Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHUJ was obchodzi figura innych kobiet!

Polecane posty

tak, ale tu nie o to chodzi :) wieksze tez moga wygladac na + :) sama kiedys wciskalam sie tam gdzie nie powinnam :D przeszlo mi z wiekiem

Gość gość
Wiecie co wam powiem? że przystojni faceci nie krytykują tak kobiet. Mam kumpla, to jest mega szczery koleś, pewny siebie, na pewno wie że jest przystojny, ja jestem średniej urody, ale nie paskudna, ale on potrafi docenić, mówi że ładnie dzisiaj wyglądam, zwraca uwagę na elementy ubioru dobrze ubrane etc.

Gość gość
Lady Love, świetnie wyglądasz :) i zazdroszczę nóg, jaki rozmiar dołu nosisz? Bo ja z kiedyś 34 na 38 weszłam.. >< teraz zrzucam i chodzę na siłkę

Gość gość
Ja nawet w 34 z H&M się nie wcisnę, a 36 jest ok (choć obcisłe) ale zależy jaki fason spodni >< ale się nie dam, na studia będę miała ładną figurę!

Gość gość
lady love, nie powinnas eksponowac swojego duzego czola, bo wyglada to nieestetycznie, jakas grzywka na bok i bedzie ok

przeciez mam grzywke ;) taka niesforna troche, ale jest - calego czola juz od dawna nieeksponuje chyba ze mi sie nic nie chce robic i jakos tak upne wlosy do gory i heya ;)

Gość dziwnie mi
ladnie, chcialabym moc tak brzuszek pokazywac