Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginekolog odmowil mi wystawienia recepty na tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

I jednocześnie namawial mnie na zalozenie spirali.. uzasadnil to tym ze karmie piersia.. i teraz aie zastanawiam czy chcial mnie tylko naciagnac na zabieg= kasa czy ma racje ze nie wolno zażywać tabl antykoncepcjnych podczas kp.. dodam ze bylam bardzo zaskoczona ponieważ większość moich kolezanek otrzymalo recepte na tabl dla kobiet karmiących i nikt nie robil problemu.. jestem zalamana bo spirali nie chce

Gość gość
Ja bralam tabletki karmiac piersia. Nazywaly sie chyba azalia ale nie jestem pewna nazwy.mi tez lekarz proponowal spirale ale ze w planach bylo nie dlugo kolejne dziecko uznal ze to bez sensu . Ja tez wolalam tabsy.

Gość gość
I teraz zastanawiam sie czy nie udac sie so innego ginekologa z tym ze teraz po opinii tego mam watpliwosci co jeżeli jednak..

Gość gość
Dodam ze przez to ciagle boje sie ze jestem w ciazy od porodu (5mies) nie mialam okresu.. tylko mnie cos zaboli w podbrzuszu i odrazu mam mysli ciagle robie testy.. jutro z rana kolejny to mnie strasznie neka

Gość gość
Ja okresu dostalam dopiero jak skonczylam karmic czyli po 8 miesiacach od porodu. Jesli nie chcesz ani spirali ani tabletek to mozesz stosowac prezerwatywy lub dopytac lekarza o inne możliwości antykoncepcji. Jest ich duzo i mysle ze ci doradzi co jeszcze mozesz stosować.