Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo was prosze napiszcie jak traktujecie ludzi bardzo nieograniętych

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo ciekawa waszych opinii proszę też o ile to możliwe o dłuższe wypowiedzi

Gość gość
z przymróżeniem oka bo jakże inaczej?

Gość gość
tępię ewolucja i dobór naturalny - mówi ci to coś? Słabe jednostki należy eliminować. Dla dobra ogółu populacji

Staram się traktować tak jak sam bym chciał być traktowanym, nie zawsze się to udaje ale staram się :)

co znaczy " nieogarnięty :" ? niezreorganizowany czy nierozgarnięty w sensie tępy ?

Gość gość
mistrz gaf w sytuacjach życiowych

Gość gość
tępię ewolucja i dobór naturalny - mówi ci to coś? Słabe jednostki należy eliminować. Dla dobra ogółu populacji P*****ly.

Gość gość
A ty błędów nie popełniasz? Ja jestem ładna, więc nawet jak coś palnę to się nie przejmuję, większość ludzi i tak tego odemnie oczekuje.... Gorzej jak ktoś jest brzydki / przeciętny.

Gość gość
Ja tam lubie takich ludzi smieszni sa i w pewnym stopniu slodcy:-)

Gość taralanda
okazuje im cierpliwość. trudno ich zmienić

Gość gość
Ale faktem jest że dużo ludzi traktuje ich jak upośledzonych i ignoruje ich co jest niesprawiedliwe bo moim zdaniem są trochę niezaradni życiowo, ale wcale nie są głupi a wręcz wielu jest inteligentnych ale umiejętności miękkie mają bardzo słabo wykształcone

to teraz z innej beczki. jak treaktujecie ludzi ogarnietych? nie ogniem dla scislosci ani rzadza zemsty tylko madrzejszych, bystrzejszych i lepszych od was

ot zagadka. pewnie jeszcze nie mieliscie zaszczytu poiznac:D no ok. to zrozumiałe

Gość gość
Znam wiele nieogarniętych osób które zostały magistrami i magistrami inżynierami państwowych uczelni wyższych jednak w życiu sobie nie radzą bo nie posiadają sprytu życiowo cech**e ich patałastwo i niezorganizowanie przez co w każdej dziedzinie praktycznej przegrywają z ludźmi przebiegłymi i sprytnymi nawet po zawodówce. Stad ich problemy ze znalezieniem partnera, pracy a nawet zrobienia prawka

bo moim zdaniem są trochę niezaradni życiowo, ale wcale nie są głupi a wręcz wielu jest inteligentnych ale umiejętności miękkie mają bardzo słabo wykształcone x :classic_cool: właśnie się zorientowałam, że w sumie to też o mnie mowa :classic_cool: jeśli chodzi o załapanie co się dzieje w towarzystwie, czyimś związku, rodzinie, to ja nigdy nie wiem, co jest grane. aspik or what?

no tak. to niewygodny temat. aczkolwiek moglby wiele wniesc do tematu. ale po co? i tak jestescie najmadrzejsi

a teraz pytanie dla goscia od doboru naturalnego wg ciebie bardziej ogarniety jest czlowiek czy niesporczak? dodam ze niesporczak radzi sobie w sytuacjach w ktorych czlowiek zginalby na miejscu. a taki niesporczak ogarnia sprawe

kolejna zagadka. teraz bedziesz myslal jak to pogodzic z "faktami":D

chociaz pozycje niesporczaka deprecjonuje nieco brak prawka:( chyba ze o czyms nje wiem. i znowu mozecie sie cieszyc pozycja geniuszy swiata zwierzat.

Gość gość
up

to tez. ale to pikus. wiekszosc tzw ogarnietych to podrecznikowy przyklad na potwierdzenie eksperymentow pavłowa. jak ktos odbiega od normy w najglupszych kwestiach to jest wg takich idiota. szkoda gadac. najczesciej slowa nieogarniety glupi i nienormalny uzywaja kompletni debile. tyle mam do powiedzenia w tej sprawie

Gość gość
Up

Gość gość
Dla mnie nieogarnięcie to nie niezorganizowanie a zaniedbanie, chodzenie jak ostatnia szara mysz itp.

zauwazyliscie ze co chwila spada cos ciezkiego z nieba zbglosnym upnieciem? gdyby nie bylo pomaranczowe to powiedzialbym ze to grad a tak musze wstepnie przyjac ze w jarocinie szaleje huragan:D

ew bsa pomylil pociagi co bylo do przewidzenia bo raczej interesuje sie niemieckimi czolgami niz historia transportu kokejowego

Gość kikulek
Ten" Gość" co napisał że tępi takich ludzi to chyba facet i to strasznie głupi,to tak jak by śmiać się z kaleki,ograniczenia intelektualne to choroba a nie normalny stan umysłu.możesz się z taką osobą nie utożsamiać ale nie wyśmiewać wręcz można i trzeba pomóc jeśli to możliwe.Nigdy nie wiesz co cię w życiu jeszcze spotka,a zło wraca jak bumerang,

Gość gość
up