Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie ze mna dzieje??? Pomozcie!

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni około 6 ciagle jestem glodna. Ale ja nie wyolbrzymiam... Jestem tak strasznie glodna ze zaczyna ,mnie bolec brzuch i robi mi się niedobrze a tylko cos zjem to już mi lepiej i tak co godzine dwie. I nie jakies tam pzrekaski tylko zjadłam talerz zupy za godzine bulke z kielbasa teraz bulke z serem zoltym..... to jest jakas masakra ja 3 kg już przytylam i nigdy az tak nie miałam. W ciąży nie jestem i przed okresem owszem miałam zachcianki ale na słodkie i było to max 2-3 dni. Co ze mna się dzieje?

Gość gość
up up

Gość gość
czasem tak jest :) organizm czegoś się domaga, zacznij jeść bardziej zdrowo, wybacz ale bułki z serem czy kiełbasą mają niewiele substancji odżywczych, zapominasz o witaminach, błonniku, makro i mikroelementach jeżeli to się będzie ciągnęło dłużej to zbadaj sobie cukier u lekarza, najlepiej tak zwaną krzywą cukrowa i insulinową wyeliminuj z diety proste węglowodany - cukier, białą mąkę, biały ryż i wszystkie przetwory je zawierające (słodycze, pieczywo, płatki tak zwane śniadaniowe itd.)

Gość gość
no ja wlasnie bulek nie jadam jak już to ciemne z posypka ale teraz to już jakas masakra jest.... teraz kotlety smaze i będę jadla Do lekarza musze isc bo cos nie dobrego się ze mna dzieje