Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym częściej widywać się z wnuczką...

Polecane posty

Gość gość
Przecież ich w kościele widziałaś, wczoraj sama pisałaś: "Dzisiaj widziałam małą w kościele. Widziała mnie, ale nawet nie podeszła. Ksiądz powiedział, żeby dzieci przyszły pod ołtarz, puścili ją. Tak ładnie wyglądała. Miała taką miętowa spódniczkę z takiego tulu ( nie wiem jak to sie nazywa) i do tego szarą bluzeczkę i miętowy sweterek, i czarne sandałki, opaskę czarną z miętowym kwiatkiem. Tak słodko wyglądała" Już nawet nei ogarniasz tego co sama piszesz, lecz się faktycznie w trybie pilnym, psychiatra czeka. Mroczna satanistka w kościele w miętowym sweterku, ja pierdole ....

Gość gość
Jeżeli twoja wnuczka ma miętowy sweterek, tulową spódniczkę, miętowy kwiatek, wiedz że coś się dzieje! Że szatan się interesuje twoją wnuczką!

Gość gość
Można dziecko ubrać raz do czasu, a nie że całą szafę ma brudną.

Gość gość
A ty jej jakie ubrania kupujesz? Kup jej coś różowego jak to dla ciebie tak istotne.

Gość gość
Sama się ubieraj od czasu do czasu w różowe sweterki, skoro musisz.Zabrali dziecko z patologii, to jeszcze dziad wydziwia,ze sweterek nie jest różowy. Wnuczka obciążona matką narkomanką, ludzie rękę podali, a melina dalej trzeszczy. Po za tym to prowo jak drut:)

Gość gość
Psychiatra czeka, a nie urojona wnuczka w miętowym sweterku pod fontanna. Świr to mało aby powiedzieć o autorce.

Gość gość
Kurcze najpierw miętowy, później ciemny, a teraz brudny buahahaha coraz ciekawiej