Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne, że w ciąży pobolewa brzuch?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 15 tygodniu, tzn. zaczęłam i w sobotę i niedzielę pobolewał mnie brzuch na dole, a gdy kichnę, to czuję takie jakby pasmo lekkiego bólu po prawej lub lewej stronie. Nie jest to ból duży ale jest to męczące, bo jestem przez to ogólnie zmęczona, zła, senna etc.

Gość gość
Poprostu macica ci sie powieksza

Gość gość
normalne w ciąży jest to że pobolewa mózg :O Jeny, dziewczyno - matką zostaniesz, a podstawowych rzeczy nie wiesz??????? Ja pierdziu, współczuję twojemu dziecku głupiej matki

Gość gość
jaka kretynka- pobolewa ją lekko brzuch a już jest przez to zmęczona, zła i senna :O :O a co będzie jak dziecko ci się urodzi i będzie cię bolało poszyte krocze tak, że będziesz się bała usiąść, albo rana po cc będzie się boleśnie goiła?????? Ty jesteś jakaś odrealniona i w ciąże zachodzić nie powinnaś

Gość gość
Jak ja bym byla zmeczona ciaza to juz 7 miesiac bym nie spala

Gość gość
Wredne baby!. Kobieta sie pyta o rade, bo sie martwi! a Wy takie małpy jesteście;/ Doradzajcie, a nie dołujecie wredziochy jedne!!... Autorko nic zlego się nie dzieje. Mnie tez pobolewa , jestem w 13 ;) zdrówka życze

To normalne :) ja jestem w 18 tc i tez mam takie bole. Pytalam sie lekarza prowadzacego ale mowi ze to jest normalne... co prawda zmeczenie itp to nie od tego bolu raczej tylko zwykly objaw ale zawsze mozesz o tym swojemu lekarzowi powiedziec ze ciebie to niepokoi

Gość gość
Oj tam ,ja bagatelizowałam te bóle delikatne bo czytałam że macica sie powiększa itd .Właśnie były to delikatne bóle które przy kichnięciu lub po spacerze się nasilały , czulam delikatne skurcze (ale przecież tak ma być) A okazało się ze wtedy robiło się rozwarcie a jajo plodowe opadało coraz niżej . I poród w 21 tc . W następnej ciązy nie bede bagatelizować bólu , bo jednak nie zawsze to jest NORMALNE!!!