Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedzioorek

DIETA RYŻOWA :) Kto ze mną zrzuci parę kilo na lato?

Polecane posty

Gość kedzioorek

Witam ! Lato już tuż tuż a tu trzeba pozbyć się troszkę tłuszczyku z bioder :) Wyczytałam, że super dietą jest dieta ryżowa bo oczyszcza organizm, pozwala się pozbyć zbędnych złogów i dobrze wpływa na talię :P Mam taki plan , żeby na śniadanie zjadać torebkę ryżu najlepiej brązowy lub paraboliczny z jogurtem lub kefirem 0% i cynamonem. Na obiad ryż z warzywami a na kolację ryż plus owoce lub same owoce. Kto ze mną ? Myślę że po dniu detoksu będę wprowadzała chudy nabiał, mięso i ryby. Obowiązkowo ćwiczenia ok. 40 minut dziennie, może być spacer , rower, ja wybieram SKALPEL z Ewą Chodakowską :) Dajcie znać jak sie na to zapatrujecie.( Start 172cm 69 kg)

Gość gość
po ryżu to mega zatwardzenia sie spodziewaj co za pomysł!

Gość gość
Co do problemów z załatwianiem to nie ma . Wczoraj swobodnie odwiedziłam kibelek . Muszę powiedzieć że wstałam rano a tu na wadze 67.9 . Super motywacja aby nie przestawać . Jem tyle ryżu na ile mam ochotę plus owoce i warzywa w między czasie wafle ryżowe ale nie za dużo . Pije kawę bez cukru zieloną herbatę lub pur-eh i oczywiście woda niegaz. Wiem że na razie organizm pozbywa się wody ale to dobrze bo przez jej nadmiar miałam wrażenie że jestem ciągle opuchnieta . Dobrze się czuje . Trzymajcie kciuki. Jeszcze ze trzy kilo i dam sobie spokój . Pozdrawiam i zachęcam .