Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Chociaż moim zdaniem nie jest brzydki. Jest dość okej ale mnie i tak pociągają jego oczy. Nie hajs xD charakter i OCZY!*.* ale i tak pewnie ktoś zaraz wyskoczy z jakimś hejtem ale moim zdaniem ona może na kasę nie poleciała

Gość gość
Zgadzam sie z dziewczyną wyżej OCZY to om ma śliczne <3

Gość gość
Ja mysle ze on nie powinien narzekac na to ze ludzie pokazują na niego palcem i sie powinien przyzwyczaic juz najwyzsza ppra bo ludzie juz zawsze beda palcem pokazywac on mysli ze tak sobie przemknie przez miasto nie zauwazony niestety to są NASTĘPSTWA JEGO SŁAWY...

Gość gość
Może i powinien się przyzwyczaić ale może też być lekko tym skrępowany bo jak wiadomo nie udostępnia aż tak informacji o sobie. To jest też w pewien sposób dobre dla jego związku: mają swoje tajsmnice i to jest tylko między nimi i nikt o nich inny nie wie chociaż chce to wiedzieć. To w pewien sposób pociągające xDD oczywiście pociągające w inny sposób :p

Gość gość
Hahaha rozumiem jaa nawiazałam z wami na forum kontakt poprostu bardzi chciałam poukładac albo stworzyc sobie obraz niekrytego krytyka "po godzinach" chcialam po prostu dowiedziec sie jakim jest czlowiekiem jaki jest Maciek nie niekryty ale Maciek

Gość gość
Bo sam w sobe Maciek i jego osobowość mają to cos co przyciaga ludzi troche hmm podnieca?? Ii chce sie wiedziec o nim wiecej i wiecej i taa jego inteligencja....:) aah zamarzylam sie hehehe : D

Gość gość
Jeszcze dwa lata temu uważałam, że jest bardzo przystojny. Teraz się spasł, widać, że dziewczyna za dobrze go karmi :D

Gość gość
A jeszcze apropro to słyszałam ze jest wysoki wiec kieruje pytanie do szczęściary ktora z nim rozmawiała jest wysoki bardzo?? Ile tak mniej więcej??

Gość gość
Jaa bardzo cie przepraszam ale po prostu wręcz nie nawidze określenia ze ktoś sie spasł noo do cholery spaść to sie może świnia w oborze! On po prostu przybrał na wadze taka drobna uwaga :) Naprawde nie obraź sie

Gość gość
W chlewie przepraszam*

Gość gość
ja z nim nie rozmawiałam, ale różnica wzrostu między nim a dziewczyną była duża - sięgała mu do ramion. myślę, że pewnie ma ze 190 cm.

Gość gość
a jaka jest ta jego dziewczyna?

Gość gość
No właśnie jaka Ona jest?!

Gość gość
tak jak pisałam wcześniej - normalna, taka z sąsiedztwa. zwykła, dość niska dziewczyna przy kości, kasztanowe włosy, okrągła buzia. ubiór też nie zachwycał - jakaś prosta koszula w kratę. w sumie to się zdziwiłam, bo ja idac z takim facetem pod rękę chciałabym się pokazać jako dzaga :D nie przypatrywałam się jej szczególnie, bardziej na niego patrzyłam :D w każdym razie byli sobą tak zaabsorbowani, że bomba by obok wybuchła, a by pewnie nie zauważyli :D

Gość gość
Ooo jak słodko xD fajnie, że są szczęśliwi, chociaż trochę się tym martwię, że Maciek ma dziewczynę , bo ona w pewnym momencie pewnie będzie kazała mu wybierać między sobą a kręceniem filmów, a chyba wiadomo co by raczej wybrał;( wiem trch egoistyczne myslenie

Gość gość
Tez o tym myślałam choć z drugiej stony ja myśle że ona doskonale wiedziała kim on jest co znaczy dla świata młodzieży i laski go uwielbiają XD nie wierze ze nie wiedziala o tym zanim sie poznali-ludzie internet jest codziennością kazdego młodego pokolenia jak my jak ona zreszta on sam w wywiadzie mowil ze niekryty krytyk to mała czesc jego zycia

