Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7miesięcy

Po 7 miesiącach wspólnego mieszkania mam go dosyć

Polecane posty

Gość gość
ja tez bym sie cieszyła jak by mój tak na mnie leciał :( ale tak nie jest i jestem z tego powodu załamana , zamknełam sie w sobie i sex moze dla mnie nie istniec czuje sie jak bym tylko do gotowania służyła

Gość gość
Właśnie, decyzja o odejściu już chyba podjęta, więc jaki jest Twój plan? Kiedy, gdzie?

Gość gość
a co wy myslicie, ze to jest tak latwo sie z dnia na dzien wyprowadzic? nie kazdy spi na pieniadzach, ze moze sobie z dnia na dzien opuscic mieszkanie. Trzeba tez wplacic kaucje, miec na wynajem z oplatami okolo 1600zl. To trzeba zaplanowac a nie doradzic najprosciej, to kiedy sie wyprowadzasz a najlepiej to juz od razu

Gość gość
Spokojnie, dasz radę sobie na pewno, powoli, najpierw uzbieraj kasę. Ile masz oszczędności? Dobrze zarabiasz? Ktos wyżej pisze, że cieszyłby się że facet tak leci na nią, ale to nie jest "lecenie" tylko chamskie pchanie się z łapami, bez wyczucia ;/ Bez czułości, bez gry wstępnej, do tego często i prostacko Znam temat Taki facet nie podnieca, on obrzydza seks

Gość gość
POST WYZEJ O KOSZTACH WYPROWDzki pisalam ja, ale nie jestem autorka. Po prostu wiem z doswiadczenia, ze zarabiajac 1500zl , nie bylo by mnie stac na wyprowadzkę z dnia na dzien, bo sam wynajem u mnie w miescie to koszt 1100zl + oplaty +czyns. Wiec autoska tez moze nie miec pieniedzy, zeby sie wyprowadzic