Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
o tym, że podoba mi się to co robi i jakie ma plany na przyszłość w zwiazku z ta pracą. Dlaczego nie próbuje robić niczego poza youtubem. dowiedziałam się tylko tyle, że miał propozycje, ale z nich nie skorzystał, bo nie zależy mu na rozgłosie. bardzo skryty jest i w sumie niewiele się dowiedziałam. myślałam, żeby go zaprosić na kawę, ale stwierdziłam, że byłoby to głupie, bo widziałam, że nie jest zainteresowany poznaniem mnie.

Gość gość
Noo wiesz jak codziennie do niego fani podchodzą to na pewno ma już tego dość trochę tych wszystkich maili itd. A jak sam mówił :czuję się jak małpa w zoo, tu ktoś pokazuje palcem, tam rzuci banana" ..... Może nie do końca to były idealnie te słowa ale sens jest: nie chce za dużo opowiadać swoim fanom i światu.

Gość gość
a z tą Warszawą to nie są plotki. jego dziewczyna jest z Warszawy, ale on sam tam nie mieszka.

Gość gość
dziewczynę w warszawie? przecież jest z Łodzi.... po co mu tak daleko dziewczyna/

Gość gość
Miłość nie wybiera. XD

Gość gość
no to dziewczyna musi mieć szczęście - o ile to co piszecie, jest prawdą :) poza tym dziwne, że jakoś w internecie nic nie mogę znaleźć na temat jego dziewczyny...

Gość gość
Widzisz jak nie ma informacji o jego byłej narzeczonej to o teraźniejszej dziewczynie też raczej nic nie znajdziesz

Gość gość
Wiem jedno- zazdroszvzę dziewczynie

Gość gość
też zazdroszczę :( szkoda, że wszyscy fajni faceci są już zajęci. a może jednak nie są parą? :D tonący brzytwy się chwyta, wychodzę na niezłą desperatkę :D

Gość gość
a dużo była od niego młodsza?

Gość gość
Właśnie też mnie to ciekawi :) ja sama go nigdy na żywo nie widziałam a może to i dobrze, bo gdybym go spotkała to bym sis biła z myślami czy podejść czy zagadac czy może jednak z daleka się przyglądać z otwartą buzią? XD

Gość gość
nie wiem, ile mogła mieć lat, ale na pewno była młodsza. jestem prawie pewna, że to jego dziewzyna - takie rzeczy sie widzi. z tego co pamiętam, to wygladała zupełnie normalnie. zdziwilo mnie tylko, że facet wybrał taką, a nie jakąś śliczną długonogą blond lasencję - pewnie ma duży wybór. a tu zwykła, lekko pyzowata dziewczyna w dżinsach, sporo niższa. ani specjalnie wyelegantowana, ani nic... no ale coz, ludzie mają rózne gusta. ważne, że jemu się podoba.

Gość gość
Mnie to cieszy,że Moj idol( bo chyba tak go mogę nazwać) jest szczęśliwy i że wybiera sercem, bo musiało go coś w tej dziewczynie przekonać, skoro ją pokochał. Może charakter? A może ona nie wiedziała ile ma kasy i że jest niekrytym krytykiem? Nie wszyscy muszą o tym wiedzieć. Może dowiedziała się dopiero po tym jak już byli razem?

Gość gość
hahaha, a co tu nagle wszyscy tacy mili? kilka stron temu leciało tyle hejtu, że człowiekowi nóż w gardle stanął :D

Gość gość
Ja zaczęłam pisać dopiero od str 7 :p

Gość gość
hm... opis tej dziewczyny brzmi znajomo. w Łodzi też go widziałam z taką... średniej długości kasztanowe włosy, trochę pulchna. Haha, rzeczywiście coś w tym jest :D no to nasz Krytyk się zakochał :D

Gość gość
Gdybym była teraz na miejscu Niekrytego i bym to przeczytała wszyyystko od pierwszej strony, to bym nabrała spoory dystans do sw widzów xDD

Gość gość
A kd go widziałaś w łodzi?

Gość gość
W Łodzi kilka tygodni temu, a co?

Gość gość
To on w końcu mieszka w Łodzi czy w Poznaniu?! XDD bo wiem, że ma rodzinę w Łodzi no ale teraz się wszystko miesza :p

Gość gość
jest kilka wersji z tego co widać: Łódź, Poznań i Warszawa. W Warszawie ma dziewczynę, w Poznaniu mieszkał jeszcze do niedawna, a w łodzi chyba teraz na stałe...

Gość gość
Noo niee to tym bardziej Go NIS spotkam jeśli to prawda, bo w Łodzi nie byłam nigdy i nie zapowiada się żebym tam pojechała a w Poznaniu raz na rok jestem ;(

Gość gość
zawsze możesz do niego napisać :)

Gość gość
Ale po 1 i tak mi nie odpisze, po 2 gdybym go spotkała to bym pewnie i tak nie zagadała no może ewentualnie poprosiła o autograf ale nic więcej bo wiem ze nie będzie chcial gadac zresztą nie wiedziałabym o co go pytać :p

Gość gość
a dlaczego nie będzie chciał? to miły chłopak i na pewno by z tobą porozmawiał. ja bardzo bym chciała go poznać. jak go oglądam, to czasami sprawia wrażenie obcesowego, ale mimo wszystko ma klasę.

Gość gość
Mam nadzieję, że to co mówisz jest prawdą :) i tak Go nie spotkam no ale fajnie, że tak mówisz :`)

Gość gość
coś mi się nie zgadza. piszecie, że ma dziewczynę w Warszawie. myślę, że taki facet nie bawilby sie w żadne dojazdy, tylko znalazł dziewczynę blisko, żeby było wygodniej. no... i raczej by poszukał modeleczki w stylu Emily Ratajkowski.

Gość gość
Wiesz potwierdzenia nie ma no ale może po prostu on nie jest taki jakiego go się można spodziewać

Gość gość
Haha, wiedziałam, że w końcu ktoś wystrzeli z jakąś modelka i że to będzie pewnie Emily :D Nie rozumiecie, że człowieka kocha się przede wszystkim sercem a nie oczami? Poza tym on też nie jest przystojniakiem - większosc dziewczyn pisała tu, że wcale im się nie podoba. Ma kase i jest inteligentny - to przyciąga laski. A jeżeli chodzi o tę jego dziewczynę - tak jak pisałam wyglądała na bardzo sympatyczną, uśmiechniętą (w ogóle tacy puchaci ludzie są z reguły megafajni), a on się w nią wgapiał jak w obraz. ale według was nie - lepiej żeby się związał z modelką, bo jest PIĘKNA. tylko że piękno wizualne nie zawsze łączy się z pięknem duchowym.

Gość gość
Świetnie powiedzianexD