Gość gość
Wiecie ciesze sie ze tyle sie dowiedzialam i ze jest szczęśliwy ma kogoś boo zrobiłabym smutną minke gdyby nie miał bo ja widze to widac ogolnie ze to bardzo fajny gość szkoda by mi go było jakby był sam wieeem myślicie ze wariatka ze mnie przejmuje sie jakims tam kolesiem z internetu ale ja uwielbiam patrzec na szczesliwych ludzi

Gość gość
"Wiecie ciesze sie ze tyle sie dowiedzialam i ze jest szczęśliwy ma kogoś boo zrobiłabym smutną minke gdyby nie miał bo ja widze to widac ogolnie ze to bardzo fajny gość szkoda by mi go było jakby był sam wieeem myślicie ze wariatka ze mnie przejmuje sie jakims tam kolesiem z internetu ale ja uwielbiam patrzec na szczesliwych ludzi" Więcej takich ludzi jak Ty potrzeba :) Cieszę się, że są jeszcze na świecie osoby, które potrafią się cieszyć z kimś, a nie tylko dogryzać. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, no i naszemu Krytykowi oczywiście też. :)

Gość gość
Dziękuje :) ja tobie też :) uważam że każdy ma takie samo prawo do szczęścia życia miłości i marzeń i nie zaleznie od tego kim jest i jaki jest i nalezy sie cieszyc razem z nim :)

Gość gość
Tak jestem jeszcze smarkulą bo mam dopiero 17 lat alee jaa wiele razy byłam światkiem wielu związków u przyjaciół miłość to jest coś cudownego ii wiele związków uratowałam lub pomogłam uratowac i wiem jaki czlowiek jest szczesliwy w zwiazku i zawsze mam z tego satysfakcje ze pomogłam komus

Gość gość
no to mnie zasmuciłyście, że kogoś ma :( chociaż znając takich facetów jak on, to szybko się znudzi.

Gość gość
Nie mysle ze to porządny facet i kocha swoją dziewczyne mocno im kibicuje!

Gość gość
Mi tez trch smutno, że ma dziewczynę ale cieszę się jego szczęściem ;)

Gość gość
oj tam laski, martwicie się. pewnie koleżanka zwykła ;)

Gość gość
to nie jest typ, który mógłby mieć dziewczynę. moja koleżanka spotkała się z nim raz, po czym się już do niej nie odezwał, pomimo że ona dzwoniła do niego i była zainteresowana rozwojem tego kontaktu. a dodam przy okazji, że dziewczyna jest naprawdę śliczna: długie blond włosy, cyc odpowiedniej wielkości, śliczna twarz. skoro nie poleciał na taką, to na brzydszą też nie. widocznie ma chuj wie jakie wymagania - niech się wali.

Gość gość
Łoo jessu jakie hejty :D znów zaczynamy te samą bajeczke :D i plujemy jadem?? Po chuj sie czepiasz hejterze??? :D nie podoba sie? to spadaj

Gość gość
Albo jestes pieprzoną desperatką ktora zdała sobie sprawe z tego ze kogos ma i udaje pokrzywdzoną żeby sobie ulżyć :D

Gość gość
nie jestem desperatką tylko dziwię się, że nie związał się z dziewczyną o urodzie wręcz anielskiej a zabrał się za kogoś takiego jak opisujecie. celebryta ma wybór i nie to trochę niepoważne...

Gość gość
To że wybrał dziewczyne normalną i o normalnych kształtach świadczy o tym ze szajba mu nie wybiła oczywiscie mógł wybrać długonogą blondynke ale wybrał zwykłą która ma rozum i inteligencje a nie siano w głowie...

Gość gość
Poza tym KOCHA SIE SERCEM A NIE OCZAMI ii widocznie nie zalezy mu na cyckach