Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik samochodowy dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze ten temat sie powielal ale juz zglupialam z tymi fotelikami.niedlugo rodze i nie mam pojecia jaki wybrac.cena tak gdzies do 1000 zl.

Gość gość
Polecam maxi cosi cabriofix z baza izofix (familyfix) mozna kupić w fajnej cenie nowy komplet na allegro tylko najpierw sprawdz w swoim aucie czy masz izofix:)

dla mnie tylko graco nautilius jest godny uwagi. bardzo wysokie noty w testach bezpieczenstwa, regulowany poziom rozchylenia, naprawde warto kupic

Gość gość
Graco wypuściło na rynek teraz fotelik dla niemowlaków 0-13 kg Snugsafe - ogladałam, wydaje się b.fajny i porządny- ja sie do niego przymierzam

ja mam fotelik pebble razem z baza isofix, lepszego zestawu nie moglam sobie wyobrazic...

Gość Marion_Silver
w takiej cenie kupisz na prawde dobry fotelik, a nawet zostanie, ja tez mam maxi cosi i kosztował dużo mniej, koło 600

Gość elastudentka
Ja oglądałam ten Snugsafe w sklepie ostatnio. Sprzedają go w zestawie z wózkiem, takie 3w1 i wygląda całkiem dobrze. Na bardzo komfortowy ( wózek też jak dla mnie stworzony) http://www.ceneo.pl/30943936#tab=spec taki zestawik mi sie marzy

Gość gość
maxi cosi cabriofix. świetny fotelik

Gość gość
na pewno nei graco bo tutaj reklamują strasznie, a to takie nic nie warte g****o. Na pewno coś z bazą isofix. Ja polecam foteliki które rokładają się na płasko, i np jak bedziesz na zakupach a dziecko będzie spać to możez rozłożyć, taki fotelik ma chyba Besafe izi sleep i jeszcze jakaś inna firma, ale nie pamiętam teraz. Ja miałam cybex aton 3 i nie narzekałam. Podobał mi się w nim zagłówek, był rozbudowany, głowa nie latała i można było łatwo dostosować wyskość zagłówka

Gość gość
A dla mnie graco to porządna marka. Fotelik mam ten co kolezanka wyzej snugsafe, kupiony w zestawie z wózkiem i oczywiście na isofixie i jestem bardzo zadowolona Kiedyś miałam maxi cosi dla pierwszego dziecka i nie był az taki mieciutki jak ten

Gość gość
Nam w sklepie mowiono ze nr jeden jest recaro, ok 600-700 zl, a jesli o maxi cosi chodzi to owszem ma te gwiazdki bezpieczenstwa ale tylko na bazie izo fix, a jesli ktos.nie ma w aucie tego i na pasach zapina to jest tak samo."bezpieczny" co zwykly fotelik co w zestawach sprzedaja