Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysticMystic

Dzień po okresie mogłam zajść w ciążę?od tamtego czasu boli mocno brzuch

Polecane posty

Gość MysticMystic

Hej dziewczyny dzień po @ kochalam się z chłopakiem...muszę zaznaczyć że mam krótkie cykle.w ten dzień bolał mnie lewy jajnik i myślę ,że mogła być owulacja.teraz minęło 12 dni.od tamtej pory boli mnie dol brzucha tzn jajniki.zauważyłam także jego lekkie"napuchniecie " ,wokół sutkow mam fioletowo-niebieskie żyły...a dzisiaj bolał mnie żołądek i było mi niedobrze.czy to może być ciaza?

Gość gość
Nie wiem,jak jest u Ciebie,ale ja zaszlam w ciaze zaraz po miesiaczce.Pamietam jak dzis,ze we Wszystkich Swietych dostalam miesiaczki.a urodzilam 8 sierpnia.

Gość gość
Dziewczyny zapamiętajcie!Odwiedziny prącia w cipce do ciążą.To jest prawo natury.

Gość gość
W ciążę mogłaś zajść, ale owulacji nie mogłaś mieć. Owulację później byś miała,a plemniki mogłyby doczekać tego czasu. Nie panikuj, ja tak czasem też mam, a to jakieś zachwiania hormonalne pewnie, ale zrób test za 2 tyg

Gość gość
Ciężko stwierdzić czy miałaś wtedy dni płodne czy nie. Jesli masz krótkie cykle, to jest to możliwe, ale nie można tego powiedzieć w 100% . Na przyszłość, owulację możesz sobie wyznaczać specjalnym testerem. Fajna jest Afrodyta, bo niedroga i wielokrotnego użytku