądają i nie są na każdą pogodę.

Gość mesk
chodzicie w raczej dopasowanych spodniach więc byście chodziły w normalnych spódnicach i sukienkach co za głupoty piszesz, lepsze wrażenie robicie w spódnicach więc chodźcie ubrane jak kobiety naprawdę żałuję że Polska to taki liberalny kraj

Gość mesk
ja wolę w spódnicach a nie w gaciach i dla mnie kobieca w spodniach to oksymoron

I jakie wrażenie zrobi bardzo niska kobieta w spódnicy do ziemi (chyba, że ma zimą biegać w mini), albo taka o masywnych nogach?

Gość mesk
nawet nie wejdę w link podobałaby mi się bardziej w spódnicy haha

Gość Marasz
mesk nie pogadasz z kobietami , One wiedzą swoje i jutro z samego rana wsadzi swój zad w kalesony i pójdzie na miasto szukać pracy uważając się za królewnę przedmieścia a każdy normalny , jak popatrzy na jej wygląd to splunie siarczyście i powie , co za durna kobieta, przylazła tu w kalesonach szukać roboty , wygoniłem wariatkę