Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co jak to jest im jestem starsza tym powinnam wybierac inne ciuchy :D ?

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co jak to jest im jestem starsza tym powinnam wybierac inne ciuchy :D ? Bo jak widze coś co mi się podoba to mój facet mówi że nastolatki w takich chodzą a ja mam 24 lata i nie mogę sobie spodni z cekinkami kupić ?

Gość zboczeniec pozbawiony sumienia
Pewnie jeszcze tego nie dostrzegasz, ale już najwyższy czas zostawić ramola. :D

Jakies tam wytyczne dosc uniwersalne sa, ale od ciebie zalezy, jak chcesz sie nosic i jak wygladasz. Jesli jestes swiadoma tego, ze wiele osob moze cie odbierac jako ubrana nieodpowiednio i to akceptujesz, nos co chcesz, dopoki nie zaczniesz potem jeczec, ze ktos sie za toba oglada.

Gość gość
ha ha nie pierdziel pało!

Gość gość
dobra ja jestem atrakcyjna brunetka mam peło ciuchów ale co nie ubiore to mój facet mówi że wygladam jak babcia :( to jest dla mnie bardzo duży problem więc ja już nie wiem jak powinnam się ubierac :( pomózcie chłopaki

Gość gość
i to własnie jest Polska! a raczej ludziska,,,,powiem ci kobietko ze ja mam38 lat i ubieram sie tak jak mi sie podoba-modnie,młodziezowo itd co najlepsze mam syna w wieku 19 lat,i to mu sie podoba-jest dumny z tego ze ma taka mame luzare. Koledzy nie wierzą ze jestem jego matką.AAAA ten twój facet chce zrobić z ciebie ciotę zeby czsem nikt na ciebie nie patrzył: szkoda słów-nie daj się.Mój mąż też jest dumny-choc czasami się oburza kiedy ktoś nieznajomy mówi- ładna ta twoja córcia:):):):)

Gość gość
a moze powinnas zmienic chlopaka?

Gość gość
ktoś tu przebywa ze śmierdzielami i brudasami:):):) ty też wietrz jaja bo dają szczochami

Do mlodo wygladajacej mamy - bo to przeciez nie o rok urodzenia chodzi, tego przeciez ludzie na ulicy nie znaja, ale o to, jak wygladasz. Jesli 45-tka wyglada jak licealistka, to oczywiscie moze sobie pozwolic na bardziej luzacki stroj, ale przyznasz, ze posiwiala babeczka z nadwaga bedzie wygladac smiesznie w kusej bluzeczce. Grunt to miec gust, a nie sztywno trzymac sie norm.

Gość gość
Ja się ubieram tak leginsy czarne i dłuższa bluzka na to . Do leginsów musze mieć zawsze pupę zakrytą i zakładam mini spodniczki na legins to źle?

Gość gość
pisze jak jest-a kim ty jesteś,proste.... przecież dla potwierdzenia nie opublikuje swojego zdjęcia.W jakim towarzystwie ty przebywasz?

Gość gość
kierowniczki sex bomby w pracy się nudzą to piszemy jakbym zdjęcie wysłała to byś padł :D

''Do leginsów musze mieć zawsze pupę zakrytą i zakładam mini spodniczki na legins to źle?'' To dobrze, uwazam ze to zupelnie bez klasy publicznie pokazywac pupe odziana tylko w leginsy, jaka by ta pupa nie byla. Tak trzymaj.

Gość gość
no nie wiem, są kobiety które wyglądają młodziej, kwestia genów, trybu życia niby wiem że wyglądam młodo ale gdy byłam wczoraj u lekarki i poprosiłam o moją kartotekę i podałam rocznik to powiedziała że nie wyglądam na swój wiek.....w tym roku kończę 40 lat

Gość gość
czytasz ze zrozumieniem czy nie ?

Gość gość
Też miałam nadwagę (kiedys) ale staram się wygladać dobrze dlatego ćwiczę i dużo chodzę.Jak patrzę na zdjecia sprzed 20 lat to też nosiłam się staro-ale to się skończyło.Może dlatego ze wyjechałam za granicę i zobaczyłam jak kobiety to robią.

Gość gość
Starsza? 24? Bo umre ze smiechu. Myslalam, ze powiesz ze masz 53 i na tyle wygladasz. Dlaczego w Polsce sa nadal wiktorianskie wyobrazenia o tym co stosowne do wieku? Ja stosuje zasade, ze w kazdym wieku mozesz sie ubrac w (niemal) wszystko, zalezy to od figury, osobistego stylu, indywisulanych cech. I im jestes starsza, tym lepszej jakosci powinni byc te ciuchy. 15 i 50 latka moze dobrze wygladac w tym samym zestawie - np rurki i cekiny, ale tu juz dzinsy nie za £40 tylko £200, bluzka z dobrego sklepu, makijaz umiejetnie wykonany, lsniace zadbane wlosy, zadbane paznokcie. Diabel tkwi w szczegolach :-)

Gość gość
faceci szaleją na moim punkcie a temu ciagle coś nie pasuje jak się ubieram jestem chuda ale mam w miarę ładne cycuszki wszyscy sie dziwia ze taka chuda a takie cyce :D

Gość gość
boshe przecież ja mam 23 jeszcze :P do urodzin jeszcze hoho

''Ja stosuje zasade, ze w kazdym wieku mozesz sie ubrac w (niemal) wszystko, zalezy to od figury, osobistego stylu, indywisulanych cech. I im jestes starsza, tym lepszej jakosci powinni byc te ciuchy. 15 i 50 latka moze dobrze wygladac w tym samym zestawie - np rurki i cekiny, ale tu juz dzinsy nie za £40 tylko £200, bluzka z dobrego sklepu, makijaz umiejetnie wykonany, lsniace zadbane wlosy, zadbane paznokcie. Diabel tkwi w szczegolach'' Dokladnie tak. I mnie tez uderzylo, ze 24 latka mysli, ze moze byc za stara na jakies ubrania. Ja mam 29 i nie uwazam, bym musiala sie jakos kontrolowac, a co dopiero ty.

Gość gość
weszłam to zakładając temat ze kolega z pracy się we mnie zakochał a ja jestem zajeta a niedawno te forum odkryłam wiec się jeszcze dopytuje o inne kwestie. Jestem kierownikiem ale coraz bardziej wkurza mnie mój facet :>

Gość gość
Do te verde:) dokladnie trzeba mieć i to swój! ale brzucha nie odkrywam choć jest całkiem ładny-pozdrawiam.No i te geny coś w tym jest.

Gość gość
jaka skakanka staram sie przytyc a ty mi tu o skakance :D jak ja mam się ubierac zeby mu sie podobało? jak wy sie ubieracie ja lubie obcisłe rzeczy

Gość gość
nigdy mi nie powiedział że ładnie wygladam szok!

Gość gość
niedawno byłam w klubie z koleżankami i 3 facetów chciało odemnie numer a je szlag trafiał ale ja zajeta to wypad pokazałąm im zareczynowy bo nie chciałam szopek odprawiać ;D

Gość gość
ha ha ja nie żartuje! ale to nie o urodzie piszemy tylko o stylu ubierania

Gość gość
a Ty ile masz lat ?

Gość gość
No Ty a kto? chłopak dziewczyna? :D

Gość gość
bardzo śmieszne :D to jak w końcu? i ile masz lat

Gość gość
No pewnie że chce dlatego pytam :D