Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczyt Chamstwa Holendrzy maltretują zwierzętę

Polecane posty

Gość gość

http://www.24opole.pl/925385,Praca-PRACA_PRZY_TRZODZIE_CHLEWNEJ,ogloszenie.html Każa nam ich świnie pasać które trzymają na dodatek w zatłoczonych ubojniach a nie jak u nas w polsce w chlewiku i na świeżym powietrzu. dupki holenderskie które stosują chów przemysłowy.

Gość gość
jeszcze nam każą w takim czymś uczestniczyć a sami robią chów przemysłowy dupki jedne.

Gość gość
Jakie każą? Nikt cię nie zmusza byś jechała do tych sodomitów i jeszcze pracowała w pracy której nikt inny nie chce. :D

Gość gość
A ja pojade swinie ubijac.

Gość gość
wiem ale mnie wkurza że takie durne oferty pracy są przy wypasie świń nie po to się człowiek tyle lat uczy by u jakiegoś dupka na żółtych tablicach który się w polsce zachować nie umię paść świnie. szanujcie się ludzię.

Gość gość
i potem sobie wyobrażam jak te holenderskie dupki chowają te świnie w chowie przemysłowym a ja miałabym przy tym robić takie oferty pracy powinny być zakazany w polsce rolnik trzyma świnie w chlewie gdzie nie jest tak stłoczona a te dupki holenderskie faszerują te świnie hormonami i upychają w klatkach by jak najszybciej rosły a potem zabić. i potem do polski wpływa takiej niskiej jakości mięso.

Gość gość
Sa tacy którzy lubia pasc swinie i z checia tam pojada.

Gość gość
tylko hodowla w polsce a hodowla tam to dwa różne światy. w polsce hoduje się świnie metodą tradycyjną w chlewie. w holandii stosuję się chów przemysłowy. i takie mięsko od rolnika jest duzo smaczniejsze niż takie holenderskie z chowów przemysłowych. nie myślcie sobie że będziecie na wiosce takiej jak w polsce i będziecie karmić sobie świnki w chlewiku tam będziecie robić w takiej wielkiej hali ze świniami straszny widok. Polecam Kwik Rozpaczy takie zakłady są w holandii

Gość gość
Szczyt chamstwa w PL...wywożenie psów w las i przywiązywanie ich do drzew aby umierały z głodu! Szczyt chamstwa w PL (yyyy...niby "koszer") ... podcinanie zwierzątom gardeł i wieszanie za nogi,czekając aż się zwirzę wykrwawi. Szczyt chamstwa w PL... kaszanka Szczyt chamstwa w PL...swojego nie widząc, a wytyjakąc obce. Co za hipokryzja!!!!!!!!!!!!!!!!