Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet powinien zarobić na dom

Polecane posty

Gość gość

Założyć rodzinę, utrzymać dom i rodzinę i mieć zabezpieczenie na przyszłość. Kobieta jest od rodzenia, wychowywania dzieci i opiekowania się domem. Faceci którzy nie potrafią tego osiągnąć są dla mnie zwykłymi chłopcami i żal mi kobiet które trafiają na "chłopców"

Gość gość
Oczywiście. Do momentu gdy facet nie spotka kobiety, która potrafi coś więcej niż rodzenie dzieci, sprzątanie i gotowanie i wymieni żonę na lepszy model. Tylko wtedy zaczyna się płacz tej pierwszej...

Gość gość
najlepiej dowolnymi srodkami :P, :P, :P dlaczego wole auto od domu? Bo w aucie mozna sie przespac a domem nigdzie nie pojedziesz 🖐️

Gość gość
facet przede wszystkim musi mieć jaja. zarabiać i owszem musi, to podstawa. nie może być lemingiem utrzymywanym przez partnerkę, rodziców, ciotki i wujków. musi umieć logicznie myśleć, być spójny z tym co mówi i robi. wszelkie c***y zaburzone psychicznie i mający nałogi powinno się wystrzelać by odsiać plewy od facetów na poziomie.

Gość gość
Prawdziwa kobieta do momentu założenia rodziny i rodzenia powinna coś osiągnąć i mieć środki na koncie. Inne to dla mnie małe dziewczynki które bardziej się naddają na córeczkę jak na żonę.

Gość gość

Gość gość
prawdziwy facet powinien zarobić na 3 mieszkania i 2 domy , mieć kochająca córkę portnerkę, oraz zacny tytuł przed nazwiskiem :P

Gość gość
claude ty i tak nic nie z*****asz bo za glupi na to jestes.

Gość gość
osiołki sa nierozumne speed jest tego przykładem :D

Gość gość
najlepiej jak corka jest jednoczesnie partnerka haha

Gość gość
córka córką , partnerka partnerka trzymajmy sie ramy :D

Gość gość
claude jedz gowno dziadu. I tak nie p*****asz glupi prawiku

Gość gość
U owadow spolecznych to samice zajmuja sie budowa gniazda, jego obrona oraz dokarmianiem potomstwa.

Gość gość
Jeszcze duzo do napisania zostalo. Tobie juz pomysly pewnie sie skonczyly. W innych tematach tez udowadniasz jaki jestes glupi i zalosny. Jest sie z kogo posmiac

śmiać się można z takich gowien jak ty, ja pier/dole to masz zje/bane życie że się śmiejesz z postów na kafe

Ja ****** wszystkie kozy , psy ,krowy, koty , małpy słonie , żyrafy , muchy , komary które mnie ciągle bzykają ;) , lobię też pakować w dziurkę od klucza przy drzwiach ;) się da ;) a one nigdy nie odmawiają ;)

Gość gość
claude speed prawdziwy facet powinien tylko ruch/ac suk xxx pomylił ci się prawdziwy facet z kundlem!

Gość gość
ale cloude pocisnales. Dobrze ze ci zyłka nie pekła przychlascie

Gość gość
Jeszcze duzo do napisania zostalo. Tobie juz pomysly pewnie sie skonczyly. W innych tematach tez udowadniasz jaki jestes glupi i zalosny. Jest sie z kogo posmiac 26.05.14 [zgłoś do usunięcia] claude speed śmiać się można z takich gowien jak ty, ja pier/dole to masz zje/bane życie że się śmiejesz z postów na kafe "Jeżeli z jednego robią idiotę, reszta czuje się lepsza" 26.05.14 [zgłoś do usunięcia] staszek spod monopolowego Ja ****** wszystkie kozy , psy ,krowy, koty , małpy słonie , żyrafy , muchy , komary które mnie ciągle bzykają oczko.gif , lobię też pakować w dziurkę od klucza przy drzwiach oczko.gif się da oczko.gif a one nigdy nie odmawiają oczko.gif http://www.klatsch-tratsch.de/2014/03/27/holt -conchita-wurst-mit-adele-und-james-bond-den-sieg-beim-esc/1 99455 26.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość claude speed prawdziwy facet powinien tylko ruch/ac suk xxx pomylił ci się prawdziwy facet z kundlem! 26.05.14 [zgłoś do usunięcia] claude speed kundel to zarabia na sukę "Jeżeli z jednego robią idiotę, reszta czuje się lepsza" Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
A prawda jest taka ze wszyscy jestescie frajerami.

nic mi nie pęknie gowienku ha ha, tyle że ja pisze prawdę, a ty pociskasz z urażonej dumy

Gość gość
hahah kolejny piszacy prawde. Oj chlopczyku nie spień sie za bardzo