Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zajść w ciążę

Polecane posty

Gość majowa staraczka
to wasza pierwsza ciąża by była? ja to mam już sny że jestem w ciąży a mój mąż rano wrócił z pracy i widział jak bocian leciał nad naszym domem to już wogóle sobie nawkręcałam :)

Gość majowa staraczka
ale teraz zrobie tak jak ty co drugi dzien stosunek:) naleze do tych w gorącej wodzie kąpanych :)

Ją też należę do tych co by chciały za pierwszym razem zajść no ale zobaczymy co będzie będziemy działać

Gość majowa staraczka
a Ty maja długo się starasz?

Gość gość
My z mezem poł roku bez zabezpieczen i nic... W koncu wzielam sie za siebie; biegalam, zdrowo jadlam, wcinalam kwas foliowy, seks nie byl codziennie tylko tak max 2 razy w tyg DLA PRZYJEMNOŚCI no i udalo sie :) dzis moj bobasek ma 4 i pol miesiaca i śpi sobie smacznie :) Powodzenia ;)

Założyłem pseudonim maja ją założyłam post intensywnie 3 miesiące teraz będziemy działać i potem tylko czekanie na pozytywny test:)

Gość majowa staraczka
Gratuluje super:) pozdrowienia dla was....trzeba byc cierpliwym :)

Gość majowa staraczka
życze nam wszystkim 2 kreseczek. do starajacych bierzecie kwas foliowy?

Bardzo bym chciała być cierpliwa ale zawsze myślę a może jednak to już jak tym razem się nie uda to już nie wiem co jest nie tak

Gość aallaallaa
to co ja mam powiedziec dziewczyny , ja mieszkam w uk moj chlopak w pl , widizmy sie pare razy do roku , przyjechal do mnie na tydzien na sylwestra w styczniu tego roku , kochalismy sie moze ze 3 razy bez zabezpiecznia ale nie do srodka (niby....! kłamca jednan ;) ) i co ciaza od razu ! w szoku bylam , w ogole nie planowana i nie chciana ....

Zazdroszczę Ci też bym chciała być ciesz się naprawdę dziecko to największe szczęście zobaczysz jak urodzisz będziesz dziękować chłopakowi za to małe szczęście

Gość gość
T

Gość gość
P

Gość majowa staraczka
my też tak chcemy raz a porządnie i w następnym miesiącu już 2 kreseczki :) bardzo chcemy dzidziusia chociaz porodu boje się okropnie jak o nim pomyśle to aż mi słabo :) oczywiście rodzimy razem z mężem jak się uda sama bym zawału dostała :)

Gość majowa staraczka
do naszej szczęściary..:) jak się czujesz?

Poród zawsze przeraża ale potem wszystko mija każda matka tak mówi no trzeba działać nie sterować się musi się udać:)

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość majowa staraczka
musi sie udać bierzemy się dziewczyny do roboty :) szkoda że niema nas więcej fajnie tak czasem porozmawiać z kimś jakoś tak razniej moze będzie nas z czasem przybywać :) już nie mogę się doczekać kolejnego testowania i mam nadzieje że wszystkie tu napiszemy że wyszły 2 kreseczki :) chociaż mam testy owulacyjne to co drugi dzień stosunek :) moj mąż mówi że najlepiej co dzień ale już bez przesady chyba nie dam rady haha :)

Ja wcześniej meczylam męża 3 razy dziennie i to nic nie dało dlatego teraz będę się starać co 2 dzień i jak będzie w domu ponieważ w poniedzialki wyjeżdża do pracy a wraca w piątek koło 15tej w następnym tygodniu będzie w środę bo tutaj jest długi weekend a zapomnialam napisać że mieszkamy w Szwecji:)

Gość majowa staraczka
dziewczyny słyszałam o przypadku małżeństwa które starało się ponad rok i nic szukali przyczyny wszędzie badania ok ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku w końcu od słowa do słowa okazało się że zaraz po stosunku ta pani biegla pod prysznic się dobrze wypłukać :) kiedy lekarz poinformował ją że trzeba troszkę odczekać zaszła w ciąże bez problemu :)

Gość majowa staraczka
czyli poniedziałki, piątki, soboty i niedziele są wasze :) wierze że nam się wszystkim uda musi nie może być inaczej :) i na wiosne mam nadzieje będziemy spacerować z wózeczkami :)

To ile trzeba odczekać mi zaraz chcę się siku po stosunku to chyba też nie dobrze?

Gość majowa staraczka
poród też w Szwecji? czy wracacie do PL?

Jak tutaj się dobrze ułoży a wierzę że tak będzie czyli dostaniemy papiery na stałe to poród w Szwecji ale najpierw musi się udać żeby myśleć o porodzie

Gość majowa staraczka
no właśnie ja też tak mam i zaraz lece ale tym razem bede trzymac ;) moja znajoma jak mi opowiadała to się z niej śmiałam ale mowi ze lezała z nogami w górze przez pół godziny i co udało się w pierwszym cyklu :) teraz jest z drugim dzieckiem i 3 cykl :)

Chyba też tak będę robić teraz jeszcze będę robić ten test owulacyjny to myślę że będzie dobrze

Gość majowa staraczka
tam inne życie pewnie jeśli macie taką możliwość to pewnie..zobaczysz że nam się uda :) jak narazie prześladują mnie ciężarne dziewczyny małe dzieci reklamy związane z ciążą itp ;)

Gość majowa staraczka
tak się wciągnełam w to wszystko że bratanek mi usnął na fotelu a rano musze go do szkoły zawieś ale ze mnie ciocia :) zaglądajcie dziewczyny na forum pozdrawiam życze spokojnej nocy :)

Ją też tu tylko widzę mamy z dziećmi lub kobiety w ciąży i na dodatek koleżanka tutaj urodziła córkę miesiąc temu a druga jest w 2 miesiącu ciąży także mam to samo