Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mało absorbujący roczniak

Polecane posty

Gość gość

moja córcia ma 13 mc i przyznam że od 2 mc mam bardzo dużo wolnego czasu w ciągu dnia Zostanę z nią w domu do końca roku potem do pracy Nie sądziłam jednak że tak małe dziecko potrafi calutki dzień samo się bawić ja jestem tylko od nakarmienia, przewinięcia, poprzytulania, czasami pogadania Raczkuje po całym mieszkaniu Wszędzie ma zabawki więc cały czas czymś się zajmuje Ona uwielbia się sama bawić jak próbuje usiąść przy niej to trwa ta nasza zabawa tylko chwilke Chce żeby włączyć jej jakąś zabawke, pokazać co jest w książeczce i tyle Nie sądziłam że tak szybko będę miała tyle czasu dla siebie

Gość gość
uważaj bo to złudne :( mój też jako roczniak był mało absorbujący. jako 2 latek grzeczny, a jako 3 latek - cóż diabeł wcielony... to taka cisza przed burzą

Gość gość
ja bardzo dużo się z nią zawsze bawiłam i bardzo to lubiłam Brakuje mi tego

Gość gość
A Ty myślisz, że ona będzie już tylko bardziej samodzielna: Naiwna. Rózne są okresy.

Gość gość
ciesz sie wiekszosc to nawet wysrac sie nie da ani umyc wlosow

Gość gość
ciesz się i korzystaj z tego :) może jej się zmieni, a może nie, dzieci mają różne temperamenty przecież. aha, zaraz cię tu będą straszyć autyzmem, więc się nie przejmuj :P

Gość gość
a ja sie nie zgodze, mam dwoch synów pierwszy od samego poczatku wymagal mase uwagi, placzliwy, nie umial sie niczym zajac na dluzej niz 5 minut Drugi synek od poczatku nie sprawial wiekszych problemow i tak mu zostalo.Jest na etapie pelzania, sam soba sie zajmuje