Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposoby na zaparcia u dziecka,proszę o rady!!!

Polecane posty

Gość gość

moja prawie trzyletnia córcia od jakiegoś czasu ma mega zaparcia,widzę jak się bidulka męczy a póżniej robi bardzo twardą kupkę.Na pewno wpływ ma na to jej dieta bo jest straszną mięsiarą a warzywa omija szerokim łukiem.Niestety jest też strasznym niejadkiem także cieszę się jak zjada cokolwiek...proszę,doradzcie co mogłabym jej podać żeby pobudzić trochę prace jelit,może probiotyk jakiś?

Gość gość
Dieta bogata w blonnik powinna pomoc. Jesli je jourt lub serek dodaj lyzeczke otrebow owsianych, w smaku ich nie czuc a bardzo poprawiaja prace jelit. Na sniadanie owsianka z jej ulubionym owocami. Dobre sa tez suszone sliwki, moga byc w formie deseru ze sloiczka. Ale podstawa jest picie duzej ilosci niegazowanej wody. Ja mialam sama kiedys problem z zaparciami i powyzsze rzeczy mi pomagaly.

Gość gość
pie/r/r/dolnij go w beben az sie zesra.

Gość gość
sam albo sama się p.i.e.r.d.o.l.n.i.j. w łeb kretynie albo kretynko,jak nie potrafisz nic mądrego napisać to s**************.a.j. z tąd!!!

Gość gość
sok pomaranczowy ( nie z koncentratu )podgrzej i daj jej. Ja tak robie.

Gość gość
moze tarte jabkla?suszone owoce

Gość gość
albo herbatka jabłkowa? mogę Ci tę polecić http://teaforkids.pl/?product=jablkowa - jest zrobiona z suszu i nie zawiera cukru jak te niektóre świństewka dostępne w sklepach. Mój mały ****ardzo lubi