Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrazy wsparcia dla karmiących w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość gość
Ja nad zalewem widziałam dziadka który opalał się leżąc z podgiętymi kolanami a z luźnych gaci (wąski przedziałek tych obleśnych spranych gaci) wylewały się jaja i jak tylko ktoś niechcący spojrzał to oczom nie mógł wierzyć że ten ktoś tak spokojnie może się nadal opalać czując przecież że torba mu wystaje. To jest obrzydliwe! Tak samo jak pijak kołyszący się na nogach i szukający zwiędlusa by nasikać przy wszystkich w krzaki. Wy już nie wiecie co w życiu jest obrzydliwe i niesmaczne, reklamy kosmetyków wyrobiły w was takie poczucie estetyki że nie wiecie już co jest normalne a co nie. Głupi naród .

Gość gość
sama jestem mama karmiaca naturalnie ale publicznie nigdy bym tego nie zrobila kobiety to wstydu nie maja i nie rozumieja ze kogos moze taki widok zwyczajnie brzydzic.zero tolerancji dla karmiacych w miejscach publicznych!

Gość gość
Tia, matka karmiąca już to widzę. Zero tolerancji. Ciekawe, czy ci się kiedyś dziecko rozbeczało z głodu publicznie. Pewnie nie, bo masz takiego brzydkiego bękarta, że się publicznie z nim wstydzisz pokazywać. Mamy karmiące, nie dajcie się hejterom1

Gość gość
23.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość sama jestem mama karmiaca naturalnie ale publicznie nigdy bym tego nie zrobila kobiety to wstydu nie maja i nie rozumieja ze kogos moze taki widok zwyczajnie brzydzic.zero tolerancji dla karmiacych w miejscach publicznych! xx Tak, taaaak.. już widzę jaka z ciebie naturalnie karmiąca mama. Zero tolerancji dla takich wpisów i takiej bezdennej głupoty. Wyżej ktoś dobrze zauważył, świat reklamy zbudował taki kanon piękna i estetyki, że widok pięknej laski z fantastycznym biustem jest tak długo fajny jak długo nie ma przy niej dziecka. Chore

Gość gość
a ja zawsze szukałam intymnych miejsc,a jeśli nie dało rady,to tak to robiłam,ze nikt niczego nie widział.tak samo jak nie lubie świecic dupa,tak samo nie pokazuje cyckow.wolałam "przeciagnac"karmienie i poczekać ,az się zwolni pokoj karmiącej niż...najgorzej jak dziecko większe-wierci się i wogole.ale moje wtedy dało się zabawić jak nie było szans na karmienie.jednak uważam,ze pietnowac trzeba kobiety nie karmiące i tyle..

Gość gość
pozatym smieszy mnie pisanie ze jak kobieta karmi,czy kiedy karmiła jej biust jest obwisły i wogole..kochane tj loteria.a jak tyjecie czy chudniecie(nie przez ciaze czy kp to co?)to kwestia szczęścia i genów..

Gość gość
Ok wespre z checia ale mamusie karmiace do pol roku a nie roczne lub o zgrozo starsze dzieci.widok mamusi karmiacej niemowle do pol roku ok choc nie chcialabym zeby moj maz ogladal na zywo piersi innej mimo ze karmiacej.Jednak zakladam ze kobieta przykryje sie tetra

Gość gość
A co ci przeszkadza w karmieniu dziecka większego niż 6 miesięcy??? Witamy w Polsce, z jednej strony dziecko > 6 mies. to przecież już "duże" dziecko, a z drugiej strony wszędzie po prostu pełno 2latków ze smoczkiem i pieluchą, butelką do picia, 4latków wożonych w wózku, ale karmienie 8 miesięczniaka (dużego dziecka) to powinno być w kącie, pod tetrą i najlepiej po ciemku, żeby nikogo nie gorszyć. Co za hipokryzja..

Gość gość
Gosc 06:12 - zgadzM sie w 100%!

Gość gość
Bo nie chce żeby mój maz oglądal cycki innej Padlam :D w doopie mam twojego starego bo moje dziecko musi zjeść. Jest upał, dziecku chce się pic, nie będę go męczyć i mam gdzieś co o tym myślisz. A mnie brzyszi psie goowno na trawie czy chodniku i widok twojej twarzy, więc nie wylaz z domu

Gość gość
Niestety z tymi większymi brodawkami to prawda, sama niestety mam takie, ze jak sie dzidzia przyssie to i tak widać brodawke i uwierzcie nie wyglada to atrakcyjnie :( jak karmie dziecko publicznie to zakrywam sie tetra, jedynie przy rodzinie jakoś sie nie wstydzę ale nikt mnie nie piętnuje z tego powodu a nawet sie cieszą jak Malutka popiskuje z niecierpliwości przed przystawieniem do piersi :) a co do matek z gołymi cyckami to tylko raz przez swoje życie widziałam taka co ostentacyjnie karmiła, nie chowajac jednego cycka przy podawaniu drugiego ale powiem szczerze, ze mnie ten widok absolutnie nie gorszy a bardziej rozczula, widok niemowlaczka :) ale to zrozumieją chyba tylko kobiety kp. I jeśli ktoś widzi w tym coś zdrożnego to chyba ma robaczywe myśli...

Gość gość
Oj, kobieta pokazuje piersi! I do tego używa je zgodnie z przeznaczeniem!!! Toc to sianie zgorszenia! Jak tak mozna? :) A teraz tak serio. Do tych, co proponują ściąganie pokarmu i karmienie butelka: to sie mija z celem. Dziecko inaczej ssie z piersi a inaczej z butelki. Albo jedno albo drugie! Nie widziałam w Polsce kobiet karmiących w miejscach publicznych. Cała reszta swiata promuje i zachęca do kp, w Pl to zgorszenie. Porównywanie kp do defekacji jest całkiem nie na miejscu. Mały człowiek rowniez ma prawo do jedzenia w higienicznych warunkach. Proponuje wam zabranie obiadu do ubikacj. Moze wtedy zrozumiecie różnice. Z każdej strony jesteście bombardowani "gołym cycem" wykorzystanym do promocji, pokazanym w jak najbardziej seksualnym aspekcie to jest dla Was ok, ale juz kp to zgorszenie? Banda hipokrytów!

Gość gość
Widze, ze wiele kobiet ma normalnie poukladane w glowie i nie brzydzi sie widoku karmiacej matki z dzieckiem. Te co tak sie tego brzydza pewnie wyparly fakt, ze w znakomitej wiekszosci tez byly karmione w ten jakze ohydny sposob. Na kafe czesto w ogole czytalam o terrorze kp, nie udzielalam sie dotad ale musze przyznac, ze zazwyczaj matki mm (ktorych nie potepiam) krzycza, ze karmiace naturalnie maja zwisy, ze to matki polki, ze sa pedofilkami. Byla tu Amelia, ktora karmila swoja corke dopiero rok i kafeterianki wyzywaly ja strasznie. Ostatnio jej nie widzialam i bardzo zaluje bo babka ma spora wiedze o karmieniu. Jak jestes jeszcze na kafe, to sie Amelio odezwij.

Gość gość
bo te karmiące to leniwe flądry. Nie mam ochoty wymion oglądac. Jak chcesz wyjść to odciągnij pokarm a nie te zwisy wywalasz, fuj

Gość gość
ostatni gosciu - wlasnie takie jak ty nie potrafia nic napisac, jak tylko 'zwisyzl. Jak brakuje argumentow to chociasz poobrazasz. Przykro mi, ze masz zwisy, moglas dbac o biust. Rada dla karmiacych mam: robcie pompki, po kilka dziennie. Biust sie wspaniale regeneruje, unosi. Warto zaczac jeszcze w trakcie karmienia, u mnie jest rewelacja. A kumpela miala zniszczony ciaza i karmieniem biust, wziela sie za pompki i teraz ma cycki jak dwudziestka (a karmila 2 dzieci). Pozdrawiam!

Gość gość
yhyyy wierzymy :-D

Gość gość
Dobre bajki piszesz na temat swoich zwisow. Mnie obrzydzenie bierze jak.widze duzego bachora uwieszonego u cyca publicznie. Fuj ohyda. Rozumiem male dziecko juz niech i by bylo do roku chociaż wg mnie to i tak za długo ale taki stary bachor na oko dwuletni wygląda obrzydliwie ssac zwisa na widoku publicznym. Siara jak wola za matka, ze chce cyca a idiotka w siodmym niebie

Gość gość
To była rada dla karmiących piersią, a nie dla leniwych bab, które zamiast robić kilka pompek dziennie wolą mieć zwisy. O moje piersi się nie martw, w życiu nie miałam ładniejszych i zawdzięczam to kilku pompkom dziennie. Ale to dla ćwiczenia dla dbających o siebie, jeśli ty wolisz, żeby ci się cycki między kolanami plątały - twoja sprawa. I nie pisz, że masz z******te z natury bo dostaniesz 'bajkę'.