Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też życzycie cierpienia ludziom, którzy dotkliwie was skrzywdzili w życiu?

Polecane posty

Gość gość
najbardziej smiesza mnie te co pobrały sobie idiotów, a potem mają pretensje, że nie okazali się królewiczami. oczywiscie, do wszystkich pretensje, tylko nie do siebie. Pretensje, że jest gnojem, że okazał się hazardzistą, a gdzie ty miałas rozum jak wiązałaś się z nim i szybko z tym własnie gnojem dwójke dzieci spłodziłas? i czemu nie miałas gdzie isc z dziecmi tylko musialas liczyc na pomoc rodziny? pracą pewnie rączki nie skalane

Gość panna nikkkkktt
Nie wiem czy zlo wraca do wszystkich ale do mnie wrocilo. Mialam chlopaka, bylismy ze soba 5 lat, niestety zaczal sobie popijac i wyzywac sie na mnie. Bardzo go kochalam i znioslam wiele, znajomi w glowe sie pukali. Kilka razy mnie uderzyl w klotni (nie bylam swieta bo nie kulilam ogona, tylko reagowalam na jego zaczepki, od slowa do slowa...) Doszlo do tego ze na kilka dni sie wyprowadzil. Po prostu wrocil pijany i zaczal mnie ZA NIC wyzywac od suk, dziwek i innych (gdy go poznalam bylam dziewica), zaczal machac rekoma, wyszedl z domu na kilka dni. Potem wrocil po czesc swoich rzeczy, ale go ublagalam by wrocil... Bylo coraz gorzej, wychodzil na cale weekendy, nie sypial w domu, ciagle mnie wyzywal. Poznalam kogos... Poszlam z nim do lozka, wyznawal mi milosc ale ja nie wyprowadzilam sie od faceta. Sam odszedl nic nie wiedzac o tym drugim, ja go rowniez nie zatrzymywalam. Jak to sie skonczylo? Drugi chlopak mnie zostawil. W jeden dzien wyznawal milosc, mowil jak za mna szaleje a na nastepny dzien zniknal. Czuje sie jak SZMATA. Ale mysle ze nalezalo mi sie bo nie zakonczyl zwiazku tak jak powinnam. Stchorzylam. Byly blaga mnie zebym wrocila, ale ja nie wroce bo wiem ze bedzie to samo ale najbardziej mnie boli co zrobilam, dlatego nigdy nie wroce bo jestem kim jestem i musze z tym zyc. Bardzo mi zle i to moja kara 🖐️

Gość rama 007
Nie o tym jest temat idiotko! Może za parę lat sama stwierdzisz ze pomyliłaś się i ten twój idealny okaze się kontrastowo inny. Swoją drogą zero empatii i rozumowanie na miarę debila....