Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona chce odebrać mi prawa rodzicielskie

Polecane posty

Gość gość
matkę mozesz zdradzić , zawieść , oszukać itd a i tak bedzie twac przy tobie i w ogien wskoczy , wybaczy , bo kocha , Ojciec tak samo ... z zony ? ten temat pokazuje ze nalezy je traktować jak wory na spermę , nie wszystkie , wiekszosc zasługuje na szacunek i miłość

Gość gość
Zdrada to rzecz drugorzędna. Bywa. Ale kobieta teraz chce jak najlepiej dla dzieci a w tobie znów obudził sie zraniony lew z przerosnietym ego. Jak tak je kochasz, to walcz. Ale moim daniem nie byłeś dobrym ojcem.

Gość gość
Jak może chcieć dobrze dla dziecka skoro chce odciąć je od ojca.

Gość gość
dlatego napisałem , ze to egoistka msciwa sucz ktora poza sobą i tego co wazne dla niej nie widzi

Gość gość
wiele ludzi jak kobiet tak mezczyzn zbyt bardzo maja wszczepione w umysł zdradę ! ta niszczy ich kompletnie . Wiernosć jest najwazniejszym czynnikiem w zyciu , od niej nic nie jest wazniejsze ! Poprzestawiało sie takim w głowach , ale czyja to wina ? wychowania ! bo człek jego ideały są kształtowane od malenkosci ! NAPRAWDE są wzaniejsze sprawy w zyciu jak wiernosć , oczywiscie rozwiazłosc jest niewskazana i niezdrowa ! zycie z zdradzaczem notorycznym jest niebezpieczne sla wlasnego zdrowia , wiec rozumeim , ale incydentu ktorego sie moze załować im sie jest starszym nie nalezy tak okrutnie traktować i mysleć tylko o sobie , bo dzieci za małe by mogły cos pwoiedziec , wiec decyduje sie za nie i pozbawia ojca .

Gość gość
po drugie - czego oczy nie widza sercu nie zal - i dlatego tak wiele zdrad nie wychodzi na jaw i ludzie zyją do smierci :) całkiem szczesliwi i zakochani . a co by sie stało gdyby o zdradzie sie dowiedzieli ? No własnie ! to pokazuje , ze lepiej nie wiedzieć .

Gość gość
Jeśli nie jesteś alkoholikiem, nie biłeś swojej żony i jesteś dobrym ojcem to, nie ma takiego prawa, aby Cię wykreśliła z życia Twoich dzieci... walcz o soje prawa. Jeśli chodzi o prawo rodzinne i prawo międzynarodowe to podam Ci nr do dobrej kancelarii: +48 507 514 444 mi pomogli więc myślę, że Tobie też pomogą. Walczmy panowie o swoje prawa i nie myślmy, że sądy są tylko po stronie kobiet jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi.