Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero ambicji i ideałów

Czemu kobiety sypiają z przystojnymi pustakami bez kaca moralnego?

Polecane posty

To ich sprawa, z kim by się przespały, bo ja np. mogę chcieć tylko dziewicy albo dziewczyny, której seks bez związku się nie zdarzył.

Gość gość
a tam, każdy inny jest. Ja równie dobrze moge stwierdzić, że koleś, który zachowuje sie jak ty, jest totalna ciamajda życiowa. ale co z tego,nie moja sprawa. Pozbądź się swoich oporów w kontaktach z kobietami i będzie ok. Dobra, idę lekcje odrabiać.

Gość gość
Dobra, idę lekcje odrabiać. x x Tobie, autorze, też radzę coś pożytecznego zrobić. Bo od siedzenia na forach, mądrości nikomu jeszcze nie przybyło:)

Pytałam, czy gdyby przespały się z kimś takim jak ty. Nie z tobą. Może napiszę wprost - uważasz, że sypianie z przystojnymi pustakami jest złe. A co z resztą świata? Np. z przystojnymi niepustakami?

Nie wiem, co bym sądził o takich dziewczynach. Za ciamajdę życiową się nie uważam, bo zawodowo i towarzysko sobie radzę. A co do kobiet, to chyba jestem dla was za mało przystojny. :) Musiałbym nadrabiać autem i kierowniczym stanowiskiem, żebyście zaczęły się mną interesować. :)

Gość gość
Nie wiem, co bym sądził o takich dziewczynach. Za ciamajdę życiową się nie uważam, bo zawodowo i towarzysko sobie radzę. A co do kobiet, to chyba jestem dla was za mało przystojny. usmiech.gif Musiałbym nadrabiać autem i kierowniczym stanowiskiem, żebyście zaczęły się mną interesować. x x najpierw trza by cie dobrze obejrzeć i zewnątrz i wewnątrz, w tych bardziej ciekawych miejscach, żeby wiedzieć, że sie opłaca w ogóle cokolwiek inwestować:)

Gość gość
przestać już się żalić łosiu

Gość gość
Mężczyźni zaliczają ładne pustaki z dumą, a Tobie przeszkadza sam brak kaca moralnego?

Gość gość
Musiałbym nadrabiać autem i kierowniczym stanowiskiem, żebyście zaczęły się mną interesować. x x każda wymówka dobra, żeby zwalić na coś swoje braki. To co najlepiej? Czynniki zewnętrzne, a jakże. Jak ja to lubię...

Ze mną to jest tak: na stały związek za mało zaradny, a na przygodę zbyt brzydki. :D

Gość gość
Ze mną to jest tak: na stały związek za mało zaradny, a na przygodę zbyt brzydki. x X o rany, to już wiem co tu robisz. Jak się nudzisz, to ja mam dla ciebie zajęcie. Chcesz sobie zdania potłumaczyc? Bo mi się nie chce...a musze na jutro:(

Jak jesteś nastolatką i chodzisz jeszcze do szkoły, to nie powinnaś się jeszcze seksem bez związku interesować. :P

I dlaczego miałbym pomagać dziewczynie, która jest dla mnie nieprzyjemna? :P

Gość gość
Jak jesteś nastolatką i chodzisz jeszcze do szkoły, to nie powinnaś się jeszcze seksem bez związku interesować. jezyk.gif x x aha, aha, no co ty nie powiesz:) Straszne,prawda? cud, że nie chcą dowodu, żeby na forum wejść, a juz erotyczne, no fuuuj;)

Gość gość
I dlaczego miałbym pomagać dziewczynie, która jest dla mnie nieprzyjemna? x x x Ja, nieprzyjemna? Tyż coś. Toć ja sama prawdę piszę. a jak wiadomo prawdy zawsze są trzy;)

Akurat uważam, że nastolatki seksu bez związku jeszcze nie powinny uprawiać. ;)

Gość gość
Akurat uważam, że nastolatki seksu bez związku jeszcze nie powinny uprawiać. x x no prosze,to cud, że twoim zdaniem w ogóle wolno dziewczynom w związkach seks uprawiać. A całować to się mozna czy tez nie bardzo?:) Dobra,popisz sobie z innymi dziewczynami, ja idę robić, to co muszę.

Całować, to i ja się całowałem i to bez związku.

Gość gość2222222
Głupiś i puszczalski

Ale w życiu granicy bym nie przekroczył. Poza tym to nie wkładałem tym kobietom języka do samych migdałków, bez przesady. :D

Kotko psotko, Ty przypadkiem dziewicą nie jesteś?

Bo mam wrażenie, że o tym pisałaś.

Albo ja się pomyliłem. A szkoda, bo już może miałbym kandydatkę na życiową partnerkę. :